16/01/04 מועדון הקאמלוט תל אביב!

mastervaser

New member
16/01/04 מועדון הקאמלוט תל אביב!

16/01/04 ערב להקות- SQUEEZOPHOBIA SERENITY וכיוון אחר בקמלוט ת"א - שלום עליכם 16 כניסה בשעה 24:00 מחיר כניסה 35 ש"ח למי שמכיר ולמי שלא, בתום ההופעה יימכר במקום הדמו של להקת סקוויזופוביה, במחיר סמלי של 10 ש"ח.ערב חובה!

אבל בכל זאת את השירים שלהם

הם שמים באינטרנט חופשי להורדה אז הולכים שמחים לאופיס דיפו לוקחים 3 שקל וצורבים על דיסק , ועוד חוקי כי הם מפרסמים את זה להורדה והנה 7 שקל חיסכון , ו7 שקל לא הולך ברגל זה שתי פחיות קולה , זה גלידה וניל בגלידת באר שבע , זה שתי משקאות גזוז בקריספי , זה עיתון יומי פלוס עודף

RevitallicA

New member
חחח...

אבל אז כשהם יצליחו בגדול (או לפחות ישתדלו חזק...) תוכל להגיד שיש לך סינגל שלהם ב-10 שקל שקנית אחרי ההופעה שלהם...

The WizardMan

New member
ואם הם לא יצליחו ...

אז הם ירויחו , ואני מצטט "זה שתי פחיות קולה , זה גלידה וניל בגלידת באר שבע , זה שתי משקאות גזוז בקריספי , זה עיתון יומי פלוס עודף" ... משעשע :)

RevitallicA

New member
חח...../images/Emo13.gif

עדיין תוכל לספר לנכדים שפעם הייתה להקת רוק מפורסמת בפורום חולון אזור... בלה בלה בלה...

ואני חשבתי לתומי

שהלהקה הכי מפורסמת היא אנולה ג'י וחוץ מזה זה כסף שאפשר לנצל אותו לצורכי ולא לתת אותו

Glass Prison

New member
אל תדאג פוטר:) אנחנו עוד נחזור

להופיע וליצור..אני מקווה שבקרוב... מה שלומך?

עדידית

New member
פוטר ככה גידלתי אותך? גלידה וניל זו

הגלידה הכי חסרת משמעות בעולם

Mrs Hetfield

New member
ביחד עם הדיסק

יש עטיפות יש מין בוקלט עם מילות השיר .. צילומים עולים כסף וגם יש עלות של ההקלטה עצמה

mastervaser

New member
חחח שמע אחי...

עם כל הכבוד לטיעון שלך, אני חושב שאם נהינת בהופעה, והתלהבת, 10 ש"ח להוציא על 6 שירים ולכבד את הלהקה היוצרת שמשקיעה דם וזמן שווים יותר מהכרטיס כניסה שלך (אל תעלב),נראה לי שזה לא יקר... ורק בשביל הפרוטוקול, קיימים 3-4 שירים מתוך אותו דמו שלא מופצים באינטרנט לפחות לא על ידינו, והגירסאות שכן שיחררנו מהן אם בכלל הן ישנות מאוד... שיהיה שבוע טוב.

למעלה