1602 - שווה את זה?

kislevorr

New member
1602 - שווה את זה?

זה הניל גיימן החדש! איך אף אחד לא מתרגש! או שכולם כבר התרגשו,קנו,ורק אני נשארתי מאחור?

זה נראה חביב

הרעיון עצמו לא נראה לי משהו. בסך הכל עוד יקום אלטרנטיבי בו הדמויות של מרוול קיימות בשנת 1602. אבל מאחר ומדובר בניל גיימן אני מניח שזה יהיה די מיוחד. שום דבר לא בוער לי ואני כבר אקרא את זה כשזה ייאסף לTPB.

Thanos

New member
לפי דעתי

זה מאוד שווה, אמנם קראתי רק את החוברת הראשונה אבל היא מאוד מסקרנת ומעניינת, בקשר למה שהמנהל אמר שזה רעיון נדוש - אל תהיה כ"כ בטוח שזה נדוש, אמרו שזה לא וואט איף ולא אלסוורלד אז אני מאמין שתהיה איזו תפנית שתראה לכולם שזה (כמו שכתוב תמיד בכריכה האחורית של TPBs) "דבר שלא נעשה".

illustrator

New member
אחד הציירים הפחות אהובים עליי...

...בלשון המעטה. קומפוזיציה עלובה, ליי אאוט (layout) משעמם וסטורי-טלינג (storytelling) בהחלט לוקה בחסר. לא הבחירה הראשונה (או אפילו אחרונה) שלי לפרוייקט כזה. כמובן שזו רק דעתי.

Thanos

New member
במי אתה היית בוחר לפרויקט?

אם היית יכול כמובן... אני לא אומר שאנדי קיוברט הוא הצייר הכי טוב ביקום אבל הוא צייר טוב, אני אישית הייתי מעדיף את בראין היטש לסידרה אבל הוא יותר מידי עסוק עם האולטימייטס ככה שגם קיוברט הוא אפשרות טובה. חוץ מזה איסנוב צובע אז זה מפצה (אם יש צורך לפצות) על הציורים של אנדי.

kislevorr

New member
בקיצור

אף על פי התגובות החריפות על קיוברט... שאני לא ממש מכיר,וגם ככה - הצייר?! אתם השתגעתם?! זה לא חשוב כמו הכותב... טוב,בכל מקרה - יש את זה ליוסי בחנות?

קומיקס זה כמו ../images/Emo78.gif

כל חלק חשוב. בוא נגיד שהכותב הוא בסיס הפיצה והצייר הוא התוספות: (גבינה, רוטב עגבניות, זיתים, אנשובי (אני אוהב אנשובי ולא מתנצל על כך). כלומר? בקומיקס הכותב והצייר חשובים באותה מידה אצלי. יש הרבה ציירים שיכולים יפה מאוד להרוס תסריט מצויין. טוב, אולי הכותב חשוב קצת יותר, אבל קומיקס זה אומנות ויזואלית ולהגיד למי שאכפת לו מהצייר שהוא השתגע זו הגזמה קלה.

kislevorr

New member
אופס, לא חשוב,לא לענות לי!!!!!

"אין לי בעיה שאנשים ידברו על החנות, אבל עכשיו כשהחנות פתוחה ופועלת אני מבקש לצלצל לחנות ולא לכתוב פה בפורום עצמו שאלות בסגנון 'יש לכם X?' או 'תשמרו לי עותק.' אני מניח שאתם יכולים גם לשלוח מסרים אישיים ליוסי אם בא לכם" לא חשוב!!! לא לענות! אני לא רוצה להיות איש רע בפורום הזה....

אל תדאג.

השאלה שלך היתה נלוות להודעה אחרת שלך ככה שזה איכשהו בסדר ומה גם, לא ידעת. אין שום בעיה. אנחנו לא מענישים פה אנשים רעים, אלא פשוט מחבקים אותם ומרעיפים עליהם אהבה ומתיקות עד שהם נהיים אנשים טובים או סתם בורחים רחוק רחוק בצווחות אימה.

spidey 82

New member
אהבתי את החוברת הראשונה.

אמנם לא התלהבתי יותר מדי, אבל כדאי לקרוא.

למעלה