19.10.59-פתוח רק למנתחים מקצוענים.

חגיגה

New member
19.10.59-פתוח רק למנתחים מקצוענים.

19/10/59 זכר,שעת לידה 16.00-ישראל אחת ולתמיד-פתוח לניתוח אסטרולוגי-חופשי חופשי...... עבודה,אהבה,כסף... ואגב-יש לכם עסק עם בחור אופטימי ללא תקנה!

איזה מתוק..

אתה באמת כנראה אופטימי אם אתה חושב שמנתחים מקצועיים יעשו את זה כאן, בפורום, בכמה משפטים שילמדו אותך על אהבה, כסף, וכל השאר.. ובקצור - מה שלא ידעת עד עכשיו בנושאים האלה - כנראה שגם לא תדע. והנה בכל זאת למדת עוד משהו..

THE-SORCERER

New member
נולדת יום אחרי!!! היתרגשתי.

אם כי כמה שנים לפני. בכל אופן, אני תמיד שמח לפגוש מאזניימים נוספים, אך יעוץ אישי יינתן רק בפגישה אישית. שלום ולהישתמע, T.S.

THE-SORCERER

New member
להיפך!

אני שמח על המזל הניפלא אליו ניכנסתי, ועל היום בו נולדתי. בתקופה האחרונה חשובים היו לי מאוד חברי ומישפחתי, והם היו סביבי והעניקו לי חום רב, וזה הכי חשוב. אני לא חש לבד. ואתה-אל תיתייאש. הזוגיות מחכה לך מעבר לפינה. אני מייחל לעצמי בעתיד, ולך בקרוב שור\תאומים בעיקר. שלום להישתמע, T.S.

חגיגה

New member
תודה על האיחולים...

אהלן..... תודה על האיחולים,אבל,כולה ביקשתי שמישהו יזרוק כמה מילים על תאריך הלידה בו נולדתי... הייתי מת לשתף מישהו שכמה עניינים אישיים,אבל,כאן זאת לא הבמה... בכל אופן תודה על האיחולים. וגם לך המשך חיים מדליקים ומהנים! ביי!

חגיגה

New member
למתוק מכולם.....

לקחתה אותי יותר מידי ברצינות..... ואתה באמת חושב שציפיתי מהפורום הזה ללמד אותי על אהבה, זוגיות וכל מה שבניהם..... מכח האופטימיות והאמונה בעצמי,אני עסוק,שמח וטוב לבב.... ודוגרי-אין לי זמן מיותר להסתכל על השמיים ולבהות בכוכבים.. ובעניין המפה שהצעתה:אני מעדיף לפתוח את מפת ארץ ישראל, לשבת במכונית לטייל ולהנות מהחיים! בקיצור-להשתמע כשיתחילו הצרות. ביי חבר!

למעלה