168 שעות ומעלה. שתי ציפורים על העץ.
guprnds Active member 21/2/19 #2 אני לא מבין גדול בחיזוי אבל לדעתי שבוע הבא הולך להיות מעניין מאוד מבחינה סינופטית, ובפרט חורפי בחלקו השני. יום שלישי מסתמן כיום המהפך.
אני לא מבין גדול בחיזוי אבל לדעתי שבוע הבא הולך להיות מעניין מאוד מבחינה סינופטית, ובפרט חורפי בחלקו השני. יום שלישי מסתמן כיום המהפך.
guprnds Active member 21/2/19 #3 רביעי בוקר וערב, חמישי בוקר - זרימות ארוכות ולחות כן, אני יודע, זה עוד רחוק....
ט טורנדו 221 New member 21/2/19 #4 איסי ממשיך למחוק את המערכת שבוע הבא אולי שוב גשם מקומי פה ושם אבל זה כבר לא יציל את פברואר ולא את העונה הזו פה ובהרי יהודה
איסי ממשיך למחוק את המערכת שבוע הבא אולי שוב גשם מקומי פה ושם אבל זה כבר לא יציל את פברואר ולא את העונה הזו פה ובהרי יהודה
ט טל פסטמן New member 23/2/19 #13 96 שעות (זה מטופקארטן) [URL]http://old.wetterzentrale.de/pics/Rukm961.gif[/URL]
מ מאט 2 New member 23/2/19 #12 הבעיה היא שהוא היחיד שנראה כך... בכל אופן לפי מפת המשקעים של איסי נראה שעיקר הגשם ללבנון ולמרכז.
מ מאט 2 New member 23/2/19 #17 נראה שגם גפ"ס מזהה שעיקר הגשם במערכת זו יהיה במרכז. בהחלט מגיע לכם מערכת טובה .
ט טורנדו 221 New member 23/2/19 #18 בינתים אותה תופעה כבר רביעית ברצף החודש שמונה ימים לפני המודלים מראים סוף סוף אפיק על הראש ואיכשו. שמתקרבים למועד הכול מתחרבש. אותו דבר. למערכת הקרובה שבתכלס לא נשאר ממנה כמעט כלום. בטח על שבוע הבא יקרה אותו דבר
בינתים אותה תופעה כבר רביעית ברצף החודש שמונה ימים לפני המודלים מראים סוף סוף אפיק על הראש ואיכשו. שמתקרבים למועד הכול מתחרבש. אותו דבר. למערכת הקרובה שבתכלס לא נשאר ממנה כמעט כלום. בטח על שבוע הבא יקרה אותו דבר
ע עמית868 New member 23/2/19 #19 אין לי מושג על איזה מודלים אתה מסתכל אבל בכל המודלים הערב המערכת של שלישי-חמישי חיה ובועטת ותוריד עשרות ממ, במיוחד במרכז ובדרום
אין לי מושג על איזה מודלים אתה מסתכל אבל בכל המודלים הערב המערכת של שלישי-חמישי חיה ובועטת ותוריד עשרות ממ, במיוחד במרכז ובדרום