2 אנימציות שאני בכבודי ובעצמי עשיתי...... ראשון שני
P perrinat New member 14/12/02 #1 2 אנימציות../images/Emo103.gif שאני בכבודי ובעצמי עשיתי...... ראשון שני
H Hurakano New member 14/12/02 #2 איזה יופי !!!!!!!!!!!!! גדול !!!! יפה !!!! מדהים !!!!!! exelente !!!! buenisimo !!!!!! increible !!!!!! מאושרת ??? מצטער על כל הפעמים שלא הגבתי !!!! שלא תחשבי שאני לא אוהב את זה !!! ביי שבוע טוב שבת שלום חג שמח מועדים לשמחה
איזה יופי !!!!!!!!!!!!! גדול !!!! יפה !!!! מדהים !!!!!! exelente !!!! buenisimo !!!!!! increible !!!!!! מאושרת ??? מצטער על כל הפעמים שלא הגבתי !!!! שלא תחשבי שאני לא אוהב את זה !!! ביי שבוע טוב שבת שלום חג שמח מועדים לשמחה
T taltal girl New member 14/12/02 #3 אל תעלבי..... ../images/Emo25.gif אבל האנימציות היו מהירות מדי... הראשונה ממש יפה, אבל אם היית עושה אותה קצת יותר איטית זה היה הרבה יותר יאפה והשנייה,טוב, לדעתי לפחות, שאקירה נראית שם כמו מכונת כביסה...
אל תעלבי..... ../images/Emo25.gif אבל האנימציות היו מהירות מדי... הראשונה ממש יפה, אבל אם היית עושה אותה קצת יותר איטית זה היה הרבה יותר יאפה והשנייה,טוב, לדעתי לפחות, שאקירה נראית שם כמו מכונת כביסה...
S Shakira paradise New member 14/12/02 #5 ../images/Emo28.gif רינתיייייי |) יצא לךךך ות אבל צריך לעשות קצת יותר לאט אהבתי את האנימציה השניה !!!
../images/Emo28.gif רינתיייייי |) יצא לךךך ות אבל צריך לעשות קצת יותר לאט אהבתי את האנימציה השניה !!!
F Fearless New member 14/12/02 #6 יצא מגניבבבב!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אבל גמני חושבת שכדאי יותר לאטטטט לא נורא אבל זה מקסים!
יצא מגניבבבב!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אבל גמני חושבת שכדאי יותר לאטטטט לא נורא אבל זה מקסים!
P perrinat New member 14/12/02 #7 תודה../images/Emo103.gif אכן....... גם אני חושבת שיצא מהר מדי..... אבל זו הפעם הראשונה שלי!!!!!!! אני עוד אשתפר...... (ברגע שני אדע איפה הכפתור של המהירות... )
תודה../images/Emo103.gif אכן....... גם אני חושבת שיצא מהר מדי..... אבל זו הפעם הראשונה שלי!!!!!!! אני עוד אשתפר...... (ברגע שני אדע איפה הכפתור של המהירות... )
P perrinat New member 15/12/02 #8 ה צ י ל ו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif אלה איך עושים שהאנימציה תזוז יותר לאט שוב פעם זה מהר מידי...... תראו
ה צ י ל ו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif אלה איך עושים שהאנימציה תזוז יותר לאט שוב פעם זה מהר מידי...... תראו
™ ™baMba New member 15/12/02 #9 Alt+Ctrl *נראה לי*../images/Emo184.gif תלחצי על המהירות שאת רוצה *במספרים - כמובן* אני ממליצה לך מש´ו כמו 100 לדעתי זה יהיה בסדר ואני מקווה שאנחנו מדברת על אותה תוכנה
Alt+Ctrl *נראה לי*../images/Emo184.gif תלחצי על המהירות שאת רוצה *במספרים - כמובן* אני ממליצה לך מש´ו כמו 100 לדעתי זה יהיה בסדר ואני מקווה שאנחנו מדברת על אותה תוכנה