187 Crew

enwhysea

New member
187 Crew

סתם מעניין אותי לדעת... למה בחרתם את השם הזה?

Levy AKA WRECK

New member
187 קוד לרצח.....

ויש עוד כמה סיבות בעקרון, אבל זו המרכזית... הCREW שלנו היה קיים עד לפני שנתיים, ואחרי שהוא התפרק כל הזמן החלפנו אנשים בקרו, אבל נשארנו אותו "גרעין".. היו לנו כל מיני שמות בשנתיים האחרונות כמו "TAB" ועד לפני 3 חודשים היינו "B-52" ... ועכשיו אנחנו Crew 187 IL ! For Good,,,,,!

fuckin shit

New member
זה באמת מה שבאתי לשאול....

קרו 187 עכשיו חי?! טוב קיבלתי תתשובה...כמה אתם בקרו?

Levy AKA WRECK

New member
נכון לעכשיו

אנחנו 5 בעקרון, אבל אם אנחנו רואים מישהו שיודע להחזיק ספריי, ויש לו רעיונות וחומר טוב (איייי.. איך אני מתגעגע ל"חומר טוב".... אל-סם SUCKS !! ) , אז אנח יוצאים לצייר איתו ורואים איך הוא עובד, ות'רמה שלו, ואם הוא מספיק ברמה ומספיק רציני, אז אנחנו מקבלים אותו בכיף !

enwhysea

New member
אני יודע מה זה 187

אבל זה בקליפורניה.... ואתם לא רוצחים.... אז מה הקטע?

Levy AKA WRECK

New member
תשאל את MAD D....

הוא זה שהגה את הרעיון בכל מקרה... כאילו הוא ועוד אחד... שהניק שלו זה MASINE והוא אחד האמנים היותר טובים שראיתי בארץ...!

double M

New member
MSINE היה פעם SLIK?

אם כן, אז הוא ממש טוב, בעיקר בוויילד.

Levy AKA WRECK

New member
...............................

אז ככה... דבר ראשון הכינוי שלו זה MASINE ! דבר שני, יכול להיות.. כי אני סה"כ מכיר אותו 3 שנים, והוא מצייר משהו כמו8 שנים כבר....! ו - כן אחי ! הוא חתיכת סוס, ולא רק בווילד ! אני יכול לשאול אותו אם זה ממש חשוב לך.. =\ זאתי סקיצה שלו מלפני משהו כמו 3 וחצי או אםילו 4 שנים...! אם תראה אותו היום, אני מציע לך לשים קונדום, כדי שלא תרטיב בתחתונים....!

למעלה