1THESTRONGESTכל מי שרצה להצטרף

590V ISRAEL

New member
1THESTRONGESTכל מי שרצה להצטרף

חברים אני חוזר עוד הפעם : בשביל לקבל כניסה לפורום של הברית: צריך להצטרף לברית ולאחר מכן לשלוח בקשת הרשמה לפורום !!! ושם חובה לציין 2 פרטים: 1) שם מדינה 2) מספר מדינה אם לא מצוינים שני הפרטים אני לא יכול לבדוק אם אתם בברית.

590V ISRAEL

New member
לא למייייל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חוזר ( בפעם ה-1000 :) ) בבקשת הרשמה לשלוח 2 פרטים : 1) שם מדינה 2) מספר מדינה. ורק דרך בקשת הרשמה: לפורום. הלינק תוכלו למצוא לאחר שאתם מצטרפים לברית !!!! -------------------------------------------------------------- למייל לא עוזר לי !!!

אני מתנצל

לא ידעתי שאי אפשר לשלוח למייל מייד אשלח שוב דרך בקשת הרשמה עם הפרטים שלי ושוב אני מתנצל אני די חדש ולא ידעתי!

dannyshadow

New member
דה סטורנגסט.

אני כבר שומע מהרבה בריתות והרבה אנשים שרוצים להשמיד אתכם כי כבר הגעתם למצב שאתם לא נותנים אפשרות לעלות בדירוג\= אני לא אחד מאלו שיתקפו אתכם (אני רק בדירוג 500 ומשהו) אבל תזהרו..

tablul

New member
כנס אולי תבין משהו

נכנסתי לברית כשהייתי בדירוג 752. אתמול הגעתי לדירוג 46 אם זה לא התקדמות אז.. דרך אגב.. כל יום אני עולה עוד דירוג או שניים.

yoyogam23

New member
נכון

אני הגעתי לברית במיקום 900 בערך, והשיא שלי היה 300. אני ממליץ לך להצטרף כי באמת הברית נותנת אופציה להתקדם (ולא רק במשחק, בחיים)

iaskapa

New member
אהבתי זה כמו שהפיל והעכבר רצים

העכבר אומר לפיל תראה כמה אבק אנחנו מרימים ההההההההההההההה............

590V ISRAEL

New member
חחחח :) כנס ותתעדכן .

על כל תקיפה של מדינה בברית שלנו נהרסות 10 מדינות בברית השניה. המדינה שנפגעה אצלנו משוקמת תוך כמה ימים בודדים !!! ------------------------------------------------------------- זוכר מלחמת עולמות ??? --------------------- יום לפני ההתקפה (שלא היתה ) חוסלה כל הצמרת של ברית שאיימה עלינו. אז למי בידיוק יש כוונת על הגב ??? במקביל למלחמת העולמות הברית שלנו גדלה ב- 35 מדינות , פרסום חיובי לברית הכי חזקה. ונסיים עם תוצאות ההתקפה הגדולה: " מלחמת עולמות ": --------------------------------------------------- 3 מדינות תקפו באותו יום ואני גם לא בטוח שזה היה קשור למלמה :). כל השמות מופיעים אצלנו . . . מאז ההתקפה חוסלו 8 מדינות נוספות מהברית השניה.

4ErNi BuMeR

New member
איזה שטויות

אולי תשים "כוונת" אחרי הדברים שלך ותרשום "בולשיט!".

למעלה