1x10 Adelle Coffin

limors2

Active member
שרשרו אותי לשרשור הפרק../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif

אוף. אחיות שלי רואות סרט ואני לא יכולה לראות...
ואני גם לא יכולה להעיף אותם.... "תעצרו תסרט כי אני רוצה לראות טלווזיה. ואתם צריכות לכת לישון כי זה לא בשבילכן" או שלא
אוווףףף ויקח לזה הרבה זמן לרדת...

Kill Bernard

New member
הם בוכים מצחיק ביחד. ../images/Emo3.gif

זה בטח היה מבדר לשחק את הסצינה ההיא.

alkai

New member
......

לא אהבתי כל כך את הפרק, פעם ראשונה. מקווה שאחרונה.

חדשה פה, אבל רואה את הסידרה

עוד מהפרק הראשון ונהנית מכל רגע.. הפרק היום היה פשוט אין לי מילים O: הייתי חייבת לבדוק אם יש פורום שאני יכולה לדבר עליו! זה ללא ספק היה הדבר הכי עצוב שראיתי בחיי מעולם לא בכיתי ככה בסדרה או בסרט..ממש הפתעתי את עצמי..ולא יבבות כאלו קטנות, אלא ממש בכי! כשמייגן התאבדה ממש בכיתי O_ם הסידרה הכי טובה שראיתי אי-פעם.

A n g e l u s

New member
מייגן. ../images/Emo7.gif ../images/Emo44.gif

הסצנות עם הזקנה המדברת היו מציקות בטירוף, היא כל הזמן העירה לו וזה כל-כך היה מעצבן! אני לא אוהב סצינות שבהם מישהו\משהו דמיוני פורס בפני הדמויות את האמת המרה, ועוד עם הזקנה היה אחד המציקים. אבל חוץ מזה, היה פרק טוב.

תגידו זה סדרת דרמה או סרט אימה?

ראשים מדברים אצבעות חתוכות היו מלא דברים מגעילים בסדרה אבל הפרק הזה ממש "חזק" במובן המלה ,ולא הזכרתי את ההקאות ואהפר שנשפך לים.

A n g e l u s

New member
מה קשור סרט אימה? ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

זה שיש כמה דברים מגעילים (לא שהם באמת מגעילים, לדעתי), אפר שנשפך לים והקאות ממש לא הופך את זה לסרט אימה.

לא ראיתי.... ../images/Emo7.gif

מישהו מוכן לספר לי בערך מה קרה היום?? מה קרה עם קארה ומאט?? ומייגן זאת המאהבת של שון?? ספרו לי פליזזזזזזזזזזז

alkai

New member
......

אני חושב שהתקציר של האתר הרשמי מצויין, אין מה להגיד יותר מזה. "פרק עשירי: אדל קופין כריסטיאן מחבר באופן שגוי אצבעות גבר שנקטעו כתוצאה מתאונת עבודה, שון מחליף אותו, וכריסטיאן אינו מסתיר את תסכולו מרמתו המקצועית ואת חששו ממבחני חידוש רישיון הרפואה המתקרב. מאוחר יותר, גברת גרובמן מגיעה לקלינקה עם בן זוגה החדש, מבקשת לעבור ניתוח להצרת הנרתיק וניתוח להרמת שק האשכים של בן זוגה. היא מתעקשת ששון יערוך את הניתוח, היות ואינה סומכת על כריסטיאן. לאחר ביקור מייאש אצל הרופא, מייגן ושון הולכים לאכול במסעדה, מייגן אינה חשה בטוב, ומודיעה לשון שהיא לא מתכוונת לעבור ייסורי גסיסה ארוכים וכואבים. שון וכריסטיאן ניגשים לבחינה, ומתבקשים לערוך ניתוח ראש בגופה. לאחר שנודע לשון שה"ראש" שניתן לו שייך למישהי שהתאבדה, הוא "מנהל" עם ה"ראש" של אדל קופין דיאלוגים מעמיקים על התאבדות, ולומד ממנה על שיטת ההתאבדות בה השתמשה. כריסטיאן שומע, במקרה, על אישה חסרת בית שנמצאה מתה בפארק, והולך לחפש אותה במכון הפתולוגי. לאחר שהוא משכנע את שומר המכון לאפשר לו לראות את הגופה, אנו מבינים שהוא מתכוון להתאמן על ראשה לפני יום המבחן הבא. מייגן מחליטה לשים קץ לייסוריה, ושון מסכים לעזור לה. לצלילי שירו של אלטון ג'ון, היא שוכבת במיטתה, חובשת על ראשה שקית פלסטיק ומשיבה את נשמתה אל הבורא. מותה של מייגן שובר את שון, ג'וליה מתעקשת להתלוות אליו לטקס הפרידה ממייגן, שם היא מבינה את מה ששון ניסה להסתיר ממנה בתקופה האחרונה. כשהם מגיעים הביתה, הוא מספר לה על הרומן שהיה לו עם מייגן..."

יווווווווווו תודה תודה תודה!!!

איזה מסכנה מייגן! דרך נוראית להתאבד!!! וג'וליה... עכשיו היא מגלה ששון בגד בה... לא היה כלום עם קארה ומאט?

willo1

New member
היי, נראה לי שראיתי את הניק שלך

בעבר.. השבט לא?

קטרפי

New member
כה ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

אמרת שאת זוכרת אותי מהסינמה סיטי, ואז ניהלנו דיון מעמיק על הניק שלך
ואז נעלמת

../images/Emo186.gifתגובה על הפרק.../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

לא אהבתי את הפרק הזה, כי הוא בעיקר חזר על עצמו ובעיקר עיצבן, וכשהייתה איזושהי התפתחות- היא הייתה הזויה ביותר ונורא נורא מצחיקה. שוב כריסטיאן "לא בטוח בעצמו", ושוב ג'וליה ושון בוכים על "יחסינו לאן?", ודי נמאס מזה. מייגן מתאבדת כי נמאס לה מהסרטן. אוקיי, סבבה. שיהיה לה בכיף. אבל שזה יהיה אמין ששון עוד באיזושהי צורה "יעודד" אותה, ולא ינסה לעצור את זה?? לא באמת, זה כבר ממש עבר את הגבול של ההזויות. ופאק, אני רואה אליאס! אה, והוא גם לקח טיפ מזקנה מתה שנתנה לו על איזו דרך הכי כיף למות. עם שקית! כי אז מתים בחלום. הוא בטח הרגיש טוב עם עצמו.. אז מה אם הוא נתן לה להתאבד? לפחות היא מתה בשלווה, לא? ואז עוד הקטע כשהזקנה המתה מייצגת את הצד שלו ש"כועס עליו", ולא הסכים עם מה שהוא עשה והעיר לו על זה. לא, באמת. איזה שטויות! ואז, כשג'וליה רואה את שון מפזר את האפר של מייגן, פ-ת-א-ו-ם היא מבינה שהוא בגד בה עם מייגן. יא וול אללה, איזה פוסטמה. אה, כן.. ושכחתי. הדיאלוג בינה לבין שון: "רוצה קפה?" "לא" "רוצה טייק-אאוט?" "אני לא רעב" "אתה בגדת בי עם מייגן?" "כן". ואז הם שוב בוכים... ג'וליה ושון. בוכים. הו, כמה מפתיע. בפעם הבאה שאני שומע את המשפט "היינו כה מאושרים שון", אני חונק את הטלוויזיה שלי. ותרחמו עליה, היא לא אשמה!

alkai

New member
../images/Emo45.gif

לי לא היה כח לכתוב את כל זה, אבל חשבתי בדיוק כמוך כשראיתי את הפרק.

קטרפי

New member
פרק עצוב ../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif

הקטע שמייגן התאבדה היה כזה עצוב, אני אשכרה בכיתי
והם שמו שיר מדהים
והקטעים שהזקנה דיברה עם שון היה דווקא מבדרן ביותר

חחח. "להזכיר לך"?../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

צריך להביא לך תקציר שלם.
בכל מקרה, תמצא אותו ב-niptuck.tapuz.co.il.

למעלה