13 שעות בבנגקוק

farfromhome

New member
13 שעות בבנגקוק

שבוע הבא אני חוזרת לארץ, מגיעה לשדה התעופה של בנגקוק ב - 12 בצהריים אבל הטיסה לישראל היא רק ב - 1 בלילה... לאן כדאי ללכת בבנגקוק בזמן הזה? הייתי בתאילנד לפני 6 שנים בערך אז אני רק זוכרת במעורפל שאהבתי את וואט פו ואיזה מוזיאון שהיה פעם ארמון או משהו. ישראלים לא צריכים ויזה לתאילנד, נכון? כמה זמן הנסיעה מהשדה תעופה לקוואסאן? רעיונות ועצות יתקבלו בברכה. ובלי קשר, תמונה של בודהה מהטיולון להונג קונג...

Benkok

New member
למה לקאוסן?

נסיעה לקאוסן לוקחת פלוס מינוס שעה, תלוי בפקקים. אבל אני לא רואה שום סיבה להגיע לקאוסן... אם בקניות חשקה נפשך - קחי מונית מהשדה (תשאירי את התיקים בשמירת חפצים) ישירות לMBK, שם תשוטטי בין הMBK, SIAM CENTER, SIAM DISCOVERY, SIAM PARAGON ובכלל בכל איזור SIAM SQUARE... אם במקדשים, ארמונות וכו חשקה נפשך, את יכולה לעשות את ארמון המלך והמקדשים בסביבותיו קחי בחשבון שאת צריכה לצאת מהעיר לכיוון השדה באיזור 21:30-22:00 אין צורך בויזה מוקדמת, ישראלים מקבלים 30 יום אוטומטית בכניסה

farfromhome

New member
לאו דווקא קאוסן

סתם זכרתי שזה מקום מרכזי ושהיה שם בזמנו מקום נחמד למסג' תאילנדי. כמה זמן נסיעה בערך מהשדה תעופה לאיזור ארמון המלך והמקדשים? (סליחה על הניג'וז) תודה

Fenris

New member
אם במסז' חשקה נפשך

יש בקומה הרביעית של נמה"ת בבנגקוק את Chaeng Foot Massgae and Spa. זו רשת ספא די גדולה (יש ארבעה סניפים שאני מכיר רק בבנגקוק ובטח עוד הרבה שאני לא מכיר...) והם לא רעים בכלל. אפילו די טובים. אז אם בא לך לשרוף זמן בנמה"ת - זה שם. חפשי שלט כתום גדול. תאמיני לי - אין כמו מסז' אחד אחרון לפני הטיסה... אגב, הם סוגרים בסביבות 24:00, אבל לפי הלו"ז שלך לא צריכה להיות לך בעיה. כמובן ששאר האטרקציות אינן בנמה"ת....

farfromhome

New member
תודה! נראה לי שאני באמת אעשה

מסג' לילי לפני הטיסה המתישה לארץ

Yfaat

New member
בשבוע שעבר הייתי שם 9 שעות

קפצתי לעיר, קודם כל לאזור What Pho (תמונה מצורפת) ואח"כ לקחתי טוק טוק ברחבי העיר - דיי התרוצצנו בין מקדשי הבודהא השונים, בכל מקרה חוויה שוה ועולה כלום כסף. כשנהיה ערב הלכתי לסוכומויט (לא ברור לי איך כותבים את זה), טיילתי בין הדוכנים ואכלתי ארוחת ערב. אתמול חברה נזפה בי - לדעתה המקום המוצלח ביותר לאכול באזור הוא הבופה של מלון מריוט - לפי הסיפורים שלה באמת הפסד שלי. חזרנו עייפים אך מרוצים.

farfromhome

New member
טוב לשמוע ../images/Emo13.gif

ההורים שלי מעדיפים שאני אשאר כלואה בשדה התעופה - פוחדים שאם אני אצא לבנגקוק אני כבר לא אחזור לארץ
נראה לי שאני אעשה פחות או יותר מה שאת עשית. מה זה הסוכומויט? איזה מין דוכנים יש שם - רק אוכל או גם דברים מעניינים לראות? תודה

Fenris

New member
Sukhumvit

זה רחוב די ראשי בבנגקוק (עוברת שם רכבת עילית). יש שם מלונות, דוכני שוק לאורך הרחוב, חנויות, מכוני מסז' מכל הסוגים, מספרות... משהו כמו אלנבי או בן-יהודה בתל-אביב, רק קצת יותר גדול והרבה יותר רועש (או שבעצם, רועש באותה מידה?). בגלל קוצר הזמן שלך הכי טוב יהיה אם תטיילי שם בניחותא כמו בשוק, כי ממש לעשות שם משהו אין כל-כך - זה רחוב, לא אתר תיירותי. מה שכן, כשוק הוא די מגוון (למרות שאני אישית לא ממש מצאתי שם דברים מעניינים לקנות, אבל כל אחד והטעם שלו) ויש שם עוד כמה מקומות טובים למסז' (נדמה לי שיש שם עוד סניף של Chaeng). אוף. את גורמת לי להתגעגע....

אMור

New member
Sukhumvit שלי

הייתי שם שבוע לפני חצי שנה... לחות ודביקות נוראיים, הזענו כמו חמורים ב- 23:30 בלילה... וחוצמיזה, למי שבא מסין - אין כ"כ מה לקנות... בקיצור, כמו שאמרת: אלנבי.

cprog

New member
ואם המחירים נראים לך יקרים, את...

ואם המחירים נראים לך יקרים, את לא מדמיינת. Sukhumvit זה רחוב מאד מתוייר והמחירים בהתאם, בהחלט כדאי לשים לב למחירים. שלא תביני לא נכון, Sukhumvit בהחלט רחוב נחמד שכיף להסתובב בו ( מממ... במיוחד לגברים
), אבל המחירים שם פי 3-מהרגיל כי שם מתאכסנים התיירים ה"עשירים" (לא תרמילאים עלובים כמונו). את יכולה לגשת לשוק של צ'יינה טאון שם יש אופציה למציאות. השוק ענק וחלק מהסמטאות אפילו מקורות, אפשר להסתובב עד שהחום מכריע אותך. ואם את מגיעה בלילה, גם אז צ'יינה טאון מלאה חיים. ממש עיר שלמה של אנשים שחיים בלילה, וזה מדהים לראות את כמות האוכל ברחוב בכל שעות הלילה.

farfromhome

New member
צ'יינה טאון רעיון טוב

אולי אני אלך לשם, הזדמנות אחרונה לקשקש בסינית לפני החזרה לארץ... האלנבי התאילנדי לא נשמע כל-כך מפתה

למעלה