...

ל3

New member
הי קטיה

במה מתבטאת הפגיעה הראתית שלך? אצלי גילו לפני שנים תפליטים קטנים בשתי הריאות אך לא כל כך מייחסים לכך חשיבות בגלל הגודל שלהם.

קטיה47

New member
.....

היא מתבאטת בקוצר נשימה(לא עברתי את מבחן הנשימות וההליכה של 6 דק) ורופא ריאות אמר שלופס פגע בריאות וצריך להתחיל טיפול בcs (שאין לי מושג מה זה)

EastGirl83

New member
היי קטיה...

חשבת לשאול את הרופא...? אולי יש כאן אנשים שיודעים מה זה הטיפול הזה....!!! אבל על פי ה"דוקטור גוגל" זה סוג של אנטיביוטיקה שעשוי מהחומר כסף. על פי הודעה אחרת שלך, כתבת שמלפני שלושה חודשים יש לך את הלופוס. כבר אז התחיל לך הקוצר נשימה?

קטיה47

New member
.....

גילו לי את הלופוס לפניי כ 3 חודשים....אין לי מושג מתי חליתי היה לי 3 שבועות חום 40 וקוצר נשימה

קטיה47

New member
ל3

היא מתבאטת בקוצר נשימה(לא עברתי את מבחן הנשימות וההליכה של 6 דק) ורופא ריאות אמר שלופס פגע בריאות וצריך להתחיל טיפול בcs (שאין לי מושג מה זה)

קטיה -

א. לגבי השמש - הלופוס אצלי התחיל על עור הפנים - בכל פעם שהייתי נחשף ל-שמש בד"כ על איזור הלחיים הייתה מופיעה נפיחות כאילו יש לי כאב שיניים, האיזורים האלו נהיו אדומים, מגרדים, עם חום מקומי, קצת יותר קשים מיתר חלקי הפנים. בשלב מאוחר יותר התפשט הלופוס מעור הפנים למערכת ה-דם. ב. לגבי הטיפול הרפואי - אני מאוד ממליץ לך לחפש חוות דעת רפואית נוספת בהצלחה מתושלח הצעיר

למעלה