18 יום לבדיקת דופק זה נצח

ForestGirl

New member
18 יום לבדיקת דופק זה נצח

עוד 18 יום הבדיקה המיוחלת, בשבוע האחרון הייתי בחרדה גדולה כי הפסקתי להרגיש כל מיני מיחושים שהרגשתי לפני שבוע וחצי.
היום עשיתי בדיקת בטא שלישית
בטא ראשונה 77
בטא שניה 530
בטא שלישית 10,663
(היה אמור להיות 2000 לפי החישוב של הכפלה אחרי 72 שעות)
מניחה שזה אמור להרגיע אותי ואולי אפילו תאומים
ממש קשה לי להמתין לבדיקת דופק

מאתיים וכמה יום זה עד ללידה? או כל יום ביומו...

אין לי ממש עצות לגבי איך להעביר את הזמן. להיות עסוקה בהמון דברים קטנים מלחיצים ותפלים. או פרויקטים משמעותיים וגדולים. כל דבר שגורם לך להתעייף וליפול למיטה בסוף כל יום. וכל יום בנפרד.

רונית 294

New member
אני רק רוצה לציין שאם זה תאומים

אני הייתי הראשונה להגיד. כן???? ותדעי שאת יכולה ללכת כבר לפניי לראות שקי הריון. אם יש אחד או שניים. לא תמיד מחכים עד לדופק. לשיקולך.

ForestGirl

New member
אם זה תאומים, קרדיט לרונית!

אם זה תאומים, קרדיט לרונית!
רעיון טוב עניין בדיקת כמות שקי ההריון, אשקול זאת. ניסיתי גם להקדיםן את בדיקת הדופק קצת, אבל אין לרופאה שלי תורים פנויים

חנית 6

New member
שווה התיעצות עם הרופא ואולי בדיקת נוספת עוד יומיים

אולי תשאלי בפורום תאומים ושלישיות איך היו אצלם הקפיצות בבטא להשוות אם זה נשמע דומה או לא.
עלייה חריגה מאד בבטא יכולה להצביע גם על הריון מולארי לכן מציעה להשוות עם בעלות נסיון בתאומים

ספרקית

New member
למה רק עוד 18 יום?

לפי הבטא, הייתי הולכת כבר בשבוע הבא לבדיקת דופק.

שיהיה בהצלחה! עדכני אותנו

ForestGirl

New member
קבעתי הפעם בדיקת דופק לשבוע 8 וקצת

קבעתי הפעם בדיקת דופק לשבוע 8+3
כי בהריון הבעייתי (זה שהסתיים בהפלה) הלכתי לראות דופק בשבוע שביעי ולא היה. מסתבר בדיעבד שזה היה מוקדם מדי, שבוע לאחר מכן ראו דופק, אך ראו גם דימום ולאחר כמה שבועות הפסיק להתפתח. החלטתי שהפעם אחכה עוד קצת עד שבטוח רואים דופק. ועכשיו אני תקועה עם התור הזה עוד שבועיים, גם אם אני רוצה להקדים...כבר אין תורים:( נשארו עוד 14 יום ואני משתגעתתתתתתתתתתתתתת

ספרקית

New member
אם את אכן משתגעת

אז את המשוגעת הכי סבלנית שיצא לי להכיר

אני הייתי הולכת פשוט למוקד נשים בשבוע הבא ובודקת דופק שם

תחזיקי מעמד

רונית 294

New member
אצלי בהריון האובדן

גם ראו דופק רק בשבוע 8+ אז אני גם לא הולכת לבדיקת דופק לפניי שבוע 8 אבל כן הולכת לראות שק הריון כבר בשבוע 5. רק כדי לראות שהשק ממוקם ברחם וכולי.

ForestGirl

New member
יש דופק

יו, זה היה יום קשה.
הבדיקת דופק היתה אמורה להיות רק בשישי הבא אבל אתמול היו כאבים בבטן תחתונה ופחתו הבחילות אז נכנסתי להיסטריה.
הלכתי לרופא תורן במרפאת נשים ויש דופק!!!
ורק אחד, לא תאומים! איז הקלה

למעלה