18 ק"מ ב"דרך הפסלים" היום אחה"צ

davidho

New member
18 ק"מ ב"דרך הפסלים" היום אחה"צ

נורא פשוט: יוצאים מהעבודה ב-14:15 מאזור רמלה, נוסעים ליער הנשיא ומתחילים לרכוב ב-14:45 - עופר, דייויד, יוסי, עודד, ונתן. משלבים סינגלים, תצפיות נוף, מנגו יבש ועוד! למה לא כולם עושים את זה??!!

davidho

New member
ועופר משתעשע ומתאמן לקראת

הסנובורד בעוד שבוע...

BikingViking

New member
דייויד ../images/Emo24.gif התבלבלת קצת...

עופר צריך להיות ברור, הרקע צריך להיות מטושטש... גם אני צילמתי את עופר קופץ בדיוק באותו מקום לפני שבועיים, אולי מאוחר יותר אעשה לזה קצת פוטושופ ונראה איך זה צריך להיראות באמת !!! שמעתי שנהנתם, אני מאלה שהיו צריכים להיות בעבודה בשעות הנ"ל !!!

BikingViking

New member
במחשבה שניה ../images/Emo8.gif

אתה צודק, עדיף להשאיר את עופר מטושטש...

eOfer

New member
"למה לא כולם עושים את זה ?" ../images/Emo4.gif

דיוויד, זה נורא פשוט. יש מן דבר כזה שנקרא 'סדר עדיפויות'. כל אחד וה'סדר' שלו: אחד מסדר ככה שהעבודה
נמצאת בראש הפירמידה, אח"כ האישה
, הילדים
, הכלב
, סידורים
, תנאי מזג האויר
ובסוף האופניים. במקום, שזה יהיה ה-פ-ו-ך. קודם מה שאוהבים באמת לעשות
(כן, חוץ מסקס דיוויד) ואז יתר הדברים...הכל שאלה של סדר עדיפויות (טוב נו, וגם קצת אילוצים של החיים). אז תעשו לכם סדר..

davidho

New member
יפה אמרת...../images/Emo45.gif

אחת ישימו על המצבה שלה - סמרטוט ומגב. השני - תעודה המעידה על שעות נוספות. ומה איתכם???!!! (האמת - קל לדבר, אבל אנחנו עובדים במקום מאד "מיוחד"). אגב, רציתי להציע לך שבמקום לרכוב רק פעם אחת באמצע השבוע (תוך כדי "שחרור מוקדם" מעבודה ביום שלישי), נעבור לפעמיים בשבוע: ימי שני ורביעי. מה אתה אומר?

eOfer

New member
לרכב 3 פעמים בשבוע ??? תגיד לי, לא

נמאס לך ממני ?
נחשוב על זה בתנאי שאתה מוריד ת'בנדנה..

הצעה לשיפור

בצילומים אם אפשר לכוון את הפוקוס למרכז הפריים והצלם יעקוב אחר האובייקט (הרוכב) עד רגע הלחיצה- הרוכב ייצא בפוקוס..

למעלה