בגלל כל מיני עיכובים (כמו אישפוזים וניתוח שעברתי) יצא שעדיין לא התחלתי את תהליך ההתנדבות וכן יצא לי להתמיין לתפקיד במודיעין ולהתקבל אליו
בשבוע האחרון בדיוק קיבלתי מכתב מהצבא שאמר לי לשלוח לו מסמכים בדואר ויעשו לי ועידה רפואית שלא בנוכחותי ואז אני אוכל לקבל את הפטור שלי ולהתחיל סוף סוף התנדבות (יש לי קרוהן)
היום, התקשרו אליי ממודיעין מהתפקיד שהתקבלתי אליו כבר ואמרו לי שהם יודעים שאני בתהליכי התנדבות ואם אני מתכוונת באמת להתנדב ואמרתי להם שכן. אמרו לי שהם ינסו לסייע לי כמה שניתן בעניין ושכרגע אני מיועדת לגיוס בנובמבר של השנה הזאת.
עכשיו אני קוראת פה בפורום די הרבה ומידי פעם גם כותבת הודעות ותמיד כולם מדברים על תהליך ארוך של אישור התנדבות. האם זה ריאלי במידה ומורידים לי את הפרופיל רק עכשיו בסוף יולי ומביאים לי פטור שעד נובמבר יאשרו לי התנדבות? אלו סך הכל 3 חודשים. חייבת לציין גם שמתוכנן לי ניתוח נוסף (קל יותר מהניתוח שהיה לי) לסוף ספטמבר. בניתוח הנוכחי התאוששתי אחרי שבועיים לרמה של פעילות מלאה אז אני מניחה שיהיה ככה גם אחרי הניתוח השני...
(אני יודעת שפה בפורום לא רופאים ולא יכולים לתת לי תשובה מדויקת על העניין, אני רק רוצה חוות דעת אם זה נשמע לכם בכלל ריאלי ואפשרי או שלדעתכם מאור הניסיון האישי שלכם או מהתקלות בסיפורים של אחרים זה נשמע כמו חסר סיכוי ושהגיוס שלי יידחה עוד