<-: חיפשתי קצת על אנימורפס בגוגל !מצאתי קצת דברים מעניינים!
A Axvenom New member 29/9/02 #9 שיווווווו מצאתי את הדמו של המשחק .. שיווווווו מצאתי את הדמו של המשחק מחשב שלהם !! תודה לאל על האינטרנט הכבלים הנה הקשור
שיווווווו מצאתי את הדמו של המשחק .. שיווווווו מצאתי את הדמו של המשחק מחשב שלהם !! תודה לאל על האינטרנט הכבלים הנה הקשור
N Nagini Potter New member 30/9/02 #11 וואי זה נראה משחק גדול.... אפילו שהוא מעוצב קצת מוזר.. בדיוק כמו המשחק של פוקימון!! ^^ לי זה לא יקרה Nagini Potter
וואי זה נראה משחק גדול.... אפילו שהוא מעוצב קצת מוזר.. בדיוק כמו המשחק של פוקימון!! ^^ לי זה לא יקרה Nagini Potter
N Nagini Potter New member 1/10/02 #13 מה? אז זה כן עבד? ובקשר למה שכתבת לפני כמה זמן (יש לי הצתה מאוחרת) בפורום הארי פוטר - הפורום הזה לא יכול להיסגר, כי הוא כבר סגור. ואם לא, הנהלת הפורומים היתה צריכה להגיד משהו.. לי זה לא יקרה Nagini Potter
מה? אז זה כן עבד? ובקשר למה שכתבת לפני כמה זמן (יש לי הצתה מאוחרת) בפורום הארי פוטר - הפורום הזה לא יכול להיסגר, כי הוא כבר סגור. ואם לא, הנהלת הפורומים היתה צריכה להגיד משהו.. לי זה לא יקרה Nagini Potter
A Axvenom New member 1/10/02 #14 ../images/Emo4.gif הורדתי יש לי אילמולטור אבל........... זה ניתקע בתפריט הראשי שבוחרים שפה