19סיבות לאהוב את להקת טיפקס

19סיבות לאהוב את להקת טיפקס

לרגל כ19 שנים לקיומה שדל להקת טיפקס שהוקמה ב1988 1.סולן הלהקה קובי אוז 2.סולן להקת שפתיים שגילה את קובי אוז 3.חבר הלהקה גל פרמן שהקים יחד עם קובי אוז את הלהקה 4.חבר הלהקה רמי יוסיפוב 5.חבר הלהקה לשעבר תמיר ימיני 6.השיר התחנה הישנה המילים,הלחן,הביצוע והקליפ ומי שביים את הקליפ עמנואל הלפרין אגב את השיר נתתי למורה לצילום בבית ספר במסגרת עבודות הבגרות שלי בצילומי חוץ שנה שעברה שצילמתי את התחנה הישנה בת''א את התמונה הנ''ל נתתי לקובי אוז בהופעה של טיפקס שהייתה ב10.3.07 במועדון זאפה 7.השיר כמו לפני עשרים הביצוע המילים והקליפ אגב גם את השיר הזה נתתי למורה לצילום 8.האלבום החיים שלך בלאפה 9.הצילומים של אלכס ליבק לאלבומים של טיפקס החיים שלך בלאפה והצלם עצמו אלכס ליבק 10.מקים הפורום עידו מנהל הפורום הוד זגורי הפורום עצמו וחברי הפורום 11.האלבום יושבים בבית קפה 12.הנוסטלגיה והתחנה המרכזית הישנה שקובי אוז כתב על המקום שני שירים 13.השיר והפעם שיר לאהבה 14.חבר הלהקה מאיר עמר 15.האלבום כל הלהיטים של טיפקס 16.השיר סתם 17. תשעה שנות קיום הלהקה 19 שנות איכות האלבומים,ההופעות והשירים האיכותיים ב19 שנות קיום הלהקה 18.השיר כפתור אדום וההופעה של טיפקס באירויזיון 2007 19.סיבות 1-18 שאנחנו אוהבים את להקת טיפקס נתראה ב2008 שימלאו 20 שנים לטיפקס

1mayush

New member
סחתיין אושרי ../images/Emo13.gif

הופעה של טיפקס ב10.3.07 ?!?! למה אני לא זוכרת אותה ?!

1mayush

New member
איך לא ידעתי עליה, מרץ זה לא מזמן

ואני לא זוכרת שהייתי שם \:

sunshiner

New member
הייתה גם הייתה

בזאפה בת"א... זה היה אדיר

למעלה