2 אחים בקומה הרביעית וגם

2 אחים בקומה הרביעית וגם ../images/Emo49.gif

יניב DC העיר את תשומת ליבי להרכב שי פרח מזכרוני, הרכב עם שם מאתגר במיוחד : two brothers on the 4th floor לאלו מכם שלא מבינים במה המדובר - מדובר בהרכב הולנדי שבימיה הטובים של רשת ג´ (ע"ע עופר נחשון) רץ במצעדים ובתכניות הנחשבות. מי לא זוכר את never alone המעולה ? ואת dreams שבא אחריו (אם כי פחות טוב לטעמי). אז רוצו להוריד כפי שאני עשיתי וגם בהזדמנות זו נאחל מזל טוב לאיש לרגל יום הולדתו שחל היום - יניב, אתם מוזמנים להציץ בכרטיסו האישי וגם לקפצץ בשמחה לצלילים.

howiefan

New member
רז ניצן -אייכה? ../images/Emo8.gif

איך אפשר לשכוח
, "קופסת הלהיטים" עם עופר נחשון, רז ניצן, וטוני פיין שלאחרונה פוטר משום מה. הם הביאו ראשונים את הבוייז, את השיא גאיה, והרבה הרבה נוספים. עד היום יש לי קלטת טייפ שמתעדת את עופר מקריא פקס ששלחתי לו בשידור, כולל שמי הפרטי. פדיחות.
יצא לי גם לפגוש את עופר כמה וכמה פעמים, כולל תמונה איתו, רק בפעם האחרונה שנפגשנו הוא היה מאוד לא נחמד, כך חולפת לה תהילת עולם. יניב -מזל"ט.

Yaniv-DC

New member
תודה. וגם...

גם לי יש קלטת של מצעד שנתי בו זכיתי בתיק המכוער של מעריב לנוער. עופר נחשון בילבל את השם משפחה שלי, ולכן אני שונא אותו. שישכל אותיות לאמא שלו. טוני פיין דווקא לא היה חלק מהקופסה ככל הזכור לי (לו הייתה שעה נפרדת, שעה של טוני פיין, חדש חדיש ומחודש). היה עופר נחשון המגיש, רז ניצן (שעבר לאמסטרדם) העורך ועדי נווה טכנאי השידור. אבל, חסד הילדות שלי יוקדש תמיד לאלילת המין ריבי גדות והעורך בני דו-דו-דו-דו-דו-דודקביץ´. אחרי הכל הם אלו שהכריזו על you´re in the army now כשיר השנה ב-86´ ועל גע בי של הסמנתה פוקס כסגן. יו גו ריבי! (ותודה על המזל"ט, מטוס זעיר ללא טייס?)

טוב שהזכרת את גאיה

כי לאחרונה התאהבתי מחדש בשיר הנ"ל . לגבי 2 אחים - לא ממש אהבתי אותם בהתחלה , אבל יותר מאוחר התחלתי לסמפט את DREAMS החביב .

גמני גמני גמני.....

גם אני עליתי לשידור אצל עופר נחשון ואף פתרתי את חידת אירייז´ר תוך כדי שאני צוחק חופשי על הסיסמא הדפוקה שצריך היה להגיד (כבר לא זוכר מה היא היתה)

למעלה