18/11: ספישל "ילדים נזקקים"-Doctor Who

tomer21010

New member
18/11: ספישל "ילדים נזקקים"-Doctor Who

למי שלא מודע, מחר בערב -בסביבות 21:30+ יצא מיני ספישל תחת המסגרת של "ילדים נזקקים". בסיום המיני קליפ יייחשף שם ספישל חג המולד וגם תינתן הצצה אליו. אז מי מתכנן לראות את זה מחר?:)

DontEvenBlink

New member
יש לי DVD של הסדרה הקלאסית!

קניתי את the pirate planet שזה חלק מהסיפור the key to time. עם טום בייקר!!! עדיין לא יצא לי לראות את זה, אבל אני ממש מתרגשת! יצא לי לראות מהסדרה הקלאסית רק את שני הפרקים הראשונים של העונה הראשונה. לא יכולתי לקנות יותר מדיוידי אחד כי זה דיי יקר. אבל מי יודע, אם אני אתחיל לאסוף, אולי יום אחד יהיו לי את כל הפרקים של הסדרה הקלאסית. (ועל זה יש לי להגיד- פחחח!)

tomer21010

New member
בנוגע לסדרה הקלאסית
חח

אני מוריד אותה לאט-לאט למחשב שלי, אני צופה כעת ב"המפתחות של מרינוס". בתכל'ס, לוקח קצת זמן להתחבר ולהתרגל לשחור-לבן/הדמויות של הדוקטור, ברברה, איאן וסוזן (מאחר שכולן מסובכות ולא אמינות כמו בימינו), אבל אני חושב שאפשר להבין איך הסדרה שרדה כל כך הרבה זמן. גם הרעיונות בפרקים אז היו מגניבים וחדשניים, ולדוגמא- סיפור "המוטנטים" עם הדאלקים- היה חביב למדי. אני באמת מקווה שאמשיך להתקדם עם הסדרה :] תהני מהצפייה!

DontEvenBlink

New member
אני מעדיפה לא להוריד, אבל זו בעיה

אפשר לקנות פרקים באמזון (זאת אומרת, קבצים.) אבל הם לא נותנים לי לקנות בישראל! באמת! יש לנו כרטיס אשראי לכל העולם ומה זה משנה איפה אנחנו נמצאים? זה קובץ באינטרנט! וגם עם אייטונס זה קורה לי. ניסיתי לקנות סרט אבל לא נותנים לי כי בישראל אי אפשר.

limors2

Active member
את מעדיפה לא להוריד, אבל הם לא רוצים שתקני.

הם לא יכולים לבוא אלייך בטענות אחרי זה

ailag

New member
זה מעודד

אני רוצה להשלים את הסדרה הקלאסית וכל הזמן חששתי שזה בעצם יהיה מיושן, משהו שרק אז היה טוב אבל עכשיו לא.. כמו לראות פרקים ישנים של "העולם הערב" :) אבל השרשור פה מעודד אותי. אגב, גם לפני 2005 שמעתי על הסדרה ואמרתי שאוריד ואראה.. וכל הזמן מהסיבות האלו דחיתי. חבל. היה יכול להיות מעניין לראות פרקים ישנים *לפני* החדשים.

tomer21010

New member
זה הרבה יותר מעניין ממה שאת חושבת

אני מסמן בכללי את הכותרת בסימן הספוילר, ליתר ביטחון. בכל מקרה- אישית, בתור מישהו שעוסק ולומד את תחום הקולנוע, אני חושב שזה מעניין לצפות בסדרה מהתקופה הפחות מפותחת של הטלוויזיה. בעיקרון, לפי דעה שלי: לפחות בעונה הראשונה של DW, המשחק של השחקנים מעיק, אבל עם זאת- אפשר לראות גם למה דווקא הסדרה הזו תשרוד עוד הרבה זמן. יש בה יצירתיות ומשהו שבאמת הביא את הצופים לעולמות חדשים. הסיפורים ההמשכיים (שעם הזמן השתפרו, החל מסיפור "המוטנטים" עם הדאלקים) והרעיון של חייזר הנוסע עם מלווים בני אנוש יצר הזדהות מסוימת לפחות עם דמות אחת מהן. בלי קשר, כצופה של הסדרה של היום, אני ממליץ לצפות בסדרה הזו. היא המקור וגם Doctor Who הישנה היא Doctor Who טובה ^^

הסדרה הקלאסית

בהצלחה עם הצפיה , אני הגעתי לקראת סוף הדוקטור הרביעי. אולי תצחקו אבל אני צופה בפרקים באתר dailymotion בyoutube כל פרק מחולק לחלקים של 10 או 15 דקות אבל יש את רוב הפרקים ובאיכות סבירה (רובם לפחות ) . הפרק הראשון של הדוקטור הרביעי דגש על בערך בדקה 5 עושה בדיקה רפואית , בחירת תלבושת דקה 10 http://www.youtube.com/watch?v=RLPzeEj8Nqw

tomer21010

New member
שאלה בנוגע לצפייה

יש לי בעיקרון הורדה של כל הפרקים של הסדרה הקלאסית אם אני רוצה, אבל העניין הבעייתי הוא שמעבר לעונה אחת- אין להם תרגום. הם מדברים ברמה בעייתית בעונות הבאות או שאני אוכל להבין אותם נגיד גם בלי תרגום?(פחות או יותר, לפי דעה אישית שלך-כמישהו שצפה)

לדעתי

ניתן להבין גם בלי תרגום אבל אני מחשיב את עצמי כבעל רמת אנגלית יחסית גבוהה . בכל מקרה אני אוהב לעבור לפני כל פרק על הערך שלו בויקיפדיה , אני מדלג על העלילה ומסתכל על הערות ,לפעמים מגלים הקשרים נחמדים . לדוגמא : באחד הפרקים בסדרה החדשה הוא מזדהה בשם של מלווה מהסדרה הקלאסית ( זו הסיבה העיקרית שהתחלתי לצפות בקלאסית) . לעומת אנשים אחרים בינתיים הדוקטור השני הפך להיות החביב עליי ,רק חבל שרוב הפרקים שלו לא שרדו את הארכיון של הBBC.

Lior Knight

New member
תתחדשי!

לדעתי כל העלילה של Key To Time פשוט מצויינת ואישית מאוד נהנתי מהעונה הזאת. מה שכן, ממליץ להתאפק ולראות הכל לפי הסדר כי ספציפית העונה הזאת בנוייה מעלילה עקבית שמתחילה בסיפור The Ribos Operation ונגמרת ב- The Armageddon Factor. הסיפור עם הפיראטים הוא שני מבין השש, אז יהיה קשה להתחבר לעלילה מבלי להבין למה הוא מגיע לשם, ומה המטרה שלו.

DontEvenBlink

New member
תודה! והאמת שבחנות

אז הוא אמר לי שזה החלק השני, אבל לא היה לו את החלק הראשון. אני אחפש אולי באינטרנט את הראשון קודם. :(

Lior Knight

New member
ההוצאות האלו ממש זולות בבריטניה

בחנויות כמו TheHut.com שם גם עלות המשלוח לארץ זולה (פאונד 1 פר הזמנה, בלי קשר לכמות פריטים) ותמיד יש מבצעים שונים (הנחות באחוזים וכו'). קניתי הרבה מהסדרה הקלאסית בDVD דווקא בגלל המחירים שם. גם בדקתי ויש את המארז המלא של Key to Time: http://www.thehut.com/dvd/doctor-who-the-key-to-time/10066496.html בעלות £25.95 שזה משהו כמו 155 ש"ח בקירוב (יש גם קוד הנחה של פאונד 1 בקנייה מעל 10 פאונד אז למעשה יוצא שהמשלוח יהיה חינם).

DontEvenBlink

New member
וואי מגניב תודה!!

חבל שלא ידעתי על זה קודם. לא כדאי לקנות את כל המארז אם כבר יש לי אחד משם.. וחוץ מזה ראיתי פה בארץ את המארז של key to time והוא עלה יותר מ600 שקלים!!

Lior Knight

New member
לדעתי דווקא כדאי

כי לקנות את כל השאר יעלה לך בוודאות יותר מ160 ש"ח. אז את הDVD הבודד הזה תמיד אפשר למכור או לשמור כמתנה למישהו מחברים שאוהב את הסדרה. זה מה שעשיתי כשיצאו מארזי Revisitation - היה לי כבר דיסקים על הדוקטור השלישי מהסטים האלה אז מכרתי את הבודדים וקניתי את הסטים האלה כי היו בהם פרקים שלא היו לי ועוד במהודות כפולות עם מלא תוספות אז יצא משתלם יותר.

למעלה