2 במחיר של אחד

Yuske

New member
2 במחיר של אחד

גם שרשור כדיי לקפל את ההודעות שלי וגם שרשור לידע כללי... עכשיו אני מנסה לקפל דברים בעזרת...חיות. אז כאן פשוט תרשמו כמה חיות שאתם יודעים להגיד ביפנית או ביטויים ביפנית שמלווים בחיות. אז אני אתחיל ב inu=כלב tori=ציפור המשיכו את המשימה...(שלי בחיים ומה שרשמתי כאן)

neko

New member
neko - ../images/Emo54.gif כמובן ../images/Emo8.gif

tora -
גדול (נמר..
)

../images/Emo62.gif מטבע לשון

猫に小判 ねこ に こばん neko ni koban neko = חתול koban = מטבע (מטבע זהב שנעשה בו שימוש ביפן העתיקה) כשאומרים על משהו שהוא כמו "לתת מטבע לחתול" הכוונה למקרה שבו נותנים משהו יקר ערך למישהו שלא יודע להעריך אותו.

giladznaor

New member
לקפל

こんばんは תסלחו לי על הבורות, אבל מה הכוונה ב"לקפל" ?!?!?! ה"לקפל" היחיד שאני מכיר זה אוריגמי. דרך אגב, מישהו יודע מה הדרך ה"נכונה" לכתוב אוריגמי? יש לי הרבה ספרות אוריגמי ביפנית, ובחלקם כותבים את זה おりがみ ובחלק כותבים את זה עם קאנג'י. גלעד http://www.origamitips.com

MaNitma

New member
אוריגאמי של חיות ../images/Emo13.gif

おりがみ - 折紙 折る - おる - לקפל, לשבור 紙 - がみ/かみ - נייר וחיות? 馬 - うま - סוס 猫 - ねこ - חתול 犬 - いぬ - כלב 雌牛 - めうし - פרה 虫 - むし - חרק 魚 - さかな - דג

Yuske

New member
היי יש פה עוד גילעד בפורום.....רק ש

את שלי כותבים עם י (וחסר למי שלא כותב את שלי עם י!!!!) איך אומרים חתלתול אגב koneko או meneko אה כן ואיך אומרים גור-כלבים?

wildfire

New member
bow down before me and praise me!

pleaseeeeee! סתם סתם הנה כל מה שאני יכולה לתת ניא ניא: אריה - לאיאון נמר - תורא ברדלס - חיואו דוב - קומא פיל - זואו זברה - שימאומא ג'ירפה - קירין קוף - סארו גורילה - גורילה (?_?) שימפנזה - צ'אנפאנג'י (?_?_?) תנין - ווני סוס- יאור - קאבא קרנף - סאי נשר - וושי שקנאי - פאריקן טווס - קוג'יאקו תוכי - אואומו תמנון - תאטו חתול - נאקו כלב- איניו ניא זה כל מה שאני זוכרת ניא מקווה שעזרתי ניא

מה הולך פה?!?!?!?

טוב שמעו זה לא הולך ככה!! כולה נסעתי ליומיים ואני לא מבינה מה קורה פה!!!!! מה זה ניא????????? למה כולם אומרים את זה?????? שמישהו יסביר בבקשה... חח תודה :)

MaNitma

New member
אף אחד לא אומר את זה

חוץ מדמויות מאנימה ומ-wildfire היקרה.

MaNitma

New member
אמרתי את זה בצחוק

בלי סיבה. אין לי מושג מה זה אומר.

למעלה