1X10, In Excelsis Deo

1X10, In Excelsis Deo

לא ראיתי את הפרק הזה בעבר, ועכשיו אני מבינה למה הוא כל כך נחרט בהיסטוריה של הבית הלבן... החל מתחילתו של הרומן בין דונה וג'וש (המבט שלו כשהוא מציץ לראות אם היא קוראת את הברכה שלו, המבט שלה כשהיא קוראת), פשעי שנאה, גב' לנדינגהם, טובי הקשוח והלוויה ועוד ועוד. וברצינות- כשהיא אמרה לטובי שהיא רוצה להשתתף בלוויה זו הייתה הפעם הראשונה בהמון זמן שבכיתי בפרק של הבית הלבן... בקיצור, פרק מעולה.

AnnabeI Lee

New member
ולורי! אני אוהבת את לורי כל כך.

היא הייתה המאהבת הטובה ביותר של סאם לדעתי. זה אכן פרק מצויין.

AnnabeI Lee

New member
באיזה פרק אתה בכית?

או התאפקת לא לבכות (נו כדי לשמור על המצ'ואיות הגברית

מותק, איפה אתה חושב אני אבכה ?

אני סקרנית [אל תדאג, את רוב העונות ראיתי... לא ממש תהרוס לי... ]

זה מה שחשבתי שתגיד...

לאאא.... אני בוכה במקומות מאוד ייחודיים (שלא להגיד אידיוסינקרטיים ולהרשים את כולם באוצר המילים שלי...). חוצמזה ראיתי את הפרק ההוא כ"כ הרבה פעמים... אבל הערב ראיתי את פרק 16 (20 hours in LA), אז יש בסה"כ עוד 6 פרקים עד הפינאלה... בקצב הזה, אדווח מחרתיים

trilliane

Well-known member
מנהל
הפרק הראשון בו בכיתי

היה "שתי קתדרלות" (הפרק החותם את העונה השניה) ובכיתי בו לכל אורכו. הפרק עצמו גם עצוב (מסיבות מובנות) וגם מרגש, והסוף שלו הוא פשוט קליימקס עצבני שהשאיר ממני שלולית על רצפה... (נמסתי מטאפורית, שלא ייכנסו לכם רעיונות אחרים לראש).

אסל

New member
את כתבת כאן ספויילר?

אני מסתכל על הסדרה בקצב הישראלי. "החל מתחילתו של הרומן בין דונה וג'וש"- היה רומן בין דונה לג'וש? מתח מיני יש כמובן, וגם את הסוף שלו אני יכול לנחש גם בלי ספויילרים (למרות שזה לא ממש בטוח), אבל אלא-אם-כן זכרוני מטעני, בינתיים לא היה שום רומן.

חס וחלילה, אני רואה את עונה 1

זה לגמרי לא ספוילר ולדונה וג'וש אין שום רומן למיטב ידיעתי... אבל הכוונה הייתה ל"רומן" במובן הכללי ביותר, תחילת הרמיזות לקשר המאוד ייחודי, איך נאמר, בין השניים. אני לא מהמספוילרים בלי הודעה...

למעלה