19.11- בית האח הגדול

חורה

New member
19.11- בית האח הגדול

אינה מספרת ליוסי על ביורק. אומרת לו שפעם היא לבשה ברבור על הצוואר. יוסי שואל למה, אינה משיבה "בגלל שהיא צומי". יוסי בתגובה עונה "אז שתצום".

plants and rags

New member
זה מה שקורה כשמפסיקים לראות ערוץ 20

אני בשוק. אינה יוצאת חבר העמים הזאת מדברת על ביורק? ועוד עם יוסי? זה לא חילול השם או משהו? הלוואי שיראו את זה ביום ראשון בערוץ שתיים, אנחנו צריכים קצת פרסום לפורום. כן כן, יבואו לכאן ויגידו שביורק צומי. יהיה נפלא.

Esmena

New member
אם שפרה הייתה שם,היא הייתה מצילה את המצב

העגום. יש לקוות.אבל מה היה הקונטקסט?

Esmena

New member
שאני אמשיך להגיב לעצמי?למה לא

האמת,כשחושבים על זה,מצחיק לשמוע אנשים שנסגרו בבית לעיני מצלמות וכל עם ישראל מדברים על צומי.

Pygmy puff

New member
אני לא מאמינה

בן אדם מנסה להמנע מהאח הגדול, זה די קשה, אתם יודעים, כי כשאין האח הגדול יש פרומו לאח הגדול, וכשאין פרומו לאח הגדול יש פרומו לוואטבאר [נו הדבר הזה שמשודר בשישי בערב] שעושה פארודיות על האח הגדול. וכשסוגרים את הטלוויזיה אנשים מצטטים את גיבור התרבות יוסי בובליל בכל הזדמנות. בכל אופן, בן אדם מנסה להמנע מכל הזבל הנ"ל, ודווקא בפורום ביורק הוא צריך לראות את זה. ולעניין - זהב טהור, מה שיוצא לאנשים האלה מהפה.

Pygmy puff

New member
אני לא יודעת

מה לעזאזל וכו', אבל יש לי הרגשה שאני אמורה להעלב. ובכן - מה?!

plants and rags

New member
נו באמת

לא עברת ליד ברזייה בזמן האחרון? איך הצלחת לפספס את הביטוי פרידמן מת? זה כבר נהיה לא אמין, ההצגה שלך שאת לא רואה את זה. בכל מקרה, אסביר לך, כי את "לא רואה האח הגדול". פרידמן מת זה כינוי כולל של הבובלילים [יוסי ועינב] לאשכנזים קרים וקפואים, שעומדים בניגוד מוחלט לבובלילים - אנשים חמים ומחבקים, קולניים, שמפגינים את רגשותיהם בפרהסיה.

Pygmy puff

New member
עכשיו נעלבתי

לא בגלל האשכנזייה הקפואה, מיינד יו, אלא בגלל שאתה מפקפק בזה שאני לא רואה את האח הגדול. בכל מקרה, אני באמת לא יכולה להוכיח את חפותי בעניין, אז הנה סיפור: בהתחלה הייתי סתם אנטי: ריאליטי (שאינו כוכב נולד - אז אני רואה כוכב נולד, נו. קורה גם לטובים ביותר) זה זבל, המכנה המשותף הנמוך ביותר, בלה בלה בלה. אחר כך אמרתי לעצמי, היי, 30% ישראלים לא טועים, צריך לבדוק את העניין. אז יום אחד לא כיביתי את הטלוויזיה אחרי החדשות לשם שינוי והושבתי את עצמי מול התוכנית. אממה, זה פשוט משעמם. במשך חצי שעה בדיוק כל מה שקרה היה ויכוח קולני על כינה את מי פרוצה או וואטאבר. פאקינג חצי שעה שלא קורה בה שום דבר מעניין. מאז שמעתי כמה מהגיגיו של הבובליל (שירה צרופה, אין מה להגיד) וקראתי כתבה על זה ששפרה הוציאה את הסורגים מהארון או משהו. סוף הסיפור. כמה מהצופים בדבר הזה יודעים מה מקור הביוטי "האח הגדול"? סתם תהייה.

סריט

New member
"אווווווווו אני כזאת חכמה וקראתי 1984 האהאהא"

אינה לשלטון!!!!!!!!!!!!!!!!111

Seasonal Beast

New member
אבוא איתך.

ולא בגלל שאני פרידמן מת, סתם כי זה הפך להיות משעמם[או שהחיים שלי הפכו להיות מעניינים]. לעניין ביורק-אינה, איסמנה כבר אמרה הכל

plants and rags

New member
הו לא

זוהי לא תוכנית ריאליטי - זה ניסוי חברתי. מה התוצאות, תשאלי? מדובר במיקרו-קוסמוס של החברה הישראלית על שלל גווניה וצורותיה וקונפליקטיה. אותי למשל, הניסוי לימד על הפילוג העז בין קטבים שונים בחברה שלנו. למה כשיהושע סובול מספר לי על בקעים וסדקים בחברה שלנו [שהיו קיימים מאז ומעולם] בליל העשרים זה נחשב הו כה ראוי ותרבותי, וכשערוץ 2 מראה לך את אותו דבר זה בידור זול למסעודה משדרות? איך אורנה בנאי מעיזה לצאת כנגד הניסוי החברתי המקודש הזה בעיתון, כשלמעשה הוכח שבלעדיו אין לה זכות קיום [כשהיא שודרה בין שני חלקים של האח הגדול היה לה 30 אחוז רייטינג, כששבוע אחר כך היא שודרה ביום אחר היא קיבלה 17]? לפני שאני אתחיל להאמין לעצמי אני רק אגיד שאת צודקת, הכול נכון, זה מזעזע והכול - אבל התאהבתי בשפרה. עד שהיא תלך אני שם. אנחנו בפורום ביורק, לא? אז הנה: ביורק.

למעלה