14.1.05

YoureMyHeroine

New member
14.1.05../images/Emo16.gif

עכשיו, כשתכף כבר 3 שנים מאז הפירוק של באסטד, שתפו אותנו במחשבות\רגשות שלכם לגבי הפירוק, מה אתם חושבים?, מה עובר עליכם בקשר לזה?, מעלה זכרונות?, רגשות? ועכשיו גם כשהגיע סופם המוחלט כמעט של סאן אוף דורק, מעלה אצלכם משהו? הבה נשתפה!
busted 4 ever.

m i c k e y 15

New member
יא יש עדיין פעמים

שאני לא מאמינה שהם לא ביחד, רציני. הלוואי והם היו חוזרים והכל יהיה אותו הדבר שוב. ג'יימס יחזור שהוא יהיה אותו הדבר.. החמוד שהוא, הוא כל כך שונה עכשיו חח גאד אני כל כך רוצה שהם יהיו ביחד עם השירים החמודים שלהם! איזה קאמבק מטורף שכזה... אבל זה לא יקרה, אני לא חושבת, מקווה אבל. כל פעם שאני שומעת את השיר Over now יש לי תמונה כזאת של הפרידה, של המסיבת עיתונאים.. ארר זה מעצבן אותי פשוט חח ובמיוחד כדסאן אוף דורק התפרקו זה היה לי כאיול מן דה ז'ה וו שכזה... ובכלל היה חבל לי על ג'יימס שזה שוב קורה לו, שוב להקה שהוא ייסד וזה מתפרקת... חוזר חלילה..
busted 5 ever

O0NoNi0O

New member
יותר עצוב משהם התפקרו, זה מה שניהיה מהם.

כאילו רציני, הרבה להקות מתפרקות וכבר עבר השלב שזה עצוב לי, כמובן שהייתי מעידפה שהם ישארו ביחד, אבל מיותר לשבת ולהיות בדיכאון, ורציני היו פעמים שאשכרה הייתי ממש עצובה מזה.. יותר עצוב זה מה שניהיה מג'יימס ומאט, שמאט ניהיה אלכוהוליסט, ג'יימס סתם ילד כאפות שלא עושה כלום עם עצמו וצ'ארלי..צ'ארלי בסרטים ממש קשים שפייטסטאר הולכת להצליח. אם הם היו מוכשרים הם כבר היו מצליחים כי לצ'ארלי יש את כול הקשרים שהוא צריך ועובדה שאין. די שיסגרו ת'באסטה ילכו הבייתה. כי כאילו, שלושתם נורא מוכשרים אבל הדרך היחידה שהם מנצלים את הכישרון בדרך הכי טובה שלהם באמת זה כשהם ביחד. והם כבר לא ביחד.

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגמריי

"שמאט ניהיה אלכוהוליסט, ג'יימס סתם ילד כאפות שלא עושה כלום עם עצמו וצ'ארלי..צ'ארלי בסרטים ממש קשים שפייטסטאר הולכת להצליח."
יו הרגת אותי! חחחחח אבל בתכלס זה ממש ככה וחבל..

O0NoNi0O

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

רציני חבל.. אני כול הזמן מדמיינת איך זה יהיה אם, נניח, באסטד יחזרו ויעשו איחוד סטייל ספייס גירלס. המוזיקה שלהם תיהיה כול כך הרבה יותר טובה ובוגרת חחח אין חלום...XD

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifטעות. פייטסטאר דווקא די מצליחים

כמובן לא ברמות של באסטד, כי מה שהיה היה, אבל אי אפשר להגיד שהם לא מצליחים
ובקשר לג'יימס ומאט
עם כל ההערכה והאהבה שיש לי אליהם

O0NoNi0O

New member
אה חח אז לא ידעתי../images/Emo9.gif

פעם אחרונה שדמעתי עליהם משו זה היה כשהם והחברה תקליטים שלהם הפסיקו לעבוד ביחד. וזה לא סממן של הצלחה גדולה, כי אז הלייבל שלהם לא היה מפסיק לעבוד איתם, לא משנה מה.

Yu vi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif

לא ידעתי שג'יימס נהיה אלכוהוליסט 0: עצוב. >< ואני מסכימה לגביי כל מה שרשמת... :/ והדבר שהכי מצער אותי זה שהכרתי את המוזיקה שלהם רק לפני כמה חודשים [אני מכירה אותם מ2004-05 אבל לא הכרתי תמוזיקה שלהם כלכך טוב><], כי עכשיו אין את הריגוש הזה כשיוצא שיר חדש או ראיון או סירטון חדש וכל זה. :/ אני מקווה שבאחת השנים הם יעשו איחוד, למרות שכיום זה ממש לא נראה כאילו זה הולך לקרות. ><"

O0NoNi0O

New member
מאט היה אלכוהוליסט

ואינמצב כי ממש שאני יודעת שג'יימס עדיין *ממש* כועס על צ'ארלי וגם צ'ארלי לא מסמפט את ג'יימס. וכאילו, ממש כיף לך שרק עכשיו הכרת אותם..כי לא יודעת, יש לך את ההתרגשות הזאתי של לשמוע את השירים שלהם בפעמים הראשונות..כמו שנניח, מישו שאת מכירה קורא ספר שאת ממש אוהבת בפעם הראשונה, כ"כ מקנאים בו כי הפעם הראשונה היא הכי כיפית

purple floyd

New member
אני כבר לא מרגישה יותר מידי.

הפ התפרקו וחבל. אבל המוזיקה תישאר תמיד. |רגעמוק|

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה היום. ../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

לצערי לא הייתי מעריצה בזמן שהם היו פעילים, הכרתי אותם בקטנה אבל לא יותר מזה. החרישות על כל השירים שלהם התחילו רק לפני שנה וחצי אני חושבת.. וחבל לדעתי. הרבה להקות שאני שומעת התפרקו וזה תמיד עצוב לדעת שזה כל מה שנשאר מהם, הזכרונות והשירים.
3 שנים זה כבר נשמע הרבה זמן. עצוב.

Bleed for Me

New member
כבר 3 שנים..

איך הזמן טס כשנהנים ועובר לאט כששום דבר לא משתווה למה שבאסטד היו.. אין מה לעשות,באסטד שינו המון בעולם הפופ ותמיד יהיו חרוטים בליבם של המעריצים,לא משנה מה הם יעשו.. אז כל מה שנשאר לומר הוא שלמאט יהיה המון אושר עם אמה ושהקריירה שלו תפרח,שג'יימס יפסיק להגדיר את עצמו כ"כותב שירים ומפיק" ויחזור למרכז הבמה (ולא בהופעה מחדר השינה שלו),שייתאפס על עצמו כבר,ושצ'רלי,שהלך אחרי ליבו והעדיף להקה כושלת שעושה רוק על להקת פופ מצליחה-אז שיהיה לו בהצלחה.. מקווה שנשמע מהם בהמשך כי בשנה הזאת לא ראינו אותם מספיק.. מוזר לראות איך עכשיו,3 שנים אחרי כבר בקושי יש הודעות על זה ומעריצים כבר פחות ופחות זוכרים ומגיבים.. זוכרות איך היה פה לפני 3 שנים-הזדמנות להיזכר אין מה לעשות,בסוף יהיה טוב
We will always remmember the GOOD TIMES

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifמיי גאד. >;

וואי היום בבצפר שאלתי כזה...למי יש יומולדת היום? התאריך פשוט מוכר לי ומצלצל כאילו יש משהו חשוב היום...אחרי 5דקות נפלתי האסימון ואמרתי לכולם שהיום יום אבל

O0NoNi0O

New member
איך צ'ארלי מרוצה מעצמו.

כולה תמונות מהמסיבת עיתונאים הוא מחייך כאיילו לא יודעת מה. שלפחות יעשה את עצמו בשביל ג'יימס ומאט..=\ מסכנים..איך העיינים של מאט אדומות=\\

rox love BSM

New member
ברור שזה עצוב....

ולפעמים אני תוהה אם צ'ארלי עמוק בפנים לא מתחרט על כך שהוא עזב את באסטד. ושזה עצוב שהוא וג'יימס היו מסוכסכים ושזה עצוב שלשלושתם יש כשרון שמתבזבז. ושהייתי רוצה שמאט יצליח כי הוא באמת זמר טוב,וג'ימס כותב ומלחין מוכשר,וצ'ארלי מוכשר ועמוק. ולפעמים שאני שומעת שירים שלהם אני מתבאסת שהם התפרקו,שהם וויתרו על ההצלחה הענקית שהייתה להם. אבל אני מקווה בשבילם שעם הזמן הם באמת יתקדמו ויתפתחו ויצליחו שוב כל אחד בדרכו שלו...

../images/Emo7.gif אוח. ../images/Emo141.gif

כל אותו יום הייתי ממש מבואסת. החלטתי שאני שומעת רקקקק שירים של באסטד כל היום. וכששמעתי את Over Now התחלתי לבכות.
בקושי יכלתי להתרכז בשיעורים.
קישקשתי במחברת וכתבתי את כל הציטוטים שאני הכי אוהבת. ובקשר ל"סופם המוחלט של סאן אוף דורק". הממ... אני חושבת שסוד ממש אבל ממש לא הגיעו לרמה של באסטד. ככה אני חושבת לפחות.
כאילו,הם היו מעולים והיה לי כיף לשמוע את המוזיקה שלהם,[ועדיין כיף לי,] אבל זה ממש לא אותו דבר כמו השירים של באסטד. אי אפשר להשוות בכלל. ונראה לי שג'יימס יוכל להצליח הרבה יותר בזכות עצמו... אחרי הכול,הבנאדם ממש מוכשר. ומעט ההצלחה שהייתה לסוד,הייתה להם בזכותו. וואו,חפרתי.

LovE BuSTeD

New member
אחח...

פי איך עברו 3 שנים הא?.. נזכרתי בזה אתמול בלילה רק...14.1 פאק באסטד מפורקים כבר 3 שנים..אמרתי אני חייבת להכנס לפה לראות אם זכרו משהו.. קראתי תתגובות של כולן פה...ממש עצוב לי פתאום למרות שהשלמתי אם זה ממזמן.. בכלל שראיתי תתמונה שלהם ביחד ושרשום good time בכלל הייתה לי צביטה בלב.. ושג'יימס וצ'ארלי מסוכסכים לא ידעתי חבל..! מה לעשות נקווה לימים טובים שלהם...יהיה טוב..

למעלה