13 האמהות הקדומות של השבט - תזכורת

windflute

New member
13 האמהות הקדומות של השבט - תזכורת

שלום וחיבוקים לכולם, מעגל הקשבה בעקבות 13 האמהות הקדומות של השבט יצא לדרך בשעה טובה במפגש הכרות שהתקיים לפני שבועיים, ואנו נפגשים שוב ביום א' הקרוב 11.2.07 בשעה 20:00 בגני יהושוע. אני מזמינה את כל מי שהחמיץ, את כל מי שמעניין אותה לחוות את העולם בצורה קצת שונה, כל מי שרוצה להתנסות בהקשבה לעצמו לאחרים ולסביבה ולטעום מדרך החיים ההרמונית ששמלמדת מורשת הנשים האינדיאניות. אנחנו עובדים עם מחזורי הלבנה ונפגשים פעמיים בכל מחזור כדי להתנסות בשיעורים ובחכמה שמלמדת אם השבט של אותה לבנה. המפגש הקרוב הוא השני במחזור הלבנה הראשון - משוחחת עם קרובים, וכולכם מוזמנים לבוא, להתנסות, לחלוק ולהנות. לפרטים: שחר בת אדמה 054-6511580

Bastat

New member
נשמע מעניין....

כמה שאלות לי אלייך - 13 אמהות קדומות של השבט - איזה שבט ? אתם נפגשים פעמיים בכל מחזור של הלבנה - כלומר שהיא מתמלאת ושהיא מתרוקנת ? שמעת על עבודה מאוד ספציפית של 13 נשים שאמניות ? האם יש קשר לבחירת המספר ?

Bastat

New member
אשמח באם היא תוכל לענות לי על

השאלות ששאלתי, בהודעה הראשונה אין תשובות ברורות לשאלותיי :)

אין לה אינטרנט

רוב הזמן. מה שכן, בכל חנות ספרים יש הספר שעל פיו היא עובדת, ואפשר להציץ בו. או להתקשר אליה

gwizard

New member
רגע, אז זה רק לנשים ?

בכלל, אם תוכלי להסביר ביותר פרטים מה הפואנטה של "לחוות את העולם בצורה קצת שונה" אז זה יהיה הרבה יותר טוב. כמו כן, היה נחמד אם היית משיבה על שאלותיה של בסטט.

gwizard

New member
כי אם כבר מפרסמים אז כמו שצריך

בצורתו הנוכחית כפי שהוא מוצג בפרסום האירוע נראה כמו מפגש של ניו אייג'רים פלאפים וזה חבל כי יכול להיות שזה באמת משהו אשר יכול לעניין גם קהל יותר רציני. מצד שני, יכול להיות שזה לא.

neophile

New member
ההבדלים שבפרספקטיבה

או אולי פשוט זה לא נראה כמו מפגש של עובדי כת שטן, מה שאתה מגדיר כהיפוך של "ניו איג'יזם פלאפי" ? אככ...ההבדלים שבפרספקטיבה...

RainBird

New member
אז ההפך של מפגש עובדי שטן הוא זה? מעניין מהיכן אתה שואב את עולם הדימויים שלך.

למעלה