2 בעיות,עזרה דחוווווף!!!

2 בעיות,עזרה דחוווווף!!!

1.יש לי משטח מקורי,של step mania אבל יש בעיה:המון פעמים הוא מתחיל להשתגע!הוא פשוט לא מחכה שאני ארד עם החצים הוא פשוט יורד נורא נורא מהר!אי אפשר לבחור ככה!ניסיתי לעשות בדיסק שחזור ברירת מחדל אבל זה לא תמיד עובד! מה לעשות?? 2.החץ הימני שלי דפוק!הוא לא קולט שלוחצים עלחו,והמון פעמים הוא נלחץ לבד!מה לעשות???

OkLeHoMa GiRl

New member
גם אצלי זה ככה...

רק שלא הימין לא פועל אלא הלמטה....יש במשטח שלי קרעים ואני ממש לא בטוחה שיחליפו לי אותו...זה ממש מבאס כי המחיר של 340 שקל ממש אבל ממש לא שווה אם זה נקרע אחרי חודש וחצי!!!

אממ....

תלוי איזה רמה את וגם איך את משחקת...אם יש לך בעיה במשטח עצמו נראה לי שיש מצב שיחליפו לך אותו....

OkLeHoMa GiRl

New member
אוי נו באמת..אז התבלבלתי!!

וזה לא 340 אלא 350... משמעותי!!!! וזה היה אמור לעלות 370 אבל שמה זה היה בהנחה ואל תגידו שעבדו עליי כי קניתי את זה מהדוכן שלכם שעשיתם בקניון מלחה... אני לא יודעת אבל אם יחליפו לי כי יש בו קרעים...הלוואי שיחליפו לי!!! אני מתפללת!!!

CajU9

New member
לכי לדוכן שממנו קנית אותו

שם בטוח יעזרו לך:) או שתתקשרי לתמיכה הטלפונית.

kush kush

New member
הדוכן במלחה היה חד פעמי,

קרעים במשטח נגרמים מריקוד חזק וריקוד עם נעליים, מה שאמרנו מהתחלה לא לעשות והזהרנו. דברים כאלו אפשר למנוע בקלות עם קצת זהירות, וכתוב בדף המצורף שאין אחריות על קרעים כי הם נגרמים כתוצאה מ"אי איכפתיות" למשטח.

OkLeHoMa GiRl

New member
אז איך יכול להיות

שרקדתי חלש ובלי נעליים כל הזמן (בלי יוצא מן הכלל) ועדיין יש לי קרעים?!?? ואם יש לי קרעים והמשטח לא עובד אז יחליפו לי או לא?? כי אם לא אז שווה כבר לקנות חיקוי בלי תעודת אחריות!!!!!

CajU9

New member
כנראה

שלא רקדת חלש :/ חוצמזה המשטח הזה מיועד למשקל לחיצה של עד 30 קילו. אם כבר קרעת אותו אני מציע לך כבר עכשיו לרכוש ספוג קשיח.

Tamar from IDDR

New member
אם קניתם משטחים של IDDR מופיע לכם

טלפון של מוקד תמיכה על הדיסק הצהוב. תתקשרו אליהם והם ישמחו לעזור לכם. תכתבו לי בפרטי אם עדיין יש בעיות, תמר

kush kush

New member
לחברות שלי יש משטחים שנה ומשו והם

מצויינים בלי כל פגם! כאילו חדשים! אז הבעיה לא במשטחים.

למעלה