``181 נשים על מגש בסלון``

mעיין

New member
``181 נשים על מגש בסלון``

קראתי את הספר הזה שאותו כתב מנהל הפורום הזה, יאיר טריבלסקי, ומאוד התרשמתי. אחלה ספר :)

הממ.. קצת מביך, כי זה לא קשור לתחום

ואני לא כאן כדי להמליץ על עצמי, ועל הספרים שכתבתי וכותב, אבל.. תודה על המחמאה.. :)

epitaph

New member
יאיר...

זה אני wintermute (תקרא את ההודעה שהשארתי לפני) תגיד את השם של הספרים האחרים שכתבת ואני מבטיח לך שברגע שאני אסיים את הבגרויות (ב-24.6 הבא עלינו לטובה) אני הולך לקנות את הספרים ומביא לך ביקורת נרחבת על כל ספר וספר נ.ב אתה ממש איש אשכולות -עדי- :)

החברה שלי ואני עושים חיים משוגעים

זה שם הספר השני, שיצא בהוצ` הספריה החדשה, הקיבוץ המאוחד. את שניהם תוכל להשיג בזול יותר כמובן ביריד הספר.. אבל הראשון יצא בהוצ` ידיעות אחרונות. קריאה נעימה.. :)

epitaph

New member
אני אחפש אותם

ושאלתי אותך למה לא המלצת לי על הספרים בגלל שיצא לי לקרוא מאמר שכתבת למדור האסטרולוגיה בנושא ``מיהו הקשת?`` ואני חייב לומר שאתה כותב מאוד יפה נ.ב אתה נותן שיעורים באסטרולוגיה? -עדי-

epitaph

New member
כן שמתי לב :)

בגלל זה שאלתי וכן אני רוצה ללמוד אז איפה? מתי? וכמה? -עדי-

epitaph

New member
אבל אני לא יכול עכשיו :-(

יש לי בגרויות עד סוף החודש 8-( אבל אחרי הבגרויות יש לי בערך 8 חודשים עד הצבא :) מה שנותן לי מספיק זמן חופשי אז אני אשמור על הטלפון שלך עד סוף החודש ואז נדבר :) דרך אגב יש לך ICQ שם נוכל להעביר פרטים (אני אבין אם לא תרצה להביא לי את מספר הICQ שלך) -עדי- :)

למעלה