......................

מימיל

New member
......................

מה יהיה הסוף בטח כל אחד שואל ואולי אין כזה דבר וזה משהו שהמציאו כדי לברוח ויותר אני לא אבכה כדי שיבואו ויותר אני לא אבכה כדי להבין ואולי אין טעם לחשוב אפילו לא ראיתי שזה בא זה פשוט תפס אותי ומאז אני כבולה בשקר של עצמי זה לא נותן לי להשתחרר אפילו אין לי זיכרון של העבר אם בכלל היה אחד כזה הכל כבר ידוע מראש אני יודעת מה הולך ליקרות ואולי אני סתם חיה באשליות מנסה להסביר את עצמי במילים יפות כדי שיבינו אותי או אולי כדי שאני אבין את עצמי זה הזמן לעצום את העיניים ולא לפתוח לעולם או שאולי זה הזמן ליפתוח אותן וליראות משהו אחר סתם מחפשת שקט נפשי ואולי מחפשת בכלל את הרעש שיפתח לי את האזניים לכיוון אחר אלו סתם מילים שלא אומרות דבר בדיוק כמו שאני לא אומר דבר מחר יהיה טוב יותר לא מאמינה יותר.

מימיל

New member
היי...

אני מימיל.... אני סתם גולשת לי בנט בכדי להעביר את הזמן... ומצאתי את המקום הזה... זה המכתב שכתבתי לפני הניסיון התאבדות הכושל שהיה לי (לקיחת 19 כדורי מובאיד(כדורים נגד דיכאון) התוצאה היחידה הייתה אישפוז בבית חולים ולאחר מכן בצל הגהנום)...אבל החבאתי אותו לא יודעת למה... אני מימיל והייתי מאושפזת במוסד פסיכיאטרי לנוער בנהריה למשך קרוב לשנתיים בגלל הפרעת אישיות גבולית ונטייה חמורה למניה דיפרסיה.... לפני שהתאשפזתי חייתי באשליות חייתי במציאות אחרת וכאב לי כ"כ לאחר השיחרור שלי מהאישפוז נחתתי במציאות הזאת יותר כואב לי... המציאות הזאת גרמה לי להבין שאין גבולות לכמות הדמעות שחבויות בבן אדם... המילים של השיר ניראות לי פתאום הרבבה יותר הגיוניות... קשה לי...

tairon

New member
שלום למימיל..../images/Emo141.gif

חייב לומר לך שאת אמיצה מאד.. מניח שאת עברת ועדין עוברת תקופה לא קלה.. ואת הצחלת לבטא את זה פה בצורה ברורה מאד.. המציאות כואבת כן אבל את שידעת צד אחר של חיים יותר מכל אחד יודעת להעריך את המתנה הענקית הזו שנקראת חיים.. הדמעות הן שחרור מותר לך לבכות ולהיות עצובה אבל תמיד לזכור שהחיים הם מתנה שיש בה המון חוויות ודברים טובים שיכולים להביא חיוך.. וקצת טוב בנשמה... מאחל לך מכל הלב הצלחה..

מימיל

New member
תודה רבה...

תמיד טוב לישמוע מילות עידוד ותמיכה... אני מעריכה את החיים יותר מהכל.... או לפחות את החיים שאני חולמת עליהם... אבל את החיים שאני נאלצת לחיות אני לא מעריכה ואני לא אוהבת בדיוק כמו שהם לא אוהבים אותי... אבל אני עדיין חולמת גם אם לרב זה סיוטים... כי תמיד יש את החלומות שבהם אני עפה למקום שקיים רק אצלי... החלומות שבהם אני שוכבת ומחכה לטיפות גשם שיפגעו בי ומנותקת מכל העולם... אבל זה מה שזה...חלומות ולא יותר...לפחות לא עד שאני הופכת אותם יותר... וזה דורש ממני יותר מדי כח...כח שלא נירהא לי שיש בי.. בכל מיקרה תודה... מימיל.

ה מוזה

New member
ברוכה הבאה מימיל ../images/Emo140.gif תרשי לי ??

תרשי לי להתעלם מהדרך שבה בחרת להציג את עצמך פה ..ולעולם . ולהציג אותך מחדש ? את מימיל ..נפש עדינה בעולם , רגישה , שרואה את הדברים דרך עיניים ייחודיות .. אז עכשיו - אני אברך אותך מימיל יקרה ברוכה הבאה אלינו
יש הגדרות , יש תעודות , יש תארים - ויש את מי שאת בפנים ואני מעדיפה להתעלם מכל התעודות שלך - ולראות אותך . בת אנוש שהגיע לעולם , מלאה במי שהיא ובמה שהיא . ויש בך את היופי הפנימי שקיים בכל אחד .. אני בטוחה שתוכלי לכתוב לעצמך מכתב שיתאר עולם פנימי רחב ומדהים וכן , יש גם את הקושי ויש את המחלה . אבל יש קודם אותך . שמחה שכתבת פה מקווה שתשארי .

מימיל

New member
...

גם לך תודה... מדהים אותי ליראותכמה תמיכה יש פה...וכמה הבנה... כמובן אני מעדיפה את הדרך שבה את בחרת להציג אותי.. אבל יש את הבעיה המרכזית ההיא שאני פשוט לא יודעת מי אני ובגלל זה אני לא יודעת איך להציג את עצמי נכון כי אי אפשר להציג מישהו כשאתה לא יודע את מי אתה אמור להציג... אבל תודה בכל מיקרה...וכן אני חושבת שאני אשאר פה עוד קצת זמו ואז אני אמשיך בנידודיי... מימיל.

למעלה