17-12 יש למישהוא ניחוש?

• פותח הנושא ronga
  • פורסם בתאריך

שי גנדל

New member
אם אתה מתכוון לתאריך

זה מאה שנה לטיסת האחים רייט. am I right? מה אתם זוממים כבר?...

ronga

New member
יפה מאד!

קח 100 שנה לתעופה + מטוסים שטסים נמוך + חורף (=כוון כללי דרומה) + מפגש לכיף... מה קיבלת? הפננינג תעופה לציון 100 שנים של תעופה ממונעת! מוזמנים להפיץ ולהעלות יוזמות ורעיונות משה - רון

שי גנדל

New member
זה יהיה פתוח לציבור הרחב?

ואיפה זה יהיה? לגבי השאר, הנה רעיונותי הצנועים: 1. כמה שיותר אז"מים מהדור הישן, ולו בתצוגה קרקעית; משום שהם דומים בביצועים ובמראה למטוס האחים רייט, ובגלל שבזמן הזה בערך ימלאו 20 שנה לענף בארץ. 2. ניתן יהיה (למרות שאני יודע שזה ממש לא קל לוגיסטית) לטוס במבנה של 100 מצנועים (נניח 10 שורות של 10), ו/או מצנועים או אז"מ במבנה שצורתו כצורת המספר 100. אם מז"א יאפשר, מבנים כאלה יוכלו לטוס לאורך החוף או משהו. חוצמיזה, משה ורון - אני מצדיע לכם! רצף כזה של ארועים וטיולים ביוזמתכם - כל הכבוד.

ronga

New member
הציבור הוא המופע ... ../images/Emo13.gif

תודה שי על הפירגון וסליחה על האיחור בתשובה... צריך להתחיל להפיץ את הרעיון להביא את כוווווווווול המצנועים הפעילים כיום כדי לעשות משהוא באמת יפה ומרשים עוד אופציות שאנו מזמינים חברים לקחת יוזמה זה להביא כמה שיותר חובבי תעופה לארוע כמו אז"מים, ג'ירוקופטרים, טיסנאים, כדורים פורחים, ממ"רים... בקיצור הפנניג גדול וצבעוני לבוקר סופ"ש חורפי בדרום (אזור קרית גת בערך) תודה משה - רון

Hawk17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo176.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאירוע שאסור לפספ

רעיון מעולה.. אני מצדיע... אירוע כזה אני אישית לא מתכוון לפספס.. הבעיה- להשיג את האז"מניקים הפתוחים. הרבה מהם לא מסתובבים פה הרבה בפורומים. עומר. להיכן ומתי מתוכנן?

matangr

New member
רון, יהיה...

אירוע אווירי שנקרא "אוירועיט" בסוכות- 13-14 באוקטובר, במנחת שדה תימן. שמעת על זה? קיבלנו את המידע על האירוע במכתב האחרון מהאגודה... כתוב שזה יהיה אירוע תעופתי אשר ילווה במפגן אווירי ויכלול מגוון רחב של כלי הטיס בארץ, כגון: מטוסים, דאונים, אזמי"ם, באקאיי, צנחנים, טיסנים, כדורים פורחים ועוד... מתן.

Hawk17

New member
עוד אחד.

הנ"ל אגב לא שלי. לילה טוב...

למעלה