18.9 איה נאפה אני מגיע...כנסו!

18.9 איה נאפה אני מגיע...כנסו!

וואי אני מתתת כבר להגיע לשם לפי כל הסיפורים שקראתי... מישהו יכול לעזור לי לגבי המחירים שם... כמה עולה להשכיר אופנוע\טרקטורון ואיזה רישיון צריך? כמה עולה כניסה למועדונים וכניסה לפארק מים....? וכלללל מי שנוסע לשם בתאריך הזה שידבר איתי 251862887

simba32

New member
מחירים

אופנוע עולה בערך 25 לירות ל4 ימים. כניסה למועדונים: קאסל 5 לירות, אבל אפשר להשיג יותר זול מכל אלה שמסתובבים ברחוב. יש מועדונים שאפשר להכנס אליהם בחינם. פארק מים 15 לירות, אבל אפשר להשיג הנחה של 2 לירות דרך כל תחנת מוניות שם. אל תחמיצו את הפארק מים - זה הדבר הכי גדול...

Garfish

New member
קאסל חינם כל יום חוצ משישי-שבת

אפשר להשיג כרטיסים בפאבים וכדומה

p e r p e r

New member
אנחנו נוסעות לשם...

איפה אתה ישן בית מלון/דירות? אנחנו סוגרות היום על המייקס אפרטמנטס . שמעת עליו הוא טוב גרוע ?

למי שנוסע למייקס אפרטמנטס..........

אני הייתי שם ב29 ליולי עד 5 לאוגוסט ואני שילמתי 400 דולר וזה היה יותר מדי אנשים שם אמרו לי שזה מעוד יקר אז על תשלמו יותר מ350 דולר לכול מלון ולפי דעתי שתחפשו מלון אחר כי יש לו בריכה שתינוקות זה יהיה להם נמוך מדי אבל חוץ מזה אפשר להיכנס לכול בריכה בכול מלון יש איזשהוא מלון ליד מייקס אני לא זוכר איך קוראים לו אבל זה מלון שוווה במיוחד אז תחפשו משהוא יותר טוב אבל מייקס זה המרכז קרוב לים וקרוב להכול אז לכו תהנו והכסף לא חשוב זה אחד המקומות הכי שווים בעולם............

Hagai2004

New member
אנחנו מגיעים ב-19.9!!! כנסו...

אני ועוד חבר מגיעים לאיה נאפה ב-19.9 (יום שני) ומתארחים בבית-הדירות מייק'ס אפרטמנטס- איך הבית דירות הזה? הוא קרוב לניסי ביץ'? תהיו בקשר - כל מי שמגיע לשם בתאריכים האלה... יהיה נחמד לראות ישראלים, כי שמעתי שיש שם מקרי אנטישמיות!

למעלה