................................

................................

לך, מסתובתת ומאוהבת בך כבר כמה ימים רציתי לכתוב מכתב. לא סתם מכתב- מכתב אהבה! בשבילך שכל כולו מוקדש לך.... (אך כרגיל כשטוב- הזמן עובר מהר ונהנים- לא מוצאים את הדקות לדברים החשובים באמת- אולי זה בגלל זה?!?) במקום שאכתוב לך עכשיו מכתב אהבה אני כותבת מכתב קשה. מכתב שקשה לכתיבה, לעיכול לקריאה. מכתב שתוהה- האם הדבר הנכון כרגע הוא פרידה?!? עוד מכתב מהסוג שנכתב לעצמי יותר מלך עוד מכתב... אני אוהבת אותך אהבת אין קץ אהוב יקר שלי לבי איתך מאוהב עד אין קץ אבל מרחם עליך... אתמול היתה לנו שיחה שיחה קשה- שיחה שהשאירה טעם מר שיחה שקבעה גבולות, שיחה שהחלה לתהות האם הדבר הנכון הוא פרידה... האם זה מה שיהיה טוב לי לך לקשר שלנו. אמרתי שלא- כי לי זה לא יהיה טוב לא רק שזה לא יהיה טוב- זה יהיה רע רע מאוד יחזרו הסיוטים בלילות הפחדים השנאה העצמית הבכי הכאב... אבל מה איתך? מה שלי יהיה טוב או לא זו בעיה שלי... אני מפחדת כל כך לפגוע בך. אני משתקמת מהעבר מנסה קמה ונופלת יצאתי ממסכת כרונית של שקרים של ניסיונות למות לעזוב את החיים מפחדת לחזור לשקרים לדברים הרעים... מפחדת לפגוע בך עם אלו... מפחדת להפחד אותך לגרום לך להיפגע לפחד אבל יודעת שאם אם נחתוך את הקשר שלנו אני אפגע.... אולי אפילו יותר?!? היתה לנו שיחה קשה אתמול אהוב יקר שלי שיה שלא היו לי את הכוחות הנפשיים להתמודד איתה שיחה שגררה אותי גם קצת לשקר זו כמו מעין מעטפת מסביבי- לחזור לישן ולמוכר לחזור לעולם השקרי לעולם שלא קיים.. קיים רק בדמיוני... עולם ש- הלוואי! הלואי והיה קיים.... השיחה היתה לא קלה לא לי ולא לך... אמרת שאתה לא מכיר אותי. לפחות לא את מה שהיה פעם איך אפשר להסביר לך שאתה לא רוצה להכיר את מה שהיה פעם את מי שהייתי פעם את פ-ע-ם??? גם אני לא רוצה להכיר.. לא רוצה להכיר ולא רוצה לזכור... אמרת שאתה רוצה להכיר אותי יותר?!? לדעת עלי יותר?!? ממש לא!!! תאמין לי שלא... אתה בחור נפלא! אני אוהבת אותך- אבל אני אבין אם אחרי שתקרא את זה תקום ותלך ותשאיר אותי לבד לבכות אני רגילה שמשאירים אותי לבד לבכות אני רגילה שקמים והולכים בגלל העבר שלי. זה מעגל שנפתח ונסגר- שמסתובב וחוזר על עצמו כל הזמן... מעגל שאני מרוגלת בו היטב... אני אהיה בסדר אני אל רוצה לשחרר אותך חמוד שלי אבל אני חייבת אתה משוחרר... אם אתה רק רוצה. אני פוגעת בך וזה מבחינתי בלתי אפשרי אם אתה רוצה אתה משוחרר צא לחופשי לצערי, אני נאלצת לוותר גם הפעם. אם אתה נשאר איתי תבין שזה תיק גדול. זה לא קל... אני אוהבת אותך אבל למרות הנאיביות זה לא פשוט אוהבת אחת שקטנה קטנה מדי * נכתב ע"י משתתפת מהעבר שחזרה בכינוי הפחות מוכר שלה.... אוהבת אתכם ושתהיה לכם שנה טובה...

../images/Emo24.gifו../images/Emo25.gifמכל ה../images/Emo23.gifוגם../images/Emo140.gif

שובבה אחת
הרגע סיימתי לכתוב לך מסר ופתאום אני קוראת אותך בפורום
איזה שקרים
איזה מסכות
אנחנו מכירים אותך אמיתית ושקופה. עם לב זהב,חכמה וכשרונית. אוהבת לעזור ולתמוך. סקרנית ונמרצת. רודפת צדק. רוצה אהבה. אז מה רע בכל התכונות הנפלאות האלו. תאהבי אותו מכל הלב ותאפשרי לו להכיר את מה שאנחנו מכירים בך,לאהוב אותך איך שאנחנו אוהבים אותך.אין צורך ברחמים,הבחור מזהה נכון. את פשוט נפלאה. היו מעגלים ששיתפת אותנו בם. לכל אחת/אחד מעגלים כאלה שנכפים עלינו בגלל כל מיני סיבות. המעגלים האלה שייכים להיסטוריה אחותי. היום יש מעגלים חדשים ונפלאים. פרסי כנף ותסתערי על האהבה. בהצלחה מכל ה

ה מוזה

New member
הדבר היחידי שאת מוותרת עליו..

הוא - על עצמך . כשאת תקבלי את העבר שלך כחלק בלתי נפרד ממי שאת .. לטוב ולרע.. לכולנו יש מין תיבת פנדורה שבה שמורים חלקי עבר שהיינו רוצים לשכוח שבכלל התקיימו..וברגע שמישהו מנסה לסובב את המפתח של אותה תיבה ..אנ מתמלאים פחדים .. ורק רוצים לברוח .. את לא משחררת אותו - את בורחת ...בורחת מעצמך ,מהעבר וממנו.. תאהבי את עצמך על מי שאת היום כי מי שאת היום לא היתה יכולה להתקיים בלי הטעויות של העבר - מה לעשות שככה לומדים..עושים טעויות ואז תוכלי לתת לו לאהוב אותך ולהכיר את כל הצדדים שבך .. ואם אוהב הוא אותך אהבת אמת הוא יאהב את כל הצדדים שבך כולל עבר שהיה ... ואם קמים ממך והולכים רק בגלל העבר שלך.. על זה יש לי לומר לך רק דבר אחד - מי שאוהב לא קם והולך בגלל העבר - ואם עשה זאת כנראה שמלכתחילה לא אהב .. תני לעצמך אפשרות לאהוב בלי פחד וחשש שגם איתו יתקיים אותו מעגל הגיע הזמן לשבור את המעגל.. תאהבי את עצמך ותני לו לאהוב אותך .. ושתהיה לכם שנה מאושרת

בל בל

New member
לנסיכה

אל תוותרי כי את מפחדת לפגוע במשהו אחר בגלל שיש לך קצת בעיות. דבר שגיליתי עם הזמן זה שלכולנו יש בעיות. אף אחד לא מושלם. הוא רוצה להיות שם בשבילך תני לו להיות, תני לו להכיר אותך באמת. אתם לא ילדים קטנים והוא יכול לדאוג לעצמו. אם באמת כל כך תפגעי בו אני משערת שהוא לא ישב וישתוק אלא יגיד לך משהו. הקשיים שיש לך עכשיו הם זמניים בלבד, אהבה יכולה להמשך המון. בכל קשר יש תקופות טובות יותר וטובות פחות שקשורות לתהליכים הרגשיים שעוברים בני הזוג. מספרת לך סיפור משלי. כשהייתי עם החבר הראשון שלי היה לנו קשר מדהים אבל אני נפגעתי ממנו הרבה לא בגלל דברים שהוא עשה במכוון אלא בגלל בעיות שהיו לו. אחרי שנה נפרדנו (מסיבה מאוד טיפשית), היינו לחוד לכמה זמן ונשארנו ידידים מאוד טובים. יום אחד דיברנו על הקשר שהיה לנו, כמה שהיה טוב . הוא אמר שהוא מאוד רוצה שנחזור אבל הוא מפחד לפגוע בי עוד. המשפט הזה כל כך עצבן אותי, כי אם הוא יפחד לפגוע בכל אחד הוא ישאר לבד ואיך הוא יעבור את התקופה הקשה לבד? ישר הסברתי לו שכן הוא לפעמים פוגע אבל זה לא במכוון ואני אוהבת אותו כל כך ומצטערת על כל רגע שאנחנו לא ביחד כי זה נראה לי פספוס של רגע , וגם ברגעים שקשה אני עדיין שמחה שיש לי אותו , את אותו אדם שאוהב אותי כל כך שמוכן לתת הכל בשבילי- זה מה שהיה לי חשוב. לאחר מסע שכנועים של תפסיק לפחד יהיה בסדר אתה חייב לבטוח בי שאני חזקה וגם אם קשה נעבור את זה חזרנו להיות ביחד. בקיצור אל תפחדי, את זה מה שאת ותהיי גאה בעצמך. אוהבת אותך ענבל חג שמח

למעלה