2שאלות חשובות למי שמומחה בנושא

אלון8351

New member
2שאלות חשובות למי שמומחה בנושא

1. יש לי חוב להוצאה לפועל. לא גדול במיוחד. רק שכל חודש ושנה שעוברים וזה תופח ותופח ללא סוף. אני רוצה לשלם את זה. בתשלומים. הגעתי לשם קרוב למקום מגוריי בפ"ת. וקבלתי תלושים לתשלום. נניח, רק נניח, שמחר או מוחורותיים אני הולך ומשלם במזומן בדואר הקרוב בעזרת התלושים את כל חובי. אני מקבל על כל תשלום של תלוש את הסםח חתום. והשאלה: האם זה יספיק ? מכיוון שאני חייב להוצאה לפועל אין לי אפשרות לפתוח חשבון בשום בנק (משום שחשבוני יעוקל מיידית כפי שכבר גיליתי..) איזו הוכחה בדיוק יש לי ששלמתי את כל החוב ? חוץ מכמה ספחים שישארו בידיי ? האם אינני צריך לקבל איזה טופס/מסמך/ נייר כולשהו בסיום תשלום חוב שמאשר ששלמתי את כל החוב ? 2. מדובר ב 2 תיקים. אחד שהתפצל למסיבות עלומות ומסתוריות שאיש לא יודע למה ל 2 תיקים. לפני מספר שנים ניסה עו"ד מטעם הסנגוריה הציבורית בירושלים לברר מדוע נוצר בכלל חוב שני (קטן יותר) והעלה חרס. לאף אחד לא ברור למה ועל מה אותו עו"ד הצליח לערער על עצם החוב הראשון/המקורי בגלל אי אישור מסירה כדין. בשלב זה או אחר לאותו עו"ד מטעם הסנגוריה סתם נמאס או שהיו לו עיסוקים אחרים. והוא פסק מלטפל באותו תיק. הוא החזיר אותו חזרה כנראה (?) לירושלים. לי נמאס מהברדק. אני יודע שגם העובדה שאני מתחיל לשלם בתשלומים את החוב לא מורידה ממני את כל הצווים והעיקולים האפשריים וכל עוד החוב לא שולם במלואו אני בסכנה. לכן במקביל להיותי משלם בתשלומים את החוב אני רוצה לערער על עצם החוב. אני רוצה לברר לאן נעלם התיק. איך משיגים אותו. אינני בקי כלל בכול הטופסיידה האין סופית הכרוכה בכך, ומכיוון שהעו"ד מירושלים נעלם כאילו בעלה אותו האדמה, אני חפץ כיום בהיותי גר במרכז לברר היכן ממוקמת הסנגוריה הציבורית במרכז הארץ. למי פונים שם ומתי ? אני פשוט רוצה לעשות סדר בבלגן. אחת ולתמיד. למי פונים ? המון תודה מראש אלון

תשלום החוב

ברגע שגמרת לשלם את חובך פנה ללשכת ההוצאה לפועל ובקש סגירת התיק וביטול הליכים. הצעתי לך להגיע להסדר תשלומים עם בא כוחו של הזוכה( התובע ) ולבקש הסרת העיקולים עם התשלום הראשון

המאהב34

New member
הצעה

תגיע להסדר עם העו"ד מטעם התובע כולל התחיבות שיסגור את התיק מיד עם קבלת הכסף והתשלום המלא אל תשלם לו אישית דבר את כל החשבניות ששלמת חשוב לשמור תשלם את החוב שלך להוצלפ בלבד בהוצאה לפועל יש ריבית של 5 % שנתי תוכל תמיד לעכב את התשלום שלך ולעכב את הכספים שהצתברו לך תוכל לקבל גם חשבון מפורט על מה שלמת אם נראה לך שהריבית גבוהה או שכר הטירחה גבוה של העו"ד תגיש בקשה לראש ההוצאה לפועל אם התיק שלך נעלם תעשה בקשה בהוצה לפועל התיק שלך כנראה במחסן למטה בפ"ת הלשכה לסיוע משפטי נמצאת בירושלים ות"א זה הולך לפי אזור מגורך אם התיק שלך בסנגוריה לא נסגר זכותך לבקש שהעו"ד המטפל יוחף בטענה שלא עשה דבר כל התיקים שמורים אם תיק נעלם אתה מפסיק לשחלם מידית ועושה בקשה לראש ההוצאה לפועל בענין כעקרון עדיף לקחת מומחה להוצלפ קבלן או עו"ד מתמחה בתחום ולשלם קצת כסף ולהיות רגוע אח"כ ולפתור את הבעיה אחת ולתמיד

יש דבר כזה שנקרא "סנגוריה ציבורית"

נדמה לי. איפה אדם מוצא את "הסנגוריה הציבורית " באיזור מגוריו ? למי בדיוק פונים ? ואיפה זה למי שגר כמוני למשל ב.. קרית אונו?

למעלה