...

RoyalWizard

New member
...

לצערכם אני בקושי עושה משהו אולי אפילו כדאי לי להתאבד? אני מכוער כולם שונאים אותי ומדברים איתי רק בשביל לנצל אותי סבתא שלי וסבא שלי כבר נפטרו ואפילו לא גדלתי עם אבא והדברים היחידים שלי שאני מרוצה מהם זה המשפחה שלי , הבית שלי והרכוש ואני מתפלל ואני מתפלל וזה לא עוזר ואני כבר לא יודע מה! החיים שלי הולכים חרא ובטח גם אפחד לא קורא את זה ואם כן סתם יתעלם ולא ישאיר תגובה

מהההה???

ויסמן!!! תפסיק להיות דיכוניסט! אתה בכלל לא מכוער!!! ויש לך מלאנתלפים חברים!!! וכוווולםםםם אוהבים אותך! כי אתה ויסמןןןן!!!
סעמק כל העולם ואחותו רוצה להתאבד...גמאני גמאני רוצה! חציל!

RoyalWizard

New member
ממש כולם....

אני מכוער ואני יודע את זה, אני מנסה להרזות וסתם לא זז סנטימטר ואז אני אוכל וגודל פי 2! וכולם יורדים עלי לוי אפילו יורד עלי ואז אם אני אומר לו שחשבתי שהוא חבר שלי הוא יורד עלי אפילו הוא שונא אותי וכל הזמן יורד עלי ועכשיו ירד עוד פעם בגלל זה נמאס כבר!!! חיים חרא

Bishnet

New member
../images/Emo70.gifDon't worry, Be happy

תפסיק לדכא את עצמך... מה יש לך נגד עצמך???
אתה חושב שאתה סתם קקי, אבל אתה לא סתם קקי, אתה הקקי שלנו...
הקקי שבליבנו...
חחחחחחחחח.... אני מצחיק את עצמי.... בואנה ויסמן תפסיק להיות אפי!!!!!!!!! בעצם, כשחושבים על זה, אפילו אפי לא מדכא את עצמו ככה!!!! ויסמן אתה מתדרדר!!!! לך גע ליואב בתחת ותרגיש טוף... ...ואל תהיה עצוב! אהה כן... אם אתה חושב שירדתי עליך כשאמרתי "אתה הקקי שבליבנו" אז תבין שלא, כי זה סתם בצחוק...

RoyalWizard

New member
אז...

בזמן האחרון יש לך הרבה דברים בצחוק נגדי אני כבר לא דיכוני בזכות עדן אלא אני כועס עליך

Bishnet

New member
טוף סליחה ../images/Emo10.gif

קח
אני
אותך
אני לא ארד עליך...

Cartman

New member
ויסמן, אנחנו שנינו מאותו הכפר!

אבל לא ידעתי שאתה שמן, אתה מזהם את המשפחה!

RoyalWizard

New member
אתה קראת לעצמך שמן אם שחכת

ותזכור כי כל ויסמן אוהב נקניקים

Yoav Nukem

New member
טוב, תגובה רצינית לשם שינוי...../images/Emo127.gif

טוב, אולי אתה קצת צודק...זה שלא גדלת עם אבא שלך ולא יודע מה עם הסבים שלך, אני מבין אותך ואם אתה שואל אותי, אני לא חבר שלך לניצול, ובמקום להתאבד אולי תנסה להשתנות, כי גם אותי כמעט אף אחד לא אוהב חוץ מהמשפחה שלי, ואני מנסה להשתנות, אז תנסה, אין לך מה להפסיד. ואתה יכול להתחיל בלהפסיק לתת ביקורות מעליבות וחסרות ערך לאנשים...

Bishnet

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנחנו החברים
גם אנחנו אוהבים אותך
יא יואב, אל תיקח ללב אם אנחנו יורדים עליך... זה הכל בצחוק

אני ../images/Emo23.gif יואב!

נמאס!!! מה זה הקו החם של השירות הפסיכולוגי אם אתה אובססיבי לחץ 1 שוב ושוב.....? תפסיקו לרחם על עצמכם! יש אנשים בהודו שאין להם אוכל! אז למי אכפת ש"אף אחד לא אוהב אותכם"...כן בטחחחח... בעעעע! חציליםםםם!!

RoyalWizard

New member
אם לא שמת לב אני...

ניסיתי ללמד אותך גם להשתנות אתה בזמן האחרון מתנהג מאדדדד מוזר תנסה להשתנות ואם קוראים לך הומו אל תגיד אני אוהב בנות כי זה נשמע הומואי פי 2 אז אם אומרים לך הומו תגיד "סתום יא הומו בן זונה" אבל בזעם לא כמו מועלם

Bishnet

New member
"..ומדברים איתי רק בשביל לנצל אותי"

ויסמן! עלית עלי!! אני מדבר איתך רק כדי לשמוע את הקול הסקסי שלך... זה עושה אותי רטוב... חחחחחחחחחחחח.... ועכשיו ברצינות: מי מדבר איתך רק כדי לנצל אותך

למעלה