...........

lee_1

New member
...........

לתינוק שלא נולד, (25/4/02) נתחיל בזה שאני מצטערת, מצטערת על כל העוול שגרמתי, גרמתי לך, לעצמי ואני מניחה שלעוד אנשים לא מעטים. אני שואלת את עצמי שאלה אחת כרגע, שאלה פשוטה כי כתוב את התשובה בראש הדף אבל אני לא בטוחה שהתשובה היא כזאת פשוטה: למי אני כותבת את המכתב הזה כרגע? על מי אני משקיעה כל כך הרבה שעות של חשיבה? דמעות שזורמות ללא סיבה חיה וגעגועים שלא פוסקים. אני בחיים לא אסלח לעצמי על אותו יום חמישי בלילה, 11/1/02, יום מקולל, שאחריו כבר לא היתה דרך חזרה, אין דבר שיחזיר את הזמן אחרוה. אני מצטערת שהייתי מפגרת, שהתנהגתי בחוסר אחריות, שנתתי לאדם, שאני סתם עוד אחת בשבילו, את הגוף שלי. החיים לא הוגנים, אבל צריך לדעת לשחק במשחק שלהם, ואני הפסדתי במשחק הזה, או לפחות מרגישה כך. ביום מן הימים זה יקרה שוב, אבל הפעם אני לא אתן לנורמות חברתיות להרוס אותי.. ביום מן הימים יבוא אחר, תינוק שאני אוכל לגדל בגאווה, אבל מה איתך? אני אשכח אותך? או שבעצם זה יהיה פיצוי על מה שהפסדתי? חלמתי עלייך לפניי קצת יותר משבוע, ראיתי אותך בבירור וכל כך אהבתי אותך, אין לך מושג עד כמה ואני מניחה שלעולם לא יהיה. באהבה
וגעגועים בלתי פוסקים אימא.

ה מוזה

New member
להיות אמא .

אין לי ספק שהכאב שלך עמוק וחותך את הלב זרעי נשמות נטמנים בגוף שמהווה עבורם עולם ומלואו אך לפעמים אותו הגוף בעצמו עדיין לא חווה עולם ומלואו עוד לא הבשיל על מנת שיוכל להיות עבור אותה נשמה שנטמנה חוף מבטחים יבוא היום .. ותזכי לחבק ולגדל לא רק בגאווה את הילד שלך ..אלא גם יהיו לך את הכלים הדרושים להיות עבורו עוגן וחוף מבטחים .. למלא את עולמו בכל צבעי הקשת .... ועד שיום זה יגיע תמלאי את חייך בהרבה צבעים וכלים כדי שתוכלי למלא את חייו בבוא היום ... שולחת חיבוק .

lolita...

New member
וואו לילוש ../images/Emo10.gif

קשה.... את חצי שנה אחרי כמו שאני מכירה אותך (מהמעט שאני מכירה אותך) יצא לי לראות שאת בחורה עם ראש על הכתפיים! את הלקח שלך לגבי המניאק אני בטוחה שתפסת! ואת "מוכנה" לעתיד... חבל שזה יצא על ההתנסות הזאת! מ..... אין לי כל כך מה להגיד, אם את צריכה סתם שיקשיבו לך את יודעת איך לךמצוא אותי
ותתפלאי, יש אנשים שכן מבינים! ויום יבוא בעזרת ה´, בזמן הרבה יותר מתאים ויהיו לך כמה אנשים קטנים משלך שיהיו הדרך שלך להוכיח את עצמך! תתעודדי !!!

מצטרפת!!

אני מכירה אותך טוב מאוד ואלה צודקת יחסית למה שעברת את בחורה עם ראש על הכתפיים ועוד איזה ראש ראש שתמיד מפרגן לכולם ודואג קודם לאחרים אחר כך לעצמו.... ואני בטוחה שיהיו לך ילדים נהדרים ואני בטוחה שתהייי אימא נהדרת לכולם... אבל את חכמה את המשכת הלאה בחיים ואת לא נותנת לזה לעמוד בדרכך אני אוהבת אותך תמשיכי ככה

yellow cheese

New member
לילוש שלי.. ../images/Emo7.gif

עצוב, כואב.. אבל את חזקה! את מתגברת, את ממשיכה בחיים שלך! את מקסימה. אני אוהבת אותך. אוהבת אותך. אוהבת אותך.

lee_1

New member
יאאאא ../images/Emo9.gif

תודה לשלושתיכן... עשיתן לי טוב על הנשמה... ועוד דבר... לכל מי שלא הבין את הקטע אני לא עשיתי הפלה, ממש ממש לא!!! זה סיפור קצת מסובך...ואין לי מצב רוח להיכנס אליו אחרי יותר מחצי שנה (זה היה בינואר, ואנחנו באוקטובר משמע עוד 20 יום פלוס מינוס יכול היה להיות לי תינוק!) אני חושבת שאני כבר הרבה יותר חזקה ואני יודעת שיהיה טוב

הדרומית

New member
לילו´שית שלי..

לא ידעתי על מה שכתבת, מעולם לא שיתפת אותי
אבל לא חשוב. רציתי לומר לך שטעויות עושים, וטעויות עוד ייעשו, אבל את על הטעות הזו לא תחזרי. ואת תמשיכי בחייך כמו שאת רגילה, לצחוק, לחייך, להזיל דמעות של אושר. תהיי שלמה עם מה שאת. אני אוהבת אותך, למרות שבזמן האחרון אנחנו כבר לא מדברות הרבה..
בהמון אהבה והערכה.. אני.

למעלה