13/7פאנקנשטיין-מסיבת השקה באומן17

bluemoon5

New member
13/7פאנקנשטיין-מסיבת השקה באומן17

יום חמישי הבא, תתקיים מסיבת השקה לסינגל החדש שעתיד לצאת , לסינגל נעשו מס' רימקסים ע"י כמה dj's מהבכירים בסצנת המועדונים בת"א. בערב הזה תהיה גם הופעה של פאנקנשטיין וגם יושמעו כל הרימקסים לשיר שנעשו. מעבר לכך אנו נחגוג את הארוע יחד עם כל שחקני "האלופה" שחוגגים סיום עונה. חברים, בגדול הכניסה לשם היא מעל 18 ( או למי שנראה מעל 18..) יום חמישיי ה13 ליולי בשעה 22:00 בול!!! שימו לב לא לאחר כי אחריי השעה 24:00 מחירי הכרטיס "קופצים" ללמעלה ממאה ש"ח וקחו בחשבון את ההעיקובים בקופות של האומן 17. so.... what kind of music do you like!?!?

זווש

New member
../images/Emo10.gif

אולי עכשיו תענה לי איך אתה קשור ללהקה?

Funky Giraffe

New member
יש ערב היפ הופ ורגאיי בכפ"ס

איזה זין זה ומה הסינגל?!?! ומי עשה לו רימיקסים?

bluemoon5

New member
אכן.. אומן 17 ת"א

ולגביי הרימקסים, אז ככה יש לנו רימקיס של שלומי אלון וגיא מר( הדג נחש), רימקיס של קוטי(kutiman), רימקיס של דניאל וג'ו רייב (אודיג'אנקיס) ועוד כמה הפתעות. ולגביי הסינגל what kind of music do you like? ולזוהר(זוש) אני שרון ואני מנהל את הלהקה.

זווש

New member
אז לך יש את הכוח

להביא אותם לעפולה?

bluemoon5

New member
60 ש"ח.. וזוהר כבר דיברנו על זה ...

איפפפפה נראה לך אפשר להופיע בעפולה??

עזבו עפולה

בבית קשת (רבע שעה מעפולה) פתחו מועדון חדש, רדיו באר. בינתיים היו הופעות משעממות כמו משינה גידי גוב סיקסטיז סופרפליי, יזהר אשדות, שירי מימון, בקיצור דברים לא רציניים במיוחד. שם הם יכולים להופיע.

goomaya

New member
היי היי קצת כבוד

גידי גוב הוא אחד מהיוצרים המוכשרים בארץ, שווה להקשיב לפחות לדיסק "ריקוד ירח" שעיבודי הג'אז שם -אמנם לא שלו- הם מדהימים. הוא זמר מוכשר ואיש מקסים. ולגבי משינה, אמנם הם מיינסטרים והיום קצת פחות כיף לשמוע אותם אבל יש להם חתיכת קילומטראז' ומגיע להם עליו כבוד. זה עוול לשים אותם ואת גידי גוב באותה שורה עם שירי מימון... ובכלל, כדאי להקשיב לכל מיני סגנונות מוזיקה, כי הם קשורים זה בזה. זה גם כיף וגם מפתח. הכל ברוח טובה, כן?
מאיה

זה לא ברצינות

סתם כדי להראות שאנשים מוערכים מופיעים שם ולא רק שטויות.

Erga20

New member
על ציניות שמעת?

:) נחמד לדעת שיש עוד אנשים ציניים בעולם... ובית קשת זה אחלה מקום להופיע בו, אמנם אני כבר שנים לא מהצפון אבל בשביל אלו שעדיין שם שווה לעשות את המאמץ לא?

מאוד שווה.

יש אצלנו המון קהל שמתבאס מהעובדה שצריך לנסוע רחוק בשביל הופעות נורמליות.

למעלה