14 בפברואר הטיול למוזיאות בצפת

antush

New member
annie46- אביב וסתיו-eyיהודית-טומי

אני ענת-kropacsek-jojo4-orlu-דרדסית olivia וחברתה-ישראל?(שנעלם)reuve4n-(בתקוה שלא יהיו מבחנים) minerva ארנון הרשקוביץ. אלו החברים שדליתי והזכירו שרוצים ליסוע למוזיאון בצפת. אני בטוחה שישנם עוד שהתפספסו לי,אברר זאת בפורומים נוספים. הנסיעה ב 14 בפברואר יציאה מוקדמת כניראה מירושלים עם איסופים בדרך. אירגון הנסיעה המאורגנת מותנית באישורים של החברים שמעוניינים בהסעה שכזו.הרי ישנם חברים שמגיעים מאזור הצפון. א י ל כ ך אנא שרשרו פה אישורים בהקדם האפשרי. וארגנו את התרמילים,והנפש.

o l i v i a

New member
ברחה לי התגובה תבורכי על היוזמה

אני מגיעה מהדרום עם חברה+אביבוסתיו. מקווה שהתאריך לא ישתנה שוב אי אפשר לעשות שמיניות לדבר הזה כל פעם מחדש תודה

reuven4u

New member
ענתוש,

אני מצטער - אבל אני לא. אני עובד המון, לומד בלילות, ובימי שישי לא באה לי לבלות על הכבישים! אבל תהנו, ותספרו איך היה.

תודה על הארגון

הבאתי את הקישור להודעה זו בפורום שלי, "שורשים משפחתיים". אשמח אם תוכלי לספק עוד פרטים (כשאלה יהיו, כמובן): לו"ז, הסדרי הסעה, אוכל וכו´... אעזור לך במה שצריך, אך קחי בחשבון שהחבר´ה שלי בדרך כלל לא מאשרים הגעה שלושה שבועות לפני...
ארנון

antush

New member
טומי בבקשה מימך,עשה סדר בבלגאן

אתה הרי יכול למחוק , אנשים מגיבים לשרשור הלא נכון וחבל אנ46 ויהודית הגיבו לשני שרשורים שונים תשאיר שרשור אחד זה יראה רציני ומעשי יותר וודאי שקל יותר לפ]נות אל האנשים ולהם אלינו.

antush

New member
שלום לך הדרדסית,אני מבינה שאת

לקחת את השרביט,אני מבקשת מימך לנקות את ההודעות האחרות בפורום אודות הנסיעה זה רק מבלבל,ויוצר חוסר קשר בין הודעה אחת לשניה.וכמובן יקל עלי את המלאכה לאסוף את האינפורמציה. הכותרת שלך מצויינת כעת נותר לארגן משום שודאי שמת לב שכל כך הרבה שרשורים בנושא ופניתי לכמה פורומים הייתי רוצה שהכל יתנכז לשרשור אחד. ואולי אפילו כדאי להוסיף זאת לכותרת שלא ישרשרו נושאים אחרים אלא רק ענייני אם זה אפשרי. אגב את יכולה להשאיר השרשור בראש העמוד? כשאגמור את המלאכה אעביר לך ולטומי את האינפורמציה שאדלה ותטפלו בנושא ההסעה וכו......אולי טומי אפילו כבר החל בכך.

טומי*

New member
antush בבקשה ממך מעכשיו....

כל מה שקשור לאירגון והודעות וכל השאר דרך הדרדסית

אם יש הסעה מאורגנת בשימחה אצטרף

אני גרה באיזור המרכז, מי מארגן את ההסעה כדי שאשלח לו פרטים? שלכם חנה גונן

דדיחתם

New member
מאשר את השתתפותי

יש לי רכב מהעבודה כך שאשמח להסיע ארבעה אנשים מאיזור המרכז/צפון. כדאי להגיע כמה שיותר מוקדם כדי להספיק. מתי המוזיאון נפתח? מי שרוצה לבוא איתי יכול לשרשר כאן או לשלוח לי מסר אישי.

ILM

New member
הטיול

אשמח מאד להצטרף,אבל אייך נראה לי שאם תהיה הסעה היא אינה יכולה לאסוף אותי (אני גר באשקלון) .עם משהו ירצה להצתרף אלי ברוךהבא .

למעלה