19 הימים האחרונים בעידן החמישים ו..

mayanzz

New member
19 הימים האחרונים בעידן החמישים ו..

עוד 19 יום, ב-15 בינואר, נכנסת לשנות השישים. זה מוזר ומבלבל, ואפילו מפחיד. מזכיר לי את המעבר לגיל 30. בשנה הארוכה בין 29 ל-30 חשבתי שבגיל 30 עלי להפוך לגברת. משהו בסגנון אימי. לנטוש את הג'ינסים, ללבוש שמלות, להחנט בתוך חליפות, להתנהג כמו גיברת פולניה מכובדת. כשהתעוררתי בצד השני של גיל שלושים הסתבר שלא קרה שום דבר דרמטי, המשכתי בחיי, ג'ינסים אני לובשת עד היום, גברת בסגנון פולני, כמו אימי, כנראה כבר לא אהיה... אבל גיל 60 - זה כבר סיפור אחר, פחדים אחרים. כל כשל של הזיכרון שולח אותי לפחדי אלצהיימר וסניליות, וכנ"ל גם אם נופל לי משהו מהיד. כל מיני מחשבות מוזרות מתחילות להתרוצץ בי מניתוח פלסטי ועד... לא חשוב מה. מצד שני יש לי חיים מאד מלאים, עובדת, יוצרת, אמא לשלוש בנות וסבתא לחמישה ו8/9 נכדים. החיים שלי היום מלאים יותר ממה שהיו אי פעם, וזה עושה את העניין לקשה יותר. כי מתחילים הרהורי פרידה, כאילו גיל שישים הוא קו שבר. נקודת אל -חזור, המקום שממנו אפשר רק ליפול ולהדרדר... אפשר להתווכח עם חוסר ההגיון שבכך, אבל עם הרגש אי אפשר להתווכח בכלים של הגיון. ברור לי שמה שיקרה הוא שלא יקרה שום דבר דרסטי. החיים ימשיכו. נכדים יוולדו. אני אמשיך לעבוד, לפסל ולכתוב. אולי אפילו תהיה לי אהבה - אחרי גיל שישים. שיהיה בוקר מצויין ושבוע טוב. ~מעין~

מנורה

New member
ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifהחם ונעים

הרגות שתארת מעומק הלב נכנסו ללב כן כל מעבר הוא התלבטות שבר וגם תקווה וכל יום מתנה . המון הצלחה

maxima

New member
ברוכה הבאה מיה....../images/Emo24.gif

החששות אכן קיימים.......... אבל עדיף לחשוב בצורה חיובית לדאוג לבריאות ולהנות מכל יום........ אפר בהחלט להמשיך ללבוש ג'נס ואנו לא צריכות להיות כמו אימהותינו אנו דור אחר....... מאחלת לךשתיכנסי לששים בבריאות ובהנאה כמו שדני אומר הגיל הוא רק מספר חשוב מה אנו מרגישים

נֵנָה

New member
../images/Emo6.gif ברוכה הבאה מעין ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif

נשמח אם תצטרפי אלינו בביתנו החם והנעים
"כדאי ללמוד מן הפרחים לא לקמץ בחיוכים ..."
"כשהאדם צוחק, העולם כולו צוחק ..."

emmy5

New member
בוקר מצויין שבוע נפלא לכולם../images/Emo24.gif

גם לי יש עוד כמה ימים להחליט אם אני בת 21 או נשארת 20 מעיין,תהיי חכמה ,כולנו יודעים שהלב נשאר צעיר ..רק תחליטי איפה את רוצה להיות... פעם רציתי מאוד, להיות בפורום 40+. שאלו אותי האם אני מסוגלת להיכנס בראש של בת 40+...ראיתי כמה שהם מתוסבכים ....מאוד היה לי קשה ...כמעט ויתרתי עד שאני התאהבתי בפורום הזה ...אבל הם יזדקנו ,ואני נשארתי צעירה ..האמת שאני היתי אז בת 18.. מותק של ילדה ..לא הבת 18 של היום.. עם בת בן ושישה נכדים ..אבל 18 אז אחלטתי להיות 20 ..פעמייפ עשרים ++++ ...מה יש ? ואז מצאתי פורום 60+....טוב לי, אני שלוש פעמים 20 ...+++++ עם בן שהוא כבר סבא ...כל כך טוב לי ..תשאלי את החברה ...אני מסתדרת מצויין עם זה ..דני אומר שגיל זה רק מה שכתוב בנירות ...אז בוי נחליט ..בת כמה את רוצה להיות ..בוי אלינו ,אלינו לגן נרגיש כל הזמו צעירים ויפים ... בוקר טוב ...זה הסיפור הערוך ביותר שאני כותבת ..חה חה חה עכשיו אני מתקנת לי את הטעויות ..אוהבת את כולם כאן

misu007

New member
אממי שאלה ?

עד איזה גיל מקבלים בפורום הזה ?60 פלוס כמה??יכול להיות כפול 60 ?!!!

mayanzz

New member
תודה ענקית לכולכם!

שלחתי את ההודעה במר ליבי המבולבל ו... התקלקל לי המחשב (אולי החומציות השפיעה...). לפני שעה קלה חזר ידידי משופץ ומחודש (חדש לגמרי למעשה, למעט מסך) ומצאתי את כל הודעותיכם החמות. תודה לכל מי שטרח וכתב לי. מכיוון שרק ביום א' גיליתי אותכם (הייתי בטוחה שבחיים בקהילות מגיעים רק עד גיל 40) - היו בטוחים שאחזור. תודה לכולם. ~מעין~

emmy5

New member
ברוכה הבאה MAYANZZ

קודם כל "מזל טוב" גם לי יש עוד כמה ימים להחליט אם אני בת 21 או נשארת 20 מעיין,תהיי חכמה ,כולנו יודעים שהלב נשאר צעיר ..רק תחליטי איפה את רוצה להיות... פעם רציתי מאוד, להיות בפורום 40+. שאלו אותי האם אני מסוגלת להיכנס בראש של בת 40+...ראיתי כמה שהם מתוסבכים ....מאוד היה לי קשה ...כמעט ויתרתי עד שאני התאהבתי בפורום הזה ...אבל הם יזדקנו ,ואני נשארתי צעירה ..האמת שאני היתי אז בת 18.. מותק של ילדה ..לא הבת 18 של היום.. עם בת בן ושישה נכדים ..אבל 18 אז אחלטתי להיות 20 ..פעמייפ עשרים ++++ ...מה יש ? ואז מצאתי פורום 60+....טוב לי, אני שלוש פעמים 20 ...+++++ עם בן שהוא כבר סבא ...כל כך טוב לי ..תשאלי את החברה ...אני מסתדרת מצויין עם זה ..דני אומר שגיל זה רק מה שכתוב בנירות ...אז בוי נחליט ..בת כמה את רוצה להיות ..בוי אלינו ,אלינו לגן נרגיש כל הזמו צעירים ויפים ... בוקר טוב ...זה הסיפור הערוך ביותר שאני כותבת ..חה חה חה עכשיו אני מתקנת לי את הטעויות ..אוהבת את כולם כאן

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכולם וברוכה הבאה למעין

שלום לכם חבריי הטובים,
שלום לך מעין, אין כמו צרת רבים ואצלנו זה שמחת רבים, אנו שמחים שהצטרפת אלינו כי למרות כל מה שקורה אנו שומרים על מצב רוח נעים ועליז. לכולנו כמעט ילדים ונכדים וכולנו (כמעט) לא עברנו ברוח את גיל העשרים שהקטנטנה שבינינו היא אמי. היא אפילו את העשרים עוד לא עברה. היי ברוכה בהצטרפותך. פה לא מזדקנים רק מחליפים ספרה כל פעם. מקווה שתהיה לנו הנאה הדדית יחד יעלי

emmy5

New member
יעלוש ...תיקון גיל...

תודה ,תודה ובוקר טוב ... תראי מה קבלתי במאיל מדען אחד ישב ועבד, כשלפתע ניגש אליו בנו בן ה-7 , נחוש לעזור לו בעבודתו. המדען, עצבני בגלל ההפרעה, ניסה לבקש מבנו שילך למקום אחר, אך כשראה שזה לא הולך, חיפש משהו שיוכל לספק לילד תעסוקה. הוא תלש מאיזו חוברת דף עם מפת העולם, גזר אותה לחתיכות, ונתן לילד יחד עם גליל נייר דבק. "אתה אוהב פאזלים" הוא אמר, "קח את העולם המפורק ונראה אם אתה יכול לתקנו ! בכוחות עצמך". המדען חשב שייקח לילד ימים עד שיצליח להרכיב את המפה, אבל כמה שעות לאחר מכן, שמע את קולו של הבן קורא לו "אבא, סיימתי, הצלח! תי להרכיב הכל". בהתחלה, לא האמין המדען: " זה לא ייתכן שבגיל שבע יוכל הילד להרכיב מחדש מפה שמימיו לא ראה!!! " אבל הוא הניח את רשימותיו, וניגש לבנו, כשהוא בטוח שהוא הולך לראות עבודה מבולגנת... להפתעתו, המפה הייתה מושלמת וכל החתיכות היו במקומן. "איך עשית את זה? "שאל המדען את בנו "הרי לא ידעת איך נראה העולם". "אבא", ענה הילד, "אני אמנם לא ידעתי איך נראה העולם, אבל כאשר תלשת את הדף מהחוברת, ראיתי שבצדו השני יש תמונה של אדם. כשנתת לי לתקן את העולם, ניסיתי אבל לא הצלחתי. אז הפכתי את כל החתיכות והתחלתי לתקן את האדם. כשהצלחתי לתקן את האדם, הפכתי את הדף וראיתי שהצלחתי לתקן גם את העולם... ותחשבו על זה... ל

yaely2

New member
מנהל
בת כמה את אמי?(תקון גיל) ../images/Emo25.gif

שלום אמי שלום כולם,
אומנם אני מכירה את הסיפור עם העולם והאדם בכל זאת נהניתי לקרוא. האמת אם האדם היה מתקן רק את עצמו, מחפש איך להיהפך לחיובי יותר היה העולם הופך לעולם הרבה הרבה יותר טוב. יעלי

yaely2

New member
מנהל
לא עומדת בפיתוי לפגוש אתכם ../images/Emo24.gif

שלום,
הרעיון של בימבו התקבל מאוד על דעתי, מה דעתכם על יום חמישי. אני יכולה להסתדר ולבוא כל יום אחה"צ, בבקרים אני פנויה ביום חמישי ושישי בלבד. שבתוב אני גם יכולה להסתדר ולבוא. מה דעתכם על יום חמישי 1.1.2004, נחגוג את צאת ננה לגמלאות, נחגוג תוספת ספרה לשנים הבינלאומיות ונחגוג את היותנו אנו עליזים ושמחים. מי מעוניין? בוקר או אחה"צ? יעלי

למעלה