2 ביקורות המבורגר בקצרה-ולא הקונצנזוס

2 ביקורות המבורגר בקצרה-ולא הקונצנזוס

ויטרינה- אבל גבירול

עד ה-2 ביקורים האחרונים של בויטרינה זה היה לדעתי ההמבורגר הטוב בתל אביב. מקום לא גדול, כעשר מקומות על הבר ועוד בערך 3 שולחנות בחוץ. אווירה משתנה מפעם לפעם..בעלי המקום, נתי לדעתי דווקא בחור חביב וגם שאר העובדים שבד"כ בעלי מבטא אמריקאי בסך הכל נותנים שירות טוב. הדיל הוא 60 ש"ח להמבורגר עם גבינה+ציפס חצי חצי (חצי בטטה וחצי תפו"א) ושתייה טבעית טעימה ומורית או בקבוק שתייה לבחירתך.

ההמבורגר בפעמיים האחרונות היה לדעתי הרבה פחות טעים, יותר מדי גבינה שהשתלטה על כל הטעם, יותר מדי רוטב שהרטיב את הלחמנייה, כאילו מנסים לחפות על איכות הבשר על ידי טעמים עזים שמסביב. ..הציפס היה כרגיל לא רע בכלל..קצת מלוח מדי..אבל המנה קטנה משמעותית לעומת פעמים קודמות...בקיצר אכזבה לא קטנה

ביקורת 2

מגיק בורגר-אבן גבירול

המבורגר כמו שצריך!! בלי הרבה שטיקים, קציצת 300 גרם טעימה, שומנית במידה עם טעמים טובים של בשר. העסקית כוללת את ההמבורגר+ציפס ושתייה, בחמישים שח
ציפס דק דק וטעים.

רטבים תעשיתיים אמנם אבל עושים את העבודה כמו שצריך...אמנם המקום נחשב להמבורגריה לא מהזן האיכותית ביותר אבל לעומת הויטרינה שאכזבה בהחלט נהניתי שם.

אייל

אושר מ

New member
עוד לא טעמתי את ההמבורגר המהולל של הויטרינה.

מקווה שזה חד פעמי ככה שעוד יצא לי להנות...

salo22

New member
לטעמי את לא מפסידה כלום

המבורגר לא מוצלח, מקום שמלא כל לילה עד הכביש בגדודי צעירים ממתינים, אז מה זה אומר ? וואללה, לא נרחיב העניין, בהחלט מקום "מאגניב" אבל אנחנו החלטנו שאנחנו פשוט לא מסתדרים שם יותר מידי עם העניינים, צ'יפס באופן כללי לא מושך יותר מידי, גם הסיגנון שלו אצלם נתון לפרשנות אישית כמובן, ההמבורגר פשוט היה לא טעים, הגריסיות של הדלפק והבקבוקים עליו במספר ביקורים פשוט לא נעימה, כל אווירת המגניבות האבן גבירולית המעושנת\מסריחה משהו שיש בפנים מהבישולים והטיגונים, פשוט לא, במיוחד כשיש שם לחץ אטומי.. בשעות הלא קונבנציונליות, מעט יותר כן, עדיין לא סטייה מיוחדת מהדרך, במיוחד ששמונה נמצאים ממש ליד
טעים לנו שם הרבה, הרבה יותר, גם האוכל מושקע ומעניין יותר, מחיר רגוע יחסית, אין תלונות בכלל.. עוד ארוחת 115 ש"ח שם או משהו כזה, לפני כמה ימים, קשה לי לחשוב על ארוחה משביעה ותמורה יחסית טובה יותר בתל אביב.
ותודה כמובן לפותח השירשור על הביקורות והמידע..

מסכים עם מה שנאמר

ניסיתי פעם אחת, ההמבורגר היה דק ועשוי לי מידי. לא חושב שאפשר לשלוט על מידת העשיה, זה ממש פס ייצור שם. הגבינה מאוד דומיננטית כמו שנאמר בפוסט הפותח, אולי זה עניין של טעם. אני חושב שזאת רוקפור, כך שזה as designed.
דווקא הצ׳יפס היה מצויין, אבל לא משהו ששווה את ההמתנה שנדרשת. בטח שממש ליד של את הבראסרי. אגב גם בשמונה זאת בעייה...מקווה שיתרחבו בקרוב, איכשהו.
&nbsp

oreldi

New member
שום המבורגר מהולל אין שם

בינוני במקרה הטוב, כזה שאפשר לאכול באינספור מקומות. ונוסיף על זה את התנהגות העובדת ("הפנקיסטית" , למי שמכיר) שעובדת שם, שראוי לא להרחיב עליה יותר מדי את הדיבור .
שמונה נשמעת בהחלט ראויה , לא הייתי אבל אני מתכוון לבקר, ואוסיף על זה את מיט בר הסמוכה, למי שרוצה המבורגר באמת טוב

Maldini Girl

New member
דעתי על הוטרינה

זה לא שהוא לא טעים. הוא טעים.
הגבינה משתלטת עליו והצ'יפס המהולל בכלל לא כזה ואו בעייני.
וההמבורגר ממש נחמד, אבל אכלתי טובים יותר.
ולחכות 20 דקות בתור עד ההזמנה ואז עוד חצי שעה עד שההזמנה יוצאת, ושכנראה לי יהיה לך מקום לשבת אז תצטרך לקחת טייק אווי
בעייני לא שווה את זה. כבר אכלתי המבורגרים טובים לא פחות ואפילו יותר בלי כל הכאב ראש הזה.

michali2727

New member
מגיק בורגר אחד הטובים

וזה מאחת שעובדת ברמת החייל עם נגישות להמבורגר של הדסון.

אגב הוא התפרסם בזה שפתח בצמוד למקדונלדס והצליח לסגור להם את הסניף.

שימו לב לא מדובר במסעדה...

Meirav Flum

New member
הויטרינה התחיל טוב והתקלקל עם השנים

בן זוגי ואני ביקרנו די הרבה(יחסית לכמה שאנחנו אוכלים בחוץ) בויטרינה. בהתחלה היינו שכנים אז זו היתה קפיצה קצרה ואחרי שעברנו ליד אליהו זה היה בימים בהם היינו בחופש והתחשק לנו לעבור שם וממש באסה שהפסיקו לפתוח בשישי. כבר בהתחלה היה עומס על המקום אבל נתי השתדל לתת לכל לקוח יחס אישי ולהראות שהוא לא נשכח וכי האוכל יגיע בדיוק כמו שהוא אוהב. עם קובית שוקולד לקינוח וכוס שתיה נוספת על הבית בהחלט היה שווה את ההמתנה. אבל- עם הזמן הנוכחות של נתי פחתה שם, הצוות נותן שרות זוועתי (כמה פעמים אפשר לקרוא "סליחה" ולא לקבל יחס?), השתיה כבר מתרכיזים ולא מלימון טרי סחוט וזה מורגש והבשר הפך לפס יצור ללא יחס אישי והתייחסות למידת עשיה אותה רוצה הלקוח. בפעם האחרונה שהיינו שם בן הזוג הזמין נקניקיית עוף בלחמניה (טעם של ילד בן שש כבר אמרנו?) ואני הזמנתי את ההמבורגר. כבר הרבה זמן שהתחשק לי המבורגר טוב והמשלוחים הביתה פשוט לא מגיעים כמו שצריך. נתתי ביס אחד במנה שקיבלתי והותרתי אותה בצלחת. ההמבורגר שהוזמן מדיום הגיע וול דאן ויבשושי, הלחמניה שרופה והצ'יפס לא עשוי מספיק. האמת שעלו לי חששות כשראיתי את מפעילת הגריל שמה 6 קציצות יחד ומורידה אותם יחד כשזו שלידי הזמינה וול דאן ומישהו אחר הזמין רייר. על להתלונן לא היה מה לדבר, בקושי חשבון הצלחנו לקבל וגם אז לא היתה התייחסות לצלחת המלאה. דוקא כשיצאנו נתי אמר לנו שלום ושאל בעדינות למה הצלחת נותרה מלאה. עניתי בחוסר נוחות שההמבורגר לא היה בסטנדרט שאני רגילה לו מהמקום והוא מיד זז הצידה וביקש שאפרט. אחרי שהסברתי בנימוס הוא הפתיע אותי בהוציאו שטר מהקופה ומסירתו לי ביד. אז אמנם ההמבורגר כבר לא מה שהיה אך נתי מקסים כתמיד ונקווה שהוא יקח חזרה את העניינים לידיים וישתלט על העובדים שעושים לו נזק.

גסטרו

New member
היכן נמצא המג'יק? גם אני התאכזבתי מההמבורגר של ויטרינה

למרות הבונוס לראות את יוני רכטר ושלומי שבן מתאמנים בנגינה על פסנתר בחנות הצמודה..

oreldi

New member
הפתעת עם מג'יק בורגר

על הויטרינה כתבתי פה, מסכים איתך שזה סתם המבורגר, הצ'יפס מצוין אבל אם אני רעב צ'יפס לא ישביע אותי

מג'יק בורגר נראה מבחוץ כמו המבורגריה לא הכי הכי, יכול להיות ששווה ניסיון, אבל יש באיזור את מיט בר עם המבורגר מעולה. אם יוצא לך, נסה אותו.

למעלה