14-15 לפב´ בעין יהב.. פרטים כלליים

ronga

New member
14-15 לפב´ בעין יהב.. פרטים כלליים

- תתקיים במנחת תחרות טיסנים עם מופעי ראווה לילה ויום - משה שקורי ואני מתכננים טיולים באזור במתכונת הטיולים הרגילה - כבר עכשיו מסתמנת מצקת צימרים - מסלולי טיול מרהיבים באזורי הנחלים מאזור שמדרום לים המלח עד פארן, שפך זהר , צמת ציחור - פרטים נוספים בהמשך תודה משה - רון

avi rotem

New member
טיול עין יהב

לרון ומשה, הטיול הקודם היה באמת מדהים ומאורגן יפה. מאוד נהננו. נא לשמור לנו מקום בעין יהב. אבי

טיול עין יהב

רון במקרה מנהל איזור הדרום בחברתי, "דיאלוג 2000 " ,הינו תושב עין יהב לפיכך אם תודיעני בהקדם כמה משתתפים יש ,נוכל להעזר בו לכל תאום וטיפול לוגיסטי באדיבות דיאלוג 2000 . אני תקווה שגם אוכל ליטול חלק בטיול

ronga

New member
תודה

רם, אני מקווה שתוכל להגיע, בהערכה גסה אנו ניהיה לפחות 5 כלים, ז"א 10 איש ויותר... כרגע נראה שדרוש מקום מוצלח למנגל + שינה, תודה רון

המסלול

שישי: בבוקר 2 לגים של שעה+ כל אחד, בערב באיזור המנחת: לג 1: מצפה רמון - מעלה מחמל - הר-ארדון - הר סהרונין - נחל נקרות - נחל מישר - נחיתה במישר (אזור נחיתה שניה ביום ו´ טיול קודם) לג 2: מישר - דרומה וקצת מערבה לנחל פארן, בנחל פארן לאורך מצוקין הצפוניים, לכביש הערבה ודרומה לכושי שבת בבוקר: מסלול מעגלי מחצבה דרך גבעות החוור בטיסה נמוכה (נחל אמציה) לדרום ים המלח נאות הכיכר המפה בקרוב! נהלי בטיחות כמו בטיול קודם להתראות רון

סידורים

- כרגע מתארגנת קבוצה לשינה בשטח, בגלל בעיית מקום, יש סיכוי למציאת חדרים בדקה ה90 בארוע עצמו(?) - מלווים: רצוי לפחות צוות אחת עם נהג מלווה - ציוד למנגל: להביא מה שאפשר - מצלמות לא מזיק אף פעם... (נא לשלוח צילומים מטיול קודם) תודה משה, רון

טיול לדרום ים המלח

שלום לרון! דיברתי איתך בטלפון בקשר לטיול שמתקיים ב14-15/2/2003 אני מעוניין להצטרף עם אח שלי... מספר הטלפון שלי הוא 052-783166 אני מבקש שתעדכן אותי לפרטים דויד זערור.

למעלה