...

...

אין עוד ימים השקט מלבדך הורס ומתפרץ לכל המקומות אין עוד חיים נותרו הם גם אצלך הם קבע בלבך לעד לעולמים איך זה שהכל הולך מה נשאר בסוף תגידי מה? אם לא אהבה... אל נא תבכי- דמעה שלך עולם שוברת גלי הים ידומו רק מצל בכייך לא ידלקו הכוכבים כשאת שותקת גם השמים לא יאירו בלכתך... אין עוד ימים נותרו רק זיכרונות מול ים החלומות ירח לא יאיר ואם תבקשי- נוכל שוב לאהוב אותנו אל החוף אפשר שוב להחזיר איך זה שהכל הולך מה נשאר בסוף, תגידי מה? אם לא האהבה <שלומי שבת>

טאKילה

New member
מתנועעת אליך...../images/Emo48.gif../images/Emo142.gif

אני מתנועעת אליך ללגום ממך עד כלות ליבי שיכור,, נטרפה לו הדרך... אהבתי,,,את הדרך יודעת אני מתנועעת,,,אליך.. יחד איתי שיכורה,, מתנועעת תשוקתי,,, דרכי את הדרך יודעת תגיד לי,,ענני,, מותר לי לכאוב, למה אסור לי להתנועע??? אני רוצה ללגום ממך עד כלות..

שביל בריחה....

ברכות אהבה מתעטפת עוד רגע ומרחפת בזרועות פרושות אלייך מייחלת .... פיתולי רוחות מבלבלים באותם רגשות מלבלבים ובי נשמרתי ונשבעתי לא להיסחף אחר פעימות לבי.... בחוסר הנגיעה הנצרבת בנשמה אותה מערטלת לפניך מצמיחה כסות של רגשות כמיהה ללהט הזורם בכפות ידייך עליי.... ימים פותחים שערי סער וכוכבי שמים מביטים בעיניי למצוא בהם את שביל הבריחה לתוך לולאת חיינו .... מסענו עדיין לא תם....

טאKילה

New member
אזחל על גחוני..../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

הדרך נראית כל כך ארוכה זחלתי על גחוני עד אליך אל הרגע השפוי להתעטף בגופך שהזליף לאפי ניחוח תשוקה,, ראשי בשמים עטור כוכבים ואתה ענני כסה אותי ביין בזילופי ריחות התשוקה הדרך כל כך ארוכה אזחל על גחוני עד אליך,, אל הרגע השפוי.. ואתה ענני כסה את תשוקתי ביין...

לילה אחד....

לילה אחד שלם איתך עולה בי מחשבה מענגת לאהוב אותך כל הלילה לכשף בך כשפים של קסם הלילה..... לילה שלם לידך להיות להיצמד לגופך ערומה וחמה ללא חשש ללא הגנה להתכרבל אל תוכך שנהיה יחד..... לילה שלם ובוקר מלא להתעורר בתוך חיבוקך לאחר ליל אהבים ותאוות ליל ריגושים הריחות עדיין עלינו ובתוכנו אהבתנו תתעורר עם נשיקת קרן ראשונה של לילה שלם ובוקר מלא.....

טאKילה

New member
החשק אליך...../images/Emo48.gif../images/Emo142.gif

החשק אליך יחף מריע לתשוקה מנגינה,,, הגוף מתפתל נושק לגופך ומבט זורע אש תאווה ושקיקה מתבשמת,, מריח עורך,,וטעם,, מתיקות שפתייך בשפתיי.. וגופי חוגג לתשוקה לתאווה לנשמה לקול כנורות הכמיה החצוב באפלולי..

למעלה