1x19
איכססס....פרק מעולה!!!!

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
1x19../images/Emo58.gifאיכססס....פרק מעולה!!!!

לוק וג'ולי!!!!!!!בעעע...איכסס זה מזכיר קצת את מיכאלה רק שמיכאלה זה אידיוטי!!חח..אני מתץ על תרזה היא ממש יפה!!!ומריסה לא עניינה אותי כל כך!!היילי החמודה הייתה חמודה!!! וסאמר וסת' חח..איזה מצחיק..שהיא הורידה את החזייה והוא "כן סאמר כל מה שתגידי" חח..קורע!!ודנסי משהו מיוחד..4 PALY זה היה משהו מפגר!!!לחלוטין!!וסאמר פשוט נכנסה לעניינים|!!ולבסוף פעם שלישית שהם עושים את זה!!חח..איזה חמודים!!! הקיצר פרק מעולה!!!הסידרה משתפרת מרגע לרגע!!

POISEN G

New member
תקשיב שנייה........

זה קצת מתחיל לעצבן שאתה פותח כל הזמן דיונים שהם לא קשורים לפרקים בארץ ולא בחו''ל.......... לפחות תעשה איזה נצל"ש לדיון שתפוז אנשים פתחו אבל ככה סתם דיון.......

STA1

New member
טוב..אז אני פשוט לא אכתוב בפורום..

כי נמאס לי מכל שטות אם יש בעיה אז לך למנהלים שיחסמו אותי!!אתה יודע מה אני פשוט אחסום את עצמי כי נמאס מכל הזיבולי מוח האלו שלך!!! ביייייייייייי

נכון הוא צודק!!!!

כמה אפשר מה זה זכותו לרשום מה שבא לו...זה פורום הוא נועד כדיי לרשום בו דברים והוא לא עשה שום דבר רע ...הוא גם שם ספוילר שידעו שזה לא שודר... ואם יש למישו בעיות אז יש את האיקס הקטן הזה למעלה שילחץ עליו סאלמתק.... הלא קשורים אימפריה!!!

POISEN G

New member
וואו!!! לא צריך להיות דרמטיים

אם אתה לא רוצה להקשיב....... אל תקשיב...... אני לא המנהל כאן ולא כלום, סה''כ הערתי לך משהו שנראה לי שבשלב מסוים אנשים אחרים יעירו לך עליו אם אתה לא רוצה להקשיב אז תפתח כמה דיונים שבא לך על מה שבא לך

למעלה