........
במסגרת הלימודם יש לנו שיעור בן 5 שעות שבהפסקה כל שבוע צמד אנשים עושה "פריסה" (כמו בצבא). הכוונה שיהיה לכיוון משביע ולא שטויות. בשבוע הבא תורי. הבחורה שאיתי מביאה לחמים, בורקסים וסלט חצילים (קנוי). אני התנדבתי להביא סלט גבינה (2 גבינה לבנה 1/2 קילו שבפנים מערבבים ביצה קשה, עגבניה, זיתים, מלפפונים ובצל ירוק או עירית). בנוסף אני רוצה להביא עוד משהו. עוד סלט? בהחלט בא בחשבון אבל איזה סלט יחזיק מעמד (חסה פחות בא בחשבון כדי שלא יתעלף). תנור קרוב לוודאי שלא יהיה לי אז מאפים או פשטידה מחוץ לתחום. אולי בטטות עם רוזמרין במיקרו? אשמח להצעות ישימות ולא מורכבות כי זה יהיה בין סיום העבודה לשיעור (או יום קודם). תודה! נ.ב. מדובר על כ 14 איש.
במסגרת הלימודם יש לנו שיעור בן 5 שעות שבהפסקה כל שבוע צמד אנשים עושה "פריסה" (כמו בצבא). הכוונה שיהיה לכיוון משביע ולא שטויות. בשבוע הבא תורי. הבחורה שאיתי מביאה לחמים, בורקסים וסלט חצילים (קנוי). אני התנדבתי להביא סלט גבינה (2 גבינה לבנה 1/2 קילו שבפנים מערבבים ביצה קשה, עגבניה, זיתים, מלפפונים ובצל ירוק או עירית). בנוסף אני רוצה להביא עוד משהו. עוד סלט? בהחלט בא בחשבון אבל איזה סלט יחזיק מעמד (חסה פחות בא בחשבון כדי שלא יתעלף). תנור קרוב לוודאי שלא יהיה לי אז מאפים או פשטידה מחוץ לתחום. אולי בטטות עם רוזמרין במיקרו? אשמח להצעות ישימות ולא מורכבות כי זה יהיה בין סיום העבודה לשיעור (או יום קודם). תודה! נ.ב. מדובר על כ 14 איש.