???

בדף הפתיחה של הפורום...

או תחת הכותרת לינקים/קישורים יש שמות של 3 חברות שמתעסקות עם קומיקס בארץ. מתוכן קומיקום כרגע מפעילים דוכן בפסטיבל המד"ב בסינמטק תל אביב (באולם אשכול פיס) ומציגים את הקומיקס החדש שלהם (ישראלי כשר למהדרין...) "ארינאה" - מוצלח לטעמי... עולם הקומיקס עושים אירוע שנקרא "מחסן פתוח" שזה מין מכירה של כל מה שיש להם כרגע במלאי וכ"ו - בכצנלסון 38 בבת ים כל חול המועד עד יום חמישי מ-11:00 עד 16:00. ויש גם את קומיקס וירקות שאני לא יודע אם הם מרימים פעילות בחול המועד, אבל הם גם בסביבה. בבכל מקרה, חנויות ממש של קומיקס כמו בחו"ל, אין בארץ. יש את סלון סימה (נראה לי שככה קוראים לזה) בשינקין שמוכרים פנזינים וקומיקס אלטרנטיבי, יש חנות בתחנה מרכזית בת"א בקומה 3 בחלקים הנידחים שמוכרת גם כן בעיקר פנזינים אבל גם קצת קומיקס מיין סטרים ישנים בעיקר, ויש את המדפים בכל סטימצקי או צומת ספרים ואצל "מישל עולם הירחונים" בדיזינגוף סנטר. פעם הייתה גם חנות ברעננה שנקראת ג´נסיס אבל אני לא יודע אם היא עדיין מוכרת קומיקס בכלל, אם יש פה חברה מכפ"ס רעננה אולי הם יודעים... מקווה שעזרתי, והמלצה שלי עולם הקומיקס וקומיקום שתי אופציות מוצלחות...

YONI567

New member
חנויות, איפה, איפה???

מישהו יודע אם יש חנויות ( דוכנים שנפתחים פעם בשבוע, כל דבר) של קומיקס בכפר סבא או בבאר שבע??? כי אני חיפשתי ולא מצאתי, אם מישהו יודע אז שיגיד גם רחוב וכאלה ואם יש באזור זה גם טוב... עד עכשיו אני ניזון רק מחנויות ספרים... (עצוב אני יודע) למרות שפעם אחת מצאתי בצומת בילו 11 חוברות קומיקס של אקס מן ושעטתי עליהם כמו כלב רחוב... LOL

אלעד ר

New member
בירושלים יש "בערך" קומיקס לקנות

ביריד הספרים ובסטימצקי בקניון אפשר לקנות, ביריד הספרים זה 10 שקל לחוברת ויש להם הרבה של כל הסדרות האלה של אקס-מן, ויש להם של אלקטרה, הענק הירוק ועוד. לפי מה שהבנתי אולי פעם בחודש יש להם משלוח חדש, כל הסדרות היותר פופלריות כמו סופרמן, ספיידר-מן ודרדוויל אין בכלל כי כנראה כולם ישר קונים את זה, פעם קניתי מה שנשאר מסופרמן ודרדוויל, אבל אני מחכה לתחילת נובמבר לבדוק אם יהיה לכם חוברות חדשות של ספיידי ודרדוויל, ואז סוף סוף יהיה לי מה לקרוא! בסטימצקי ראיתי שיש להם של סופרמן, אני לא יודע אם הם חדשות אבל יש שם את Back to Krypton 2 של סופרמן והיה שם גם את החוברת שפיטרו את קלארק, אבל בסטימצקי החוברות עולות 20 ומשהו שקל, אז יותר שווה ביריד הספרים. ירושלמים, תענו, יש עוד חנויות אולי בעיר עם קומיקסים?

Logan16

New member
במלחה ?

במלחה אין כלום אולי מגי פעם וזה חרא זה מעורבב

אלעד ר

New member
כן, רק בחודש וחצי האחרון שמתי לב

אבל עד אז כבר קנו את כל החוברות שרציתי, כדאי לך לבדוק בימים הראשונים של נובמבר, לדעתי רצוי לא ביום הראשון לחודש אלא בשלישי או ברביעי, הבחור מיריד הספרים אמר לי שאם (ורק אם!) יהיה משלוח חדש, זה יהיה בתחילת החודש.. אז אני מחכה.. בנתיים אני בודק אם אני אוכל לממן לעצמי ואם זה כדאי לקנות מאחת החברות שמייבאות..

ailag

New member
tower records

טאוור רקורדס, לפחות בת"א, הם מקור דיי טוב יחסית לכמות של הקומיקס שאפשר למצוא בארץ. לטאוור רקורדס בעזריאלי יש חוברות (ביום ראשון הייתי שם, היו להם שתי קופסאות. ראיתי בערך 6 שרציתי - זה היה מספר גדול יותר אם הייתי קוראת סופר-גיבורים). הם הזמינו מעולם הקומיקס. בטאוור של מגדל האופרה יש כמה חוברות (קופסה אחת פעם אחרונה שהייתי שם, לא ממש מלאה) ויש שם ספרים - הרבה watchmen, כמה spawnים ועוד.. צריך להקים חנות אמיתית ורצינית לקומיקס.. *קוראת לכל החברות שמזמינות קומיקסים*

למעלה