2 בעיות שאני מנסה להתמודד איתם

2 בעיות שאני מנסה להתמודד איתם

שלום לכם ולכן. יש לי 2 בעיות שאני רוצה לדון בהם. הראשונה - יש לי אחות שהמשקל ההתחלתי שלה - לפי ה BMI הכי נמוך אמור להיות 42. היא שוקלת 40 ורזה. זה לא מהיום, זה כבר כמה שנים ככה. כל נסיונותיי לנסות לשנות לה את הרגלי האכילה עלו בתוהו. היא לא אוכלת בשר גם. בינתיים מתפקדת כבן אדם בריא, אך אני חושש מבעיות בהמשך. איך אני גורם לה להבין את חומרת המצב? איך אני גורם לה לשנות את ההרגלים שלה ולגרום לה להשמין כדי לפחות להיות במשקל הנכון? אני מחפש מאמרים בנושא, כל דבר שאוכל להדפיס ולהניח על שולחנה על מנת שתבין שהדבר הזה לא בריא לה ועלול לגרום לבעיות בהמשך. תוכלו לעזור לי?
בעיה שניה - הBMI שלי הוא 26.5, ניסיתי לקבוע תור לדיאטנית, אך זה רק לעוד שלושה חודשים. מה אפשר לעשות?

2 בעיות

באשר לאחותך רק לאחר הערכה תזונתית מקיפה ניתן יהיה להסיק האם היא מזיקה לעצמה ולגופה כעת ובטווח הארוך...נסה לשכנע גם אותה לקבוע תור לדיאטנ/ית והשאר לאנשי המקצוע לגרום לה להבין מה המצב. באשר לעודף המשקל הקל שלך , עד ליום התור הקפד על פעילות גופנית סדירה של 3-4 פעמים בשבוע והימנע/הפחת מדברי מתיקה , עוגות, עוגיות,דברי מאפה ושתיה מתוקה.

שלושה חודשים וחצי ככה?

עד עוד שלושה חודשים וחצי סדר היום שלי ישתנה, ולא יהיה בעייתי כמו עכשיו. אוף, זה לא הגיוני שבגלל עודף משקל והרגשה חרא בגוף צריך דיאטנית לעוד שלושה חודשים. מה זה שווה כבר?

mereng

New member
ארז - לא הגיוני שהתור לדיאטנית הוא

רק לעוד 3 חודשים. לא יודעת איפה אתה גר ואיזה קופ"ח, אבל תתקשר למוקד ותחפש תור מוקדם יותר בסניפים אחרים או אצל דיאטניות אחרות.

עשיתי הכל

שלחתי את כל ההיסטוריה הרפואית שלי ועדיין - זה מה יש, והם מוכנים לתת לי את התור רק במרפאה אליה אני שייך. זה ממש ככה. 28.6 התור. יום אחרי בר המצווה של אחי הקטן והיקר.

mereng

New member
תתעקש.

איזה מן קופת חולים זו ???? יש לך הפניה מרופא המשפחה, נכון ? תתקשר למוקד ותתחיל לצרוח עליהם, שזו הפנייה דחופה (במוקד לא יודעים מה כתוב בהפניה, ואין להם דרך לדעת אם היא דחופה או לא), ושאתה לא יורד מהקו עד שלא מוצאים לך תור בשבועיים הקרובים, בכל מקום שהוא ברדיוס סביר ממקום מגורך. אין מה לעשות, לפעמים צריך להיות אסרטיביים.

כבר עשיתי את זה ברגע שקיבלתי את

ההפניה. הייתי כל כך בשוק, שדיברתי איתם וניסיתי לדבר עם המנהל ושום דבר לא עזר. קופת חולים כללית. נקווה שיהיה בסדר, כבר אין הרבה מה לעשות :(

למעלה