2 בעיות עם הנגן

2 בעיות עם הנגן

שלום לכולם יש לי נגן זול של u.p tec דגם IP 836 AR ואני יודע שהוא נחשב ל"גנרי" אבל זה מה שאני יכול להרשות לעצמי. והבעיות הן כאלה: 1.אני צריך עידכון בשבילו ולא מצאתי(נראה לי שגם העדכון של אגרוטק יהיה טוב) 2.אני לא יודע איפה למצוא לו LYRICS תודה רבה לעוזרים!

יאיר B

New member
תשובות

1. למה אתה צריך עדכון? בעיקרון אין לך מה לעדכן. 2. יש מאמר על הנושא במאמרים.

אני רוצה עברית זה מה שיש לעדכן

אין בו עברית,וקראתי את המאמר כתוב רק איך להשים לא איך להשיג!

יאיר B

New member
אתה לא יכול לעזכן עברית כי אין

עדכון כזה (יש רק למי שקנה נגנים מיבוא של טופ). לגיב הליריקס: יש אתר שנמצא בקישורים שממנו ניתן להוריד (מה שישי שם). אין ליריקס בעברית. במאמר כתוב איך לעשות (אם ממש מתחשק לך).

סבבה ראיתי תודה

אבל גם עדכון רק לאנגלית יהיה טוב כי יש לי חבר שהוא יוצר קושחות ויכול להיות שהוא יצור לי אחת,ואין איזושהי דרך חוץ מלשלם להם כסף ולבוא לחנות(איזה גנבים הם,אפשר לעדכן בבית!),אולי למישהו יש את הקובץ על המחשב והוא יכול להביא לי? באתר שלהם אין שום עדכון?(של טופ) ולגבי הלייריקס הורדתי של מוש והעברתי אותו לנגן בשמות זהים אבל זה לא מראה לי את זה(צריך להיות T על התו נכון?אז אין אותה)ניסיתי גם לשנות את הכותרת במחשב של הקובץ אבל זה לא עוזר(מחקתי את הקובץ הקודם שהיה והעברתי את החדש-זה שעבר את השינוי),מה לא עשיתי טוב?

יאיר B

New member
עדכון לאנגלית?

זה מה שיש לך עכשיו על הנגן. לאף אחד אין את העדכון של טופ כי הם לא נותנים אותו לאף אחד. בגלל זה הם רוצים שתבוא אליהם למעבדה. אם אתה בכל זאת רוצה את העידכון האחרון באנגלית - יש אותו בתאר של טופ. בנוגע לליריקס: שם קובץ הליריקס צריך להיות זהה בדיוק לשם קובץ השיר. כן עליהם להיות באותה תיקיה. סיומת קובץ הליריקס צריכה להיות LRC. מה זה מוש?

mc 69

New member
יאיר באמת אני מתפלא עליך...

אתה לא מכיר את הסטלן מספר 2 מוש בן ארי?

מוש זה השיר של אמינם mosh

בטעות רשמתי מוש,ושמתי אותם באותה תיקיה ובאותו שם ככה כתבתי: eminem-mosh.mp3 eminem-mosh.lrc

הוא בסדר גמור

אבל חבל שאין בו עברית והחברה לא מוכרת....,לפחות egrotech קיימת ויש להם אתר כמו שצריך...,ומאיפה קנית את שלך?אני במחסני חשמל בפ"ת בסגולה.

למעלה