17/07/07 מה אתם אומרים על זה?

• פותח הנושא הל
  • פורסם בתאריך

הל

New member
יש קצת בלבול עם השעה

אכן הייתה בעיה בשעון שבאתר של שלי ייטס שהראה כאילו בישראל תחל המדיטציה ב 17 ביולי בשעה 14:11 דקות אולם לאחר בדיקה מעמיקה יותר עם שעון גריניץ' שנמצא בלונדון מתברר שלאחר שגם האנגלים עברו לשעון קייץ הפער בינינו הוא רק של שעתיים ולכן המדיטציה של הצתת הרשת ב 17 ליולי תתחיל בשעה 13:11 דקות !!!!! זהו...זה סופי....נא לא להתבלבל.....חה חה חה זהו התגובה שקיבלתי בפורום של ניצה תפארת(באותו אתר שנתת קישור) לא יודעת מה את אומרת הילה?

Elite159

New member
הילה רעיון מדהים לעשות מדיטציה משותפת../images/Emo45.gif

מדהים - רגע לפני שראיתי את הודעתך - העליתי את

הגירסא העברית של זה לכאן. תסתכל בהודעה המשורשרת מטה! סימן שכולנו חייבים לעשות את זה לא?

jofen

New member
מדהים

חשוב באמת לשים לב שהזמן האמיתי הוא 13:11, לפי שני חישובים שעשיתי, גם ששעון גריניץ' זה שתי שעות אחורה ממנו, וגם חישוב מהאתר שעושה ספירה לאחור של הזמן שקובע בוודאות שזה 13:11 לפי הזמן בישראל. זה סיפור ממש מרגש, אני מאמין מאוד בזה, שהרבה אנשים מאתגדים ביחד, מרגישים את זה, היה יום אחד שעשיתי מדיטציה "גלובלית" (ואפילו שכחתי שזה בזמן הזה, וזה פשוט קרה) וחשתי כל כך מרומם בזמן הזה שאפילו לא רציתי לדבר! :) זה מאוד מרגש אותי לשמוע על זה, אפשר אפילו עכשיו להתכוונן לשעה הזאת ולהרגיש את האנשים שמצפים לזה...

נחמד...

אני אשמח לעשות איזה מדיטציה משותפת פעם אחת... מה עוד שראיתי בטלוויזיה פרסומת על פסטיבל לכדור הארץ, שיופיעו שם המון אמנים והוא יתקיים ב 7.7.07 אולי באמת אנחנו מתחילים להתעורר.. שווה לעשות מדיטציה גם בתאריך הזה

jofen

New member
13:11 תבדקי טוב טוב

אני לא מכיר את הממונים, אבל אני יודע לחשב טוב, ואם האתר מראה על COUNTDOWN של שעה מסוימת זה לא משנה למה מתחייסים, כי הCOUNTDOWN הוא מדויק בזמן בשעה ולפי הCOUNTDOWN באתר השעה צריכה להיות 13:11... בשביל להיות בטוחים עוד יותר אפשר אפילו באותו יום לשים לב לCOUNTDOWN, לפי דעתי (ההגיונית) זה ב13:11 !

למעלה