???

invisible girl1

New member
???

כן שוב אני אבל זה ממש עוזר התגובות שלכם ואני עדיין מתקשה להבין.. איך לרמוז לבחור שאני בקטע שלו בלי להגיד לו ולצאת נואשת ??

אז זהו

שאותה דילמה נשארת גם בגיל 32

Berethor

New member
בצורה יצירתית ומחושבת

קודם כל טוב שאת חושבת לרמוז לבחור שאת מעוניינת בו, ולא נשארת פסיבית לחלוטין ומחכה שהוא יגש עליך, מה שיכול לא לקרות. לגבי איך לרמוז לו וליצור איתו קשר עם פחות סיבון שיצא כאילו את נואשת או לוחצת עליו. זה דילמה שיכולה לעמוד גם בפני בחורים לא מעטים(כאלו שלא 'נדבקים' לכל אחת), הפיתרון הוא אולי תנסי להכיר אותו בצורה ידידותית קודם, ושם כבר א' תכירי אותו יותר ותראי אם עדיין את בקטע שלו, ב' להכיר מישהו בצורה ידידותית יותר פשוט מאשר בצורה "זוגית". אבל כמובן אל תעשי תטעות של להגיד לו שאת רוצה להיות רק ידידים, מה שיהיה גם שקר וגם לא יקדם את המטרה שלך. סתם תנסי להכיר באופן שכל האפשריות פתוחות, או ידידים או יותר מזה. חוץ מזה ברגע שאת בטוחה לגביי, ונראה לך שיש סיכוי שגם הוא יהיה מעוניין בך, אז תצטרכי לקחת "סיכון" מסויים ופשוט להגיד לו או לרמוז לו שאת מעוניינת בו באופן רומנטי/מיני/זוגי, אבל אם תבדקי תקרקע לפני, זה יהיה סיכון מחושב. את יכולה להגיד בצורה עדינה, או ברמזים, אבל שימי לב שהרמזים היו מספיק ברורים, אחרת יש סיכוי טוב שהוא לא יבין אותם, לבחורות יש קטע לפעמיים לתת רמזים לא ברורים שהבחור לא מבין, וזה בעיה. חוץ מזה הכל תלוי ברצון לא רק שלך אלא גם שלו, את צריכה לברר אם גם הוא מעוניין בך ולא רק אם את מעוניינת בו. זה החלק היותר קשה, יחד עם בירור של התאמה, אבל זה תמיד ככה.

כל זמן

שיש לו חברה, אסור לו לבגוד בה, ולך אסור להבגיד אותו. אולי תתיידדי אתו, ואולי פעם ייפרד מהחברה שלו ואז תוכלו להפוך לחברים.

Berethor

New member
עניתי את זה לפני שהבנתי שהוא תפוס

בהודעה הספציפית הזאת היא לא ציינה שהוא תפוס. בוודאי שלשדל אותו לבגוד זה לא מוסרי.

שלום

הראי לו את זה בהתנהגות. היי נחמדה אליו, תני לו אהבה, אמרי לו הרבה מלים יפות, תני לו הרבה דאגה והתעניינות. אז ירגיש שהוא חשוב לך ואולי הקשר יתקרב.

Berethor

New member
יופי, אבל מה לעשות שיש לו חברה שהוא אוהב?

תפסיקי לרחף, תרדי לקרקע, זה הייתה טעות שלך שפספסת את הרכבת והוא מצא מישהי אחרת במקומך.

Hermineh

New member
קודם כל כלפי עצמך, ככל שתרגישי יותר שלמה

עם עצמך, ככה תשדרי יותר בטחון - וביטחון מושך גברים.
תתעמלי, תלמדי, תוציאי ציונים טובים, תלבשי בגדים מחמיאים. כל זה כבר מושך. מעבר לזה אפשר גם לעודד אותו עם כמה עפעופים לעברו, חיוך קטן פה ושם שברור שאת מחייכת רק אליו.

למעלה