15/3 מרכז ענב. שאלה

zoharrr1

New member
15/3 מרכז ענב. שאלה

באתר של "קסטל" כתוב כי בתאריך הנ"ל מופיע מתי כספי במופע (הנפלא) "את האישה שלי" עם הנגינים.. ואילו היום, בעיתון "עכבר העיר" ראיתי כי באותו תאריך, באותו מקום ובאותה שעה מופיע מתי כספי "אינטימתי - מופע פסנתר" (הנפלא גם הוא) מישהו יודע למה להאמין? (שמחתי ששמעתי על המופע עם הלהקה... מעט התאכזתי היום בעיתון)....

מארסו

New member
דיברתי עם "קסטל"

הם עומדים על כך שמדובר ב"את האשה שלי". 110 ש"ח לכרטיס. קניתי.

caspit

New member
אני נאלצת לאכזב אתכם - זה אינטימתי

וזה סופי. בקסטל כנראה לא עודכנו בשינוי (וזה חמור בעיני). ביקשתי מהצוות במשרדו של כספי לעדכן אותם.

Shykedmi

New member
לאכזב? זה מופע הרבה יותר טוב! ../images/Emo13.gif

בסקאלות האלו, כן? מעולה. אינטימתי בעינב צריך להיות קסום.
שי

caspit

New member
לא ראיתי את אינטימתי

מאז שעברתי לגור בחור ומאז שיצור קטן צמוד אלי אני בקושי מצליחה לראות הופעות. אבל הבנתי שזה הפך למופע "מבחר להיטים"... וכאלה ראיתי כבר.. ממ.. עדיף שלא תדע כמה כאלה ראיתי כבר LOL

Shykedmi

New member
../images/Emo13.gif

עדיין, אני לא חושב שיש חוויה שמשתווה כמעט ללראות את מתי לבד על הבמה מנגן את השירים שלו (אולי רק הופעה סטייל פסטיבל ערד
). יש בזה משהו שאין לו תחליף. מה גם, לא שזה השתמע מדברייך, אבל כולנו מבינים שגם ה"להיטים" של מתי הם נפלאים. חוץ מזה, אולי זה קשור לאיך הוא מרגיש על הבמה. זה הרי פקטור מאד חשוב אצלו (לפחות זה עושה רושם ככה ממקום הקהל) באיך ההופעה תצא, ואולי בהופעה כזו אפילו איזו שירים יהיו. אולי. שי

zoharrr1

New member
אכן מבאס, אף ביטלתי את הכרטיסים

למרות שמתי כספי מרגש ומדהים לבדו בפסנתר, מבחינתי אין כמו לשמוע אותו עם להקה כשאפשר לשמוע את העיבודים הנפלאים.

למעלה