18- 22! פרטים! וגם קצת על הקאסטל!

18- 22! פרטים! וגם קצת על הקאסטל!

אנשיםן אתמול חזרתי מאיפה נאפה! היה פשוט חלום!! אין לי ממש כוח להתחיל לפרט על כל מה שהיה ...אבל כמה דברים עיקריים.. חובה ללכת למיסבות קצת באייס משהו לפנים! שלו8מי ומנדי מבית חב"ד ההיתם גדולים! חובה ללכת לבית חב"ד ! תלכו לשם ותבינו לבד למה... הפליי פיש בחוף של הניסי ביץ! דבר קטלני ביותר...והכי חשוב אל תנסו להתחשבן שם על הכסף..כי פשוט אי אפשרץ..המחירים בשמיים! ועכשיו בקשר לקאסטל..מועדון של אנטישמים בני זונות! מי שאומר שאין אנטישמיות לא יודע על מה שהוא מדבר..[לבנות אין הרבה בעיות שם אבל לבנים עושים בעיות!] דבר ראשון בכניסה כשכולם משלמים 3 פאונד מקסימום לכניסה ולפעמים אפילו פאונד אחד..הישראלים משלמים 5 פאונד וזה אחרי שהסלקטור מתחשב בך! ואני לא מבין עם המיצג שייש שם על השואה איך אפשר שלא לייחס לזה אנטישמיות??! אבל בכל אופן אחרי מה שאירגנתי בסוף היה שווה כל ה5 פאונד ששילמתי למיזדיינים האלה! אירגנתי שכל הישראלים בערך 50 איש, יהיו ב 4 וחצי כאשר נגמרת המסיבה באולם 2 - האולם המרכזי..ואיך שנגמרה המוזיקה התחלנו לשיר כולם ביחד את התקווה!!ואח"כ "אל אל ישראל" באותו רגע השומרים גם התחילו לצעוק "פלסטין" ולהוציא אותנו מהמועדון היה פשוט מרגש ביותר!! אחרי שיצאנו מהמועדון המשכנו לרקוד ברחוב של הסקוור ולשיר שירים בעיברית..ואפילו מנדי ושלומי הצטרפו אלינו, זה היית אחת החוויות הכי חזקות שהיו שם! בקיצור מי שרוצה עוד פרטים או מי שהיה שם באותו תאריכים שיתחבר אליי וישלח לי תמונות או אפילו סתם לדבר! אי סי -251862887 דורון אסולין באר שבעעעעעע!!

בואנה צחוקים איתכם...

באמת לא יפה שרצו ממכם יותר כסף,אבל לשיר באמצע המועדון ולהתפלא אח"כ למה לא מכניסים עוד ישראלים לשם? לדעתי המעשה היה קצת ילדותי,אומנם אתם צודקים שזה יחס מגעיל לישראלים אבל בכל זאת לא צריך לרדת לרמה שכזאת!

לדרת לרמה כזאתי? אם כבר לעלות!

זה לא שאנחנו באנו ובכוונה עשינו את זה...ותאמיני לא שלא בגלל זה לא מכניסים ישראלים ..! אחרי שכל המקום מלא בצלבי קרס וסמלים של גזע הארקי..ואחרי שייש מיצג של השואה נראה לך שבגלל ששרנו שם את התקווה אז לא מכניסים ישראלים..??? באיזה תאריכים היית באיה נאפה?

G A L 17

New member
הקטע במועדון שהוא כאילו טירה...

castle= טירה הם עשו את כל המועדון שנראה כמו טירת אבירים כזו מימי הבינים, באנגליה בתקופה הזו שלטה הנצרות וצלבים עיטרו את הקירות , הם מקשטים את הקירות בצלבים לא כדי לעשות לכם דוקא אלא כי זה הרעיון של המועדון שלהם....

OceaND

New member
את תופסת את זה הפוך

זה לא שהם שראו באמצע המועדון ואז אח"כ לקחו מהם יותר כסף. זה קרה הפוך. בנוסף, השומרים צעקו להם פלסטין פלסטין.. וזה באופן מובהק מראש שהם פרו פלסתינים ובגלל זה חלקם מתייחסים לישראלים היהודים בשנאה וכו'

DviRz

New member
חחחחח

זאת כבר הבעיה הראשונה.. הישראלים לא מוכנים לוותר על הט'. למה קאסטל ולא קאסל? ובקשר למקום.. אני אישית לא יכול להגיד כלום כי אני ממש לא נראה ישראלי אבל חברים שלי אפשר להגיד שכן.. הסלקטור שואל.. אתה פשוט לא חייב להגיד שאתה מישראל.. ויש גם מלא כרטיסים חינם למקום.. הוא אולי יפה אבל הוא לא שווה את הכניסה בכסף.

DviRz

New member
חח מנדי ושלומי.. הם תמיד מצטרפים

אחלה אנשים

EnglandHooligan

New member
מה רציני??????! 1

ואי פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה חבר'ה פעם ראשונה שאני גולש בפורום הזה או רואה מה קורה בקאסטל... חבר'ה אני ועוד שני חברים היינו בתאריך ה 22.6 שזה היה ממש ממש מוקדם ולא היה כמעט ישראלים אבל היה הרבה תיירים ובונא בקאסטל לא עשו לנו בעיות שילמתי 3 פאונד בכניסה ונכנסתי חינם אפילו לקחתי תמונה עם הגורילות האלה בשחור ... לא ידעתי שככה הם עושים בעיות והייתי שם פעמיים .... פשוט בושה וחרפה

למעלה