1851
בואו לסכם את 2008

inbarIL

New member
1851../images/Emo47.gif בואו לסכם את 2008../images/Emo9.gif

עוד כמה שעות כבר נוגדר כ-09..לא יודעת אם זה משמח או מעציב, אבל מה שכן, בטוח זה גורם לכם [!!] לרצות לסכם את השנה בשאלון:) אז יאללה
מה הדברים שהכי עשו לכם את השנה?
שם:
שיר השנה בכללי:
אלבום השנה:
סרט השנה:
הופעת השנה:
יציאת השנה:
ציטוט השנה:
מאכל השנה:
סמס השנה:
ספר השנה:
חופשת השנה:
הפתעת השנה:
התחדשות השנה:
אנשים שהכי עשו לי את השנה:
הרגעים הכי טובים שחוויתי השנה:
הרגעים שהייתי מעדיף לשכוח השנה:
הרגע הכי מרגש של השנה:
הרגע הכי קשה של השנה:
הרגע הכי מצחיק של השנה:
הרגע שהכי לא רציתי שיגמר:
תמונת השנה שלי:
ב-2009 אני... נשמותיי! שתהיה שנה מדהימה, ותהנו היום

אני שוב אלבש משהו קצר, ונשתכר במסיבה...../images/Emo79.gif

שנה חדשה, אתה יודע
שם: יעלט גיל: 15 שיר השנה של כפיר: יואו! מה זאת השטות הזאת?! נגיד הלילה יעבור לו אבל זה זיבולי שכל. שיר השנה בכללי: לא יודעת לענות על זה
לא גמור - איה כורם אלבום השנה: כפיר אפשטיין, עמית ארז, אביתר השלישי, איה כורם... סרט השנה: מדגסקר 2
הופעת השנה: פרנקלין 20.8 כפיר אפשטיין יציאת השנה: אני כזאת שנונה שאני לא זוכרת
ציטוט השנה: In your life you never stop - you re arrange"" מאכל השנה: פשוט הכל! סמס השנה: ענבר: "אני יושבת ברכבת ומגלה שתתעורר נכנס לי לפלייליסט וכיף לי" או משהו בסגנון, אני זוכרת שזה עשה לי את היום
ספר השנה: ההרצאה האחרונה חופשת השנה: החופש הגדול?
או הסקי הפתעת השנה: פרנקלין 20.8 התחדשות השנה: מלא שמלות ובגדים בכללי אנשים שהכי עשו לי את השנה: שכב"ג להבות, תפוזיקיז... הרגעים הכי טובים שחוויתי השנה: קורס מסכם 2008, סקי, הופעות.. הרגעים שהייתי מעדיף לשכוח השנה: צפונבורי :| הרגע הכי מרגש של השנה: ששלחתי לאנשים את תתעורר הרגע הכי קשה של השנה: צפונבורי 2008, לבכות לאלעד הרגע הכי מצחיק של השנה: קורס מסכם 2008, דופקים על התקרה הרגע שהכי לא רציתי שיגמר: שהיינו צריכות ללכת ב20.8 תמונת השנה שלי: ב-2009 אני... אהיה יותר אני אם אפשר בכלל

inbarIL

New member
גוד ביי 2008../images/Emo168.gif

שם:ענבר
]
שיר השנה של כפיר:מי כתב את השאלון הזה?!?!
אממ אושר ועצב.
שיר השנה בכללי:בלי שום ספק, עם כל המוזיקה שהייתה- אף אחד משנינו של עברי.
אלבום השנה:כפיר, עברי, הפסקול של הבועה.
סרט השנה:כ"כ בא לי להגיד דימודומים כי אני עדיין בראש של זה
אבל וואי יש מלא..נראה לי פילדלפיה.
הופעת השנה:כפיר, 24.9- ללא ספק. ההופעה הכי קשה והכי נוגעת שהייתה לי. ועברי בהאנגר..
יציאת השנה:וואי
אממ אני חושבת שלילה לבן עם חברות היה הכי כיף שהיה לי. ואולי זה הזוי לקרוא לזה יציאה, אבל ההופעה של נועם בחיפה ב-25.8 בגלל הלשבת עם הילי על הכביש אחר"כXD ומתישהו עם סער
ציטוט השנה:"את הולכת לבכות עכשיו, ואני לא מרשה לך". מדהים כמה המשפט הזה לימד אותי חצי מהקשר הזה.
מאכל השנה:צ'יפסססססססססססססססססססס
סמס השנה:בבוקר של הטיסה לשוויץ, ממנו.
ספר השנה:תולדות האהבה.
חופשת השנה:איטליה, שוויץ
הפתעת השנה:להבין פתאום מה אני מרגישה כלפיו. אה, והקטע עם ההוא/:
התחדשות השנה:חברים הכי מדהימים שיש.
אנשים שהכי עשו לי את השנה:יש הרבה הרבה יותר מידי. פירוט באיזו חפירה שתהיה בטח
הרגעים הכי טובים שחוויתי השנה:הופעות, לנתק את הקשר ממנו, להכיר אנשים מדהימים, לגלות שהתוצאות טובות.
הרגעים שהייתי מעדיף לשכוח השנה:לב שבור, לחיות בפחד כל הקיץ, הרבה מאוד מוות.
הרגע הכי מרגש של השנה:התגובה שלו כשסיפרתי לו על התוצאות.
הרגע הכי קשה של השנה:מוות. וללכת להאנגר של עברי. לחיות בפחד.
הרגע הכי מצחיק של השנה:שיעורי חינוך בשנה שעברה
הרגע שהכי לא רציתי שיגמר:כשאיתי היה פה. ובאחת ההופעות. ול"ג בעומר.
תמונת השנה שלי:
ב-2009 אני...אבנה לעצמי את הביטחון העצמי מחדש, אעזור ללב שלי להתאחות מחדש. :)

כמה קשה לסכם את השנה הזאת.. פףף../images/Emo14.gif

שם: הילי גיל: 18 שיר השנה של כפיר: כלום שיר השנה בכללי: אם הייתי, בורח, מקום, אני וכל המחשבות- נועם פנחסוב, לפעמים, מחוץ לתחרות- אביב גפן, אלוף העולם-עברי לידר, Yello- coldplay אלבום השנה: בבש"ה-עברי לידר, כפיר אפשטיין, ימים אחרים-יואב דגני סרט השנה: "אביב" הופעת השנה: 6.3 ההאנגר של אביב, 9.7- צוותא של נועם יציאת השנה: וואי אממ טוב לא זכור לי משהו ספציפי, אבל ה"אידאה" היה אחד המצחיקים שהיו לי
ציטוט השנה: "אני מחוץ לתחרות כבר.. שורף קשרים, שורף גשרים.."
, "כל הכבוד להילי!"
מאכל השנה: שניצל תירס סמס השנה: כל הSMSים ממנו באותו יום.. של ה-27.3 ספר השנה: לא קראתי הרבה.. נגיד הארי פוטר חופשת השנה: נמ נמ. החופש הגדול? הפתעת השנה: כמה "סליחה" שקיבלתי מאנשים
התחדשות השנה: מצלמה שבאמת עשתה לי את השנה, איכשהו.. ושהשלמתי את כל הדיסקים של אביב
אנשים שהכי עשו לי את השנה: הרבה אנשים עשו לי את השנה... מי שצריך לדעת, יודע.. הרגעים הכי טובים שחוויתי השנה: ההופעה האחרונה של אביב, היום ההוא עם מיכלי בחיפה, הרגע ההוא בשירותים הכימיים
, היו המון.. אי אפשר לספור.. הרגעים שהייתי מעדיף לשכוח השנה: למה להיזכר אם עדיף לשכוח? אבל היו יותר מדיי
הרגע הכי מרגש של השנה: wind of change.. חוף הים.. ואנחנו פשוט מבינות...
, ויותר מדיי חיבוקים ודמעות זכורים לי ביחד.. באמת שזה המון..
הרגע הכי קשה של השנה: כל הרגעים שהייתי בשפל המדרגה, כל הרגעים שהבנתי שהם כבר אינם... הרגע הכי מצחיק של השנה: וואו כמה צחוקים היו השנה.. אבל נראה לי מתקפת הצחוק שלי ושל שיר שוברת שיאים! מייספייס, אבו, ארנון, שלא תדעו
הרגע שהכי לא רציתי שיגמר: איכשהו זה תמיד בנמל..
ואיכשהו זה תמיד נגמר מהר מדיי... תמונת השנה שלי: וואו גם מזה יש המון.. אבל אם כבר אז כבר.. ב-2009 אני... אהיה בן אדם טוב יותר הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo126.gifשנת 1851 הייתה בתזונה!!!

שם:נטע-מנטה-בליץ
שיר השנה של כפיר: אמממ נראה לי שכולםםםםם!!! אמונה ממש נכנס לי לנשמה בגלל פולין, אבל כל השירים. באמת כולם.
שיר השנה בכללי:יש מליון שירים. אבל הכי כבש לי את הלב השנה זה Here comes the sun של הביטלס.
אלבום השנה:האלבום של כפיר, למרות שהוא יצא ב2007 וקניתי אותו ב2007, החדש של עברי, והדיסק של יואב דגני
[ויש עוד מלא אבלאבל
]
סרט השנה:אממממ... בעיקר chapter 27 שראיתי השבוע אבל באמת הוא אחד המצמררים שראיתי. אני לא כזה רואה הרבה סרטים..
הופעת השנה:כל ההופעות שהייתי בהן, אבל אם אני חייבת לבחור, אז הפרנקלין של כפיר בחופש.
יציאת השנה:אמממ מקס ברנר למיניהם
ציטוט השנה: "אין מנטוס, את הבחורה היחידה שהיא גם מסטיק."
[כ.אפשטיין]
מאכל השנה:פסטה
וכלמיני דברים טעימים של מקסברנר.
סמס השנה:"איך אני מנשק?"
סתם, הסמסים מאבא ומחברים שקיבלתי כשהייתי בפולנד.
ספר השנה:מלך החומוס ומלכת האמבטיה
[שעוד לא סיימתי!!]
חופשת השנה:טורקיה עם המשפחה והחופש הגדול!
הפתעת השנה:ההכרזה של דגני על ההופעת השקה, שכפיר בא אלינו לשולחן לפני הפרנקלין, חברים שהפתיעו.
התחדשות השנה: בגדים, דיסקיםםםם, ופלאפון חדש דנדש
אנשים שהכי עשו לי את השנה:אנשי תפוז למיניהם, כפיר, וחלק מהחברים מכאן, יובל.
הרגעים הכי טובים שחוויתי השנה:בעיקר ההופעות והחוויות מהחופש.
הרגעים שהייתי מעדיף לשכוח השנה:ההלוויה של סבא, הריבים הנוראיים עם אמא, כל ההיעדרויות מבצפר.
הרגע הכי מרגש של השנה:מלא חיבוקים עם אנשים שאני כלכך אוהבת .
הרגע הכי קשה של השנה:ההלוויה של סבא.
הרגע הכי מצחיק של השנה:שיחות טלפון הזויות כל מיני ציטוטים לפני ואחרי הופעות , ועוד ועוד.
הרגע שהכי לא רציתי שיגמר:ללא ספק ההופעות. כל הופעה נראית יותר קצרה מהקודמת.
תמונת השנה שלי:אין לי אותה פה, אבל יש את התמונה מביאליק שלי ושל כפיר ועוד תמונה אחת מטורקיה
ב-2009 אני... אחייך, אלמד, אלך להופעות, אהיה שמחה. יש עוד המון דברים שהיו משמעותיים וטובים השנה, אבל נורא קשה לי להיזכר 12 חודשים אחורה. זו הייתה שנה באמת מיוחדת, וכל החוויות , בין אם כתבתי או בין אם לא, אצלי בלב
אני חייבת להגיד שאתם, הפורום המדהים הזה, הייתם חלק בלתי נפרד מהשנה הזו ואני מודה לכם על הכל.
הודגש באמצעות מנטוסמטיק

inbarIL

New member
מנטוסמטיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "איך אני מנשק?" היה ענקXD אוהבת מלאאא

../images/Emo126.gifמה ענק מה?!?!?!

חחח רציתי להטביע את עצמי! וגם אותו
"אהמממ.. טעון שיפור בייבי
"

amitshilo

New member
2009, היר איי קאם../images/Emo98.gif

שם: עמית.
שיר השנה של כפיר: פפפפפווווווו.... "הלילה יעבור לו", "הבלדה על אושר ועצב", "ליפול", "הפחד נעלם"
שיר השנה בכללי: "קרן אור", "מה יהיה כשתלכי" של יואב דגני, "בקצב אחיד בתנועות של הגוף" של עברי ועוד מלא...
אלבום השנה: "ימים אחרים" של יואב
"בקצב אחיד" של עברי.
סרט השנה: אוף, אני לא יודעת.. אני לא זוכרת איזה סרטים ראיתי!
נגיד ש"ג'ונו" ו"ביקור התזמורת".
הופעת השנה: ההשקה של יואב, יואב בתמונע (6.8), ההשקה של עברי, "אויסטר" של ענבל פינטו ואבשלום פולק (מחול) וכמובן, כפיר בפרנקלין
וכמובן שגם עבודה עברית - אחת המשמעותיות, וגם נועם ואיתמר, פשוט הן היו פחות משמעותיות..
יציאת השנה: יציאת השנה
איזה כיף שאת גרה בצפון ואין לך לאן לצאת! אז.. ברמה המקומית אין ספק שהיציאות להילי וטרגר
וברמה הלא מקומית
- ת"א! הופעות מפגשים ויאללה בלאגן!! ואין ספק שגם העצרת "רוצים תרבות אחרת"..
ציטוט השנה: "אתה תוכל לברוח מאביך, מאמך ומשמך, אבל אפילו בסוף העולם לא תוכל לברוח בעצמך" - סתם שיר נושא של איזה סרט ישראלי, אבל כ"כ פשוט ונכון, וככל שאני מבינה אותו יותר הוא יותר מרגש אותי..
מאכל השנה: חטיפי גרנולה!
סמס השנה: בואנה היו מלא!
אבל נגיד שהסמס של ענברי אחרי עבודה עברית...
ספר השנה: "הזמן הצעיר"
חופשת השנה: בית ספר שדה מצפה רמון עם כל המשפוחה!
הפתעת השנה: אני צמחונית!
התחדשות השנה: נעלי הליכה חדשות ומדהימות!
אהבות חיי ממש..
אנשים שהכי עשו לי את השנה: אוי לי! להתחיל..? אתן, כולכן. כל אחת ואחת מכן. טוב?! וגם - יואב, כפיר, נועם, נדב, אורי, דברת, האחים שלי, ההורים שלי, אלה, שחר, דרור, רז, עופר, ענבל, נמרוד, אדם ועוד המון...
הרגעים הכי טובים שחוויתי השנה: הופעות, העצרת, שיחת סיכום במחנה קיץ, המון המון שיחות טובות, המפגש!, טיול הכנה, טיולים בכלליות, ערב מחול, הודעות מרגשות..
הרגעים שהייתי מעדיף לשכוח השנה: סבא נפטר, המשבר השנה..
הרגע הכי מרגש של השנה: שיחת סיכום במחנה קיץ, שיחות והודעות מ-מש מרגשות ביומולדת, הודעה כ"כ מרגשת בפייסבוק, ערב מחול, ועוד כ"כ הרבה..
הרגע הכי קשה של השנה: "סבא מרדכי נפטר".
הרגע הכי מצחיק של השנה: ממ.. לא יודעת..
הרגע שהכי לא רציתי שיגמר: "חיבוק אחד ארוך ועד בלי די..."
תמונת השנה שלי: נגיד שזאת..
ב-2009 אני... אהיה אני, ומזה אגדל ואגדל ואגדל...

amitshilo

New member
ושכחתי לגמרייייייי

את המחנה האלטרנטיבי והסדנת עיתון!!
יאללה ביי.

../images/Emo214.gifשנת השיאים בחיי..../images/Emo23.gif

שם:הדר גיל:19 שיר השנה של כפיר:האור יעלה
שיר השנה בכללי:לא יכולה להחליט ולבחור אחד ספציפי אלבום השנה:כפיר אפשטיין סרט השנה:הסודות יצא בשנה הזאת?
הופעת השנה:כפיר אפשטיין יציאת השנה:לאילת
ציטוט השנה:כל מני אנשים שחושבים דברים יפים.. מאכל השנה:Casa do brasil סמס השנה:חברה שלי שלחה לי סמס מולטימדיה (הטכנולוגיה
) עם תמונה שלה מחזיקה שלט שכתוב עליה:"הדרי תרגישי טוב"
ספר השנה:"אלף שמשות זוהרות". הספר היחיד שקראתי ביום אחד בשנה זו.. חופשת השנה:אילת. אילת. וגם הפעם האחרונה באילת. אני בטוחה שלא יהיו עוד שנים שבהן אהיה 3 פעמים באילת. הפתעת השנה:כל השנה הזאת הייתה הפתעה אחת גדולה. התחדשות השנה:המעיל הסגול אנשים שהכי עשו לי את השנה:העיקר שאני יודעת בלב... הרגעים הכי טובים שחוויתי השנה:החתונה של אחי. אילת. הופעות שניהלתי. חזרות. הופעות שהייתי. ובטוח היו עוד דברים... הרגעים שהייתי מעדיף לשכוח השנה:רגעים שבהם הבנתי שאני חייבת להתנתק מאנשים שעושים לי רע בחיים, למרות שאני אוהבת אותם עד היום... הרגע הכי מרגש של השנה:ההופעה האחרונה שניהלתי. כי היא הייתה הכי מוצלחת, כי הכי ידעתי את העבודה, כי הגיעה חברה טובה מהדרום, כי האקס שלי היה שם עם המשפחה שלו, כי היו שם זמרים ועוד לא מעט אנשים שכולם היו מרוצים..בכל זאת, הופעה עם שלושה הדרנים... הרגע הכי קשה של השנה:הגעגועים. הרגע הכי מצחיק של השנה:לא מצליחה להזכר
הרגע שהכי לא רציתי שיגמר:כל הופעה שניהלתי. ועוד הרבה דברים שקשורים..לתקופה ההיא.אבל לכל סוף יש התחלה חדשה ! תמונת השנה שלי:הבוק...אין תמונה אחת
ב-2009 אני...מבטיחה להשתדל עוד יותר.

למעלה