1508

אין עוד מה להגיד חוץ מ ../images/Emo58.gif

עוד פרק נפלא מבית היוצר של הישרדות סין, שמסתמנת כעונה שטובה כמעט כמו 2, 6, 7, ו-12. מה יש להגיד? התחרות פרס הייתה מדהימה! איזה כיף זה נראה. ושוב קורטני מוכיחה כמה שהיא מחורבנת באתגרים. אבל אז מגיע אתגר החסינות. מחורבת באתגרים? איזה יציבות מדהימה על החבית! והדרקון היה ממש יפה. היה מצחיק איך כל הפרק ז'אן רובר מבלבל את המוח על דברים שכולם כבר דיברו עליהם לפני שבועיים! חייב לקבל קצת עדכונים. הדקות של האסטרטגיה היו מדהימות, והעריכה באמת שיחקה אותה כשהיא נתנה לנו סיכוי שווה להעפה של: פיג'י, ז'אן רובר, וג'יימס. פחדתי שזה יהיה כמו בפעמים האלה שכל הפרק דוחפים לנו מישהו שאמור לעוף, ואז מעיפים מישהו אחר. זה כבר צפוי מדי. הפעם זה לא קורה, ומגיע להם צל"ש על זה. בהצבעה באמת שלא היה לי מושג מי הולך. התלבטתי- ג'יימס? רגע, כנראה ז'אן רובר. לא, זה ג'יימס! מה? אה, ז'אן רובר! חחח... והפרק הבא נראה מדהים!!! הימור שלי: (זה רק ניחוש, אל תדאגו, לא קראתי בשום אתר ספוילרים עתידיים.) בפרק הבא הם מעיפים את פיג'י, ואחריה את אריק. אחרי זה הם מעיפים את ג'יימס, ואז את פרוסטי. הגמר יהיה: דניס, קורטני, טוד ואמנדה. הם יעיפו את דניס, ואמנדה תיקח מליון דולר הביתה.

Confide In Adam

New member
../images/Emo58.gif אכן עונה טובה מאוד בינתיים

קודם כל, כל הכבוד לקורטני על החסינות!! שיחקה אותה... אני מאוד אוהב אותה, רק הייתי רוצה שהיא תתחיל יותר לשחק את המשחק ולא תעשה מה שאחרים אומרים לה לעשות.. אני שמח שסוף סוף העיפו את ג'אן רובר המגוחך הזה.. הבן אדם הזה כל כך לא היה מודע למה שקורה סביבו, הוא בטח עדיין חושב שהעיפו אותו כי הוא היה שחקן כל כך טוב.. נחש מה ג'אן רובר - אתה ממש אבל ממש לא..
מצד שני אני עדיין חושב שהיה להם עדיף לנצל את ההזדמנות ולהעיף את ג'יימס, וככה להיפטר מ2 אלילי חסינות (או אלילי חסינות אמריקאים - כמו שג'אן רובר אוהב לקרוא להם
).. מקווה שהם יצליחו להעיף אותו מקרוב כי אני ממש לא רוצה שהוא יגיע לגמר...

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif הישרדות סין פרק 8 ../images/Emo58.gif

פרק נפלא הטוב בעונה, מותח בצורה בלתי רגילה! באתגר הפרס כאב לי על דניס כי זה היה דוחה מצד ההפקה, לעשות דבר כזה וגם לא לשתף אותה במה שקורה מסביב, טוב לפי דעתי מהשחקנים הטובים ששיחקו ת'משחק, הוא עירני ויודע תוך שניות לשנות מהלכים! העיקר שהאידיוט הלך! לפי דעתי מה שיילך עכשיו זה שג'יימס לפחות נראה ככה לפי הפרצופים שלו, מבין שהוא מטרה והוא ייאלץ להיפרד מהחסינויות בשני הפרקים הבאים, או שהוא יעבוד אקסטרה קשה כדי לזכות בחסינויות האישיות ואז יהיה בליינדסייד לאחד החזקים! אוהבת: טוד, אמנדה, דניס וג'יימס (הפיינל 4 שלי) לא אכפת לי ואני לא רוצה שייזכו: קורטני ואריק שונאת: פרוסטי פי.ג'י

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifלא כל כך מפתיע../images/Emo58.gif

לא מפתיע אותי שקורטני ניצחה,שוקלת בקושי 2 גרם , היא כמו עלה על החבית, למה שמשהו יזוז?
האמת שהיה פרק טוב מאד. ג'ימס מעצבן אותי קצת כי הדבר ההגון מצידו לעשות הוא להחזיר לטוד את האידול שהוא נתן לו כדי לשמור אותו במשחק. הגון הוא כנראה הוא לא, תחושת הכוח קצת מבלבלת אותו. בעונות קודמות יכלו להראות את האידול אחרי ההצבעה הפעם זה יותר קשה כי צריך לפני, נראה מתי הוא יפול. גם לי כאב על דניס , אבל ככה זה כשאת אווטסיידרית. כי ג'ימס שוקל לא פחות ממנה. סוף סוף נפטרו מהמעצבן הראשי, שחשב שהוא משחק הכי טוב. אם הוא באמת היה משחק הכי טוב לא היה עף. לא הבנתי את הקטע של אריק ללכת לז'אן רובר ולספר לו על האידול, עד אותו רגע חשבתי שיהיה לנו קטע דומה למה שהיה בשבוע שעבר.
שיהיו צחוקים, אך לא. שמתם לב שהוא אפילו לא הסתכל עליהם כשהלך חחחח טוד מתחיל להתפזר ואני מקוה שלא יעשה טעויות כי בינתיים הוא ואמנדה הם הפייבוריטים שלי. ביחוד אמנדה, היא חכמה, היא שקולה והיא לא מתפנפנת. אני מקוה שהיא תזכה.

../images/Emo58.gif

פרק די צפוי יש לומר. העיקר נפטרנו מהמעצבן הזה! יוו הוא הרג אותי מצחוק שהוא נשאר לילה שלם בשביל האליל חסינות ואשכרה החביא את כל הפלטות במחנה.
לרגע חשבתי שג'יימס יעשה שטות ושלוף את האליל בהצבעות אבל למשלו הוא לא עשה את זה. ושיחזיר אותו כבר לטוד
ואהבתי ששינו את הפתיחה! עושים כבוד לחבר משובעים

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif

אם היה להם שכל- היו מעיפים את ג'יימס. הוא חזק מדי, ומי יודע מתי הוא יפסיד שוב באתגר. ולמה הדרעק לא מחזיר לטוד את האיידול שהוא נתן לו?
אבל ברוך שפטרנו מג'.ר. הזה
איכס, איכס, איכס... הגיע הזמן שהמחשק ישתנה- נאמנויות רק בסיס שבטי תמיד היו טיפשיות בעיניי, ולא ברור לי למה מתעקשים להיצמד אליהן
מקווה מאוד שאריק יצליח להחזיק מעמד יותר מכמה אנשים שם. ריחמתי על דניס- מכירה את התחושה
ואיך קורטני זכתה
היה לי ברור שהיא תזכה, משקל קל הוא יתרון באתגר כזה
זהו, פרק טוב. וג'יימי מעצבנת אותי אפילו בשנייה שרואים אותה כמושבעת

למעלה