14.8 יום השידורים של ערוץ 1

14.8 יום השידורים של ערוץ 1

10:00 – "המשחקים האולימפיים – אתונה 2004" – רצף שידורים חיים שחייה, כדורעף, חופים, כדוריד גברים, התעמלות גברים, טניס שולחן נשים, אופניים מרוצי דרך, קליעה, כדורעף נשים, ג'ודו. 17:00 – מבזק חדשות 17:05 - "המשחקים האולימפיים – אתונה 2004" – רצף שידורים חיים כדורעף, התעמלות גברים, ג'ודו, שחייה, הרמת משקולות 22:00 – "המשחקים האולימפיים – אתונה "2004 – רצף שידורים חיים קפיצות למים 22:55 – הגרלת הלוטו 23:00 - אולימפיאדה - סיכום היום 24:00 – חדשות 00:05 – טקס הפתיחה של המשחקים האולימפיים – אתונה 2004

nitsansh

New member
הם לא מפרטים יותר??

זה ממש עוזר לי שכתוב שמשדרים איזה 10 ענפים ב-7 שעות...

תשובה

ניסיתי גם לברר את זה וקיבלתי תשובה שהם קבעו מראש את מקבץ האירועים לשידור עצמו ויקפצו לפי המהלכים בכל אחד מהענפים . כלומר אם למשל עכשיו יש מקדמות ב-100 חזה גברים ואחרי זה מתחיל התחרות של אודי וקס אז יקפצו אחת אל השני , לפי דעתי זה רעיון יותר טוב וקצת מסובך , אבל כך אולי לא נפספס הרבה דברים חשובים , לעומת אולימפידות קודמות שמתרכזים איזה שעתים בשחיה ובנתיים מפספסים המון דברים טובים אחרים .

nitsansh

New member
הבעיה היא שיש הרבה מה לשדר...

זה טוב שהם ערוכים "לקפוץ" מאתר אחד לשני... אני מניח שהזמינו שידור רצוף של כל תחרויות הג'ודו (לפחות בימים של הישראלים), ויוכלו לשדר חי את כל הקרבות... אני זוכר מצב באולימפיאדות קודמות, שהבמאי המקומי בחר לשדר קרב במזרן השני וקיבלנו שידור רדיו של הקרב הישראלי... אני מקווה שמצב כזה לא יחזור... קח בחשבון שיכולים להיות אירועים חשובים בו-זמנית וצריך לוותר על משהו... למשל, יכול להיות מצב שקרב של ישראלי בג'ודו יהיה בדיוק באותו זמן של גמר בשחיה...

כמה עידכונים מערוץ 1

כל שבוע הבא החל מ-00:15 : "לקראת המשחקים האולימפיים – אתונה 2004" הרגעים הגדולים מאולימפיאדת סידני 2000 .
ביום חמישי ב-21:30 "אולימפיאדת אתונה 2004" – רגע לפני שידור ישיר מאתונה על ההכנות האחרונות לקראת פתיחת המשחקים.

למעלה