14 יום לפסיכומטרי

photoface

New member
14 יום לפסיכומטרי

הלחץץץץ אני יודעת שאני הרבה אחורה בתהליך.. אבל הפסיכו הזה מלחיייץ אותי... הציון הזה יכול להשפיע כל כך הרבה.... במיוחד לאור העובדה שהמכינה לא הולכת באופן מזהיר כרגע... אני שואפת ל760.. זה נשמע לי מטורף אבל הסימולציות דיי מעודדות, אני פשוט מפחדת להילחץ בבחינה עצמה.. טיפים? כדורי הרגעה? תרומה של כמה שעות יום? 24 זה פשוט כבר לא מספיק...

מסטולון

New member
המממ...

לא יודע כמה אתרום לך, אבל... תתרגלי הרבה, עכשיו לפני הבחינה זה חשוב מאוד. תמצאי ת'טעויות המרכזיות, למרות שלפי איך שהבנתי ממך אין הרבה, ותתרכזי באיך לשפר אותם. בד"כ, ואני מדגיש בד"כ, הסימולציות לא טועות ממש. בקשר לבחינה, אין לי מה להגיד לך חוץ מלא להלחץ, גם אם הרגשת שהלך לך גרוע, ואת בטוחה לגמרי שטעית בכמה שאלות ואת מקווה שזה היה פיילוט, שכחי מזה ותמשיכי לפרק הבא כאילו זה תחילת הבחינה ויש לך סיכוי להוציא 800. מישהו סיפר לי שהלך לו ממש גרוע והוא הוציא מעל 760, אז זה לא מבחן שבו ההרגשה שלך מחייבת לגבי הציון. ושיהיה המון בהצלחה=]

אם כבר עכשיו הסימולציות שלך טובות

אז אין לך מה לדאוג. תמשיכי לתרגל, רק אל תתישי את עצמך יותר מדי. סימולציה פעם ביומיים מעכשיו ותחקור ותרגול בימים שאת לא עושה סימולציות, אבל לא יותר מזה. כדי שתגיעי הכי רגועה שאפשר ליום הבחינה, כדאי שתעשי סימולציה או שתיים בכיתה שבה את אמורה להיבחן בבחינה האמיתית. ככה את תתרגלי לכיתה ותדעי גם איפה הכי כדאי לך לשבת שם, איפה השירותים והכל. ועוד כלל מאוד חשוב: ביום לפני הבחינה לא לעשות כלום. לא שום דבר שקשור לפסיכומטרי וגם לא ללימודים אחרים. לא לעבוד אפילו. את צריכה לנוח, להירגע יום לפני. לכי לטייל קצת באיזה קניון, תעשי קצת קניות, זה תמיד טוב.

in god we trust

New member
קניות???

אני לא יודע מה איתך אבל בשבילי הדבר בכי מתיש בעולם זה קניות. אחרי קניות אני יוצא לחופש יום או יומיים בשביל לנוח קצת.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כשיש כסף, קניות זה מעולה. זה כיף, זה מעביר את הזמן וזה מרגיע, לפחות אותי.

kontsy

New member
../images/Emo106.gif המווווווון בהצלחה

את כולם זה מלחיץ, גם לי היו סימולציות מעולות ונורא פחדתי שבסוף אפשל - אבל היה בסדר. אז אם הסימולציות טובות יש לך כל סיבה להיות אופטימית. טיפ לבחינה - טיםטם - אותי זה ממש עודד, זה לא סתם שוקולד

photoface

New member
תודה לכם...:)

אני באמת מקווה שיהיה בסדר.. אם הסימולציות משקפות זה טוב.. אני קצת יותר רגועה היום ומקווה שככה זה ימשיך אימצתי את הטימטם :)

למעלה